Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
LM były mojego Mariusza 😉 Ja nie palę dużo, albo nie raz w ogóle przez cały dzień od jakiegoś czasu bo jestem na lekach na żołądek i przy nich nie można palić i pić 😉
Ja mam na zimę dla Ali gruby koc, ale jeśli zima będzie w tym roku taka jak w tamtym tutaj w uk to kupię i śpiworek 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja tez zaczęłam popalać ☺️, doszło do tego że zaczęłam kupować sobie papierosy ☺️ ☺️ ☺️. Ale muszę skończyć z tym, bo w domu nie palimy a na balkon w zimę nie mam zamiaru wychodzic na papierosa.
Kasia u Ciebie zimy raczej są łagodne, gorzej u nas , mrozno i śnieżno jest. Buuuu , aż zimno mi sie robi na samą myśl o zimie.
Idę na obiadek, smaży nam sie rybka i gotuję ziemniaczki 😜 GŁODNA JESTEM 😁 😁 😁

• Mamusia
Dałam dobry przepis na wątku z przepisami 🙂 Właśnie dzisiaj miałam to na obiadek i było niebo w buzi !! 😁 😁
Gosiu i w Anglii ostatnio są strasznie mroźne zimy. Już dwa lata pod rząd było zimno i śniegu po kolana.
No ja też niestety pale, ale mało a teraz to praktycznie w ogóle przy tych lekach, ale pewnie jak wyleczę żołądek to znów zacznę popalać.

• Mamusia
Mini a jak dziewczynki reaguje na suczkę ????????? Moja Ola aż się trzęsie do Giny 😁 😁 😁 😁 Ale suka ucieka od niej bo jak ona ją złapie to ciągnie aż sierść z niej leci hahahahaha.
Kasia ja muszę przestać palić bo strasznie mnie drażni smród papierochów 😠.
Moja Ola jest raczej ostrożna i nie miała jeszcze guza , rzadko się przewraca.
A jak Ola zobaczy bakusia to koniecznie jej trzeba dać bo jest krzyk i awantura hahahahaha. Uwielbia bakusia biszkoptowego, co dzień zjada jednego, zaczyna sie buntować mlecznym posiłkom. Uwielbia parówki i wędlinkę 😆
No lecem oglądać "Ugotowanych" 😉 😘 😘 😘

• Mamusia
Moja Ala przewraca się średnio hmmm.... kilka razy dziennie bo chce chodzić i się puszcza od mebli i wtedy leeeeci 🙃 😮 🤪 Teraz ma wielkiego guza i aż strupa na nim bo walnęła w nogę od łózka w hotelu w dzień wyjazdu 🤪 😮 Ona raczkuje i nie patrzy gdzie idzie 🤔
Dzisiaj przewróciła grzejnik na siebie 🤨 🙃 To dziecko jest małym szatanem 🙃 😁

• Mamusia
Aguś bardzo odważni jesteście brać pieska ja bym się bała tym bardziej dużego i takiego który jest od malutkiego szczeniaka nie przyzwyczajony do przebywania z dziećmi. Musicie bardzo uważać bo Dziewczynki mogą ją niechcący dla zabawy uszczypnąć czy coś a to tylko pies i może ugryźć. Pisałaś, że mąż był treserem to od razu niech bierze się do tresury psiaka.

• Mamusia
Hej 🙂 u nas chwila grozy była rozpaliliśmy kominek i zaczęło strasznie śmierdzieć farbą, a po chwili pojawił się dym gryzący zamknęłam dzieciaki w pokoju u góry i zaczęłam otwierać okna żeby się pozbyć tego dymu. M zaczął gasić wodą, ale za wiele to nie dało, bo drewno było tak mocno rozpalone na szczęście się w końcu się udało. Jutro przyjdzie fachowiec i zobaczymy, co nam powie....

• Mamusia
Mini bardzo dobrze, że zdecydowaliście się na owczarka niemieckiego 🙂 to bardzo mądre psy ja właśnie niedługo zabieram swojego do siebie od mojej mamy 🙂 nie wiem czy wiesz, ale pies tej rasy wybiera sobie pana i jemu się podporządkowuje i tylko jego komendy wykonuje.. Kasiu super, że urlop się udał domyślam się, jaki szał tam zrobiłyście fotki jak zawsze rewelacja 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Mini to pies już wybrał sobie panią 🤪 A jeśli szczeniak od małego jest z dziećmi to krzywdy im nie zrobi, a owczarek jest bardzo mądrym psem i można go ułożyć. Więc będziecie mieć kochanego zwierzaka i stróża 🙂
Ola też się zaczęła puszczać jak stoi , ale upada na pupę zawsze 🤪
Aga Kaffi to było niebezpiecznie 😮 i najedliście się strachu 😞 Uuuuuuuu.
Dziewczynki ja się odmeldowuje już .
Zaczyna się tydzień i praca bleeee.
No to dobranoc 😉 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Kafi a może drewno akurat, którego użyliście było czymś nasączone??
Ja miałam owczarka niemieckiego bardzo nietypowego bo całego czarnej maści i było kochanym i bardzo mądrym psem i rzeczywiście wybierał sobie pana. Najpierw mojego Tate później brata. Aguś to ta suczka jak na 4 miech jest duża, ale i kochana ma pyszczek 😁

• Mamusia
Gosiu to wyglądało groźnie, bo my mamy kominek z płaszczem wodnym i on posiada jakby taki garnek i to z niego wydobywał się dym, który rozszedł się po całym suficie na dole i zaczął rozchodzić się po całym domu mimo tego wszystkiego ja starałam się zachować zimną krew 🙂 tak jak pisałam zamknęłam dzieciaki w pokoju i otworzyłam wszystkie okna, jakie mam w domu. Kasiu też tak może być.
Mini, jeżeli psina tak zadecydowała to nie masz wyjścia 😁

• Mamusia
Kasiu, piekne zdjecia z wakacji 🤪 fajnie ze juz jestes 😉
Mini - sliczny psiak, oby dobrze sie chowal i wychowal 🙂
Kafi - kiedy te wasze nieszczescia sie skoncza? 😮 😮 😮
Kaya nie upada zbyt czesto, raczej delikatnie siada na dupke, tak powolutku, smiesznie to wyglada 😁

• Mamusia
Dzień dobry 😁
U nas brzydka pogoda 🤔
Kasiu psiak kochany !! 😘
Ja dzisiaj chyba rosołek ugotuje bo mamy ochotę i Alusia dawno nie jadła.
Kasiu wypoczęłam bardzo na wakacjach i powiem Wam, że chociaż Alusia mała to i tak polecam z takimi maluszkami wybrać się do ciepłych krajów i nie ma się czego bać 😉

• Mamusia
ok wiec po kolei 🙂 Mini śliczna sunia 🙂 no i powodzenia w szkoleniu 😉 Kafinka kurcze dobrze, że Ty taka opanowana i ciekawe co to?? Gosia juz pewnie ciezko pracuje- pracowita Czita 😁 Marta ciagle gdzieś lata hehe KAsiu Dominikowi bardzo spodobał sie filmik bo on uwielbia wszystkie zwierzeta a psy to normalnie kocha chyba 🤪 no a wasza psina jaka łagodna 😆 ja bardzi bym chciala miec psa ale poczekamy jeszcze no i nie w domu tylko na dworze- chociaz zawsze chcialam miec w domu 😉 co mialam napisac jeszcze hmmm... a co do upadania na poczatku jak Dominik zaczynal wstawac to upadal dosyc czeste teraz rzadko upada a jak juz to najczesciej jakos tak bezbolesnie na dupke choc czasem zdarzy sie, ze guza sobie nabije zwlaszcza jak zmeczony jest a chce sie popisywac hehe. Ja mam w srode okuliste z małym znowu teraz ma mu robic ta sonde niby 😞 oczko ropieje mu dalej chociaz mniej mam nadzieje, że obejdzie sie bez zabiegu. Lece robic obiadek tez mam dzis rosołek z indyczka mniam 😜

• Mamusia
Kokokoko kurczaczki wróciły do domu 🙂 potem nadrobię 😁 na razie się rozpakowuję i lecę po pieluchy, bo mam dwie ostatnie hahahah.
Okulista oglądał Łukaszka i jest wszystko dobrze 🙂 także czekamy na wyniki badań za 2-3 tyg i wtedy się dowiemy jaka to postać choroby, bo z tego co zrozumiałam to są dwie - jedna mija z czasem, a druga jest do końca życia i tłuszcz krąży w naczyniach krwionośnych i prowadzi do miażdżycy i atakuje inne narządy itd, Oczywiście biorę pod uwagę tylko tą pierwszą wersję. A to wyskakuje mu na skórze, bo organizm nie radzi sobie z lipidami i ten tłuszcz się tak odkłada.
to tyle 🙂

• Mamusia
Ninka witaj spowrotem 😘 Dobrze, że Łukaszek już po wszystkim 😘
Ja gotuje rosół. Zrobiłam pranie ciemnych rzeczy jeszcze mam jasne ale to jutro bo nie mam gdzie już powiesić 🙃 😮
U mnie dzisiaj pada i jest straszna pogoda. Źle się coś czuje 🤨 W głowie mi się kręci 🤔

• Mamusia
Nina, ciesze sie , ze juz wrociliscie 😘
Mini - fajnie z ta praca 🤪 a co z dziewczynkami w tym czasie?
Sylwia, ciesze sie, ze Dominiowi filmik sie podobal 🙂 daisy jest faktycznie baaardzo spokojna, poza momentami, ze jej odbija i glupawka ja bierze 😉
wczoraj kaya jadla ogorki kiszone i bardzo jej smakowaly, az piszczala, ze chce wiecej 😁
ogolnie bardzo lubi i ogorki swieze i swieze pomidory .... 😁