Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kuro a czemu tak sie dopominasz o kawały o sobie ?????? Chcesz sie pośmiać z siebie 😁 😁 😁
No niestey Tarzan zawsze ma te przyjemność że plci za swe panie 🤪 😁 😁 Ale szkoda mi go jak z zzakupów wraca z pustymi rękami 😞
Zbliża się gwiazdka , macie pomysły na prezenty dla dzieciaczków i mężów ???????

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Najbardziej podoba mi sie ten pierwszy 😉, jak szukalam na allegro to własnie on mi wpadł w oko i cena jest ok. Ale chciałabym jej przymieżyć zanim kupię . Ja jestem okropna jeśli chodzi o zakupy ☺️ ☺️ ☺️ Ciężko mi co kolwiek kupić ☺️ Nawet jak mi sie podoba to zastanawiam sie godzinę i przymierzam 100 razy sobie i nawet dzieciom ☺️ 😞 😞 Oj ciężko będzie. Jeszcze jutro gdzieś może sie wybiorę , do PEPCO też zajdę może mają coś ciekawego 🙂
A teraz idę do łóżka przespać się z tymi "kombinezonami" 😁
Dobranoc laseczki kochane moje 😘 😘 😘
Aaaaa dziś w nocy przestawiamy czas - nie zapomnnijcie 😉

• Mamusia
Czita mój to może dostać pod choinkę móż w plecy co najwyżej tak mnie drażni ostatnio hahaha
A Ala hmm.... nie wiem jeszcze co dostanie 🤔 Chce tego konika na biegunach, ale jeśli go nie polubi to 100 funtów pójdzie na marne 🤔 Wolała bym coś w normalnej cenie jak dla dziecka a żeby było przydatne i cieszyło Alusie i mam dylemat 🤨 Ala zabawki ma na 5 minut jak dorośnie do zabawy to będzie trzeba asortyment wymienić i nie wiem już sama co Jej kupić 🙃 😮 Ciuszki to nie prezent poza tym Ala ma ich duuużo. Żeby Ją gdzieś za brać to jest za mała i nie będzie pamiętać 🤢 Pewnie skusimy się na konika a jeśli polecimy do Polski to dostanie coś dopiero po powrocie a w Polsce jaką drobnostkę tak symbolicznie bo nie będę przecież konika na biegunach do Polski zabierać a później go spowrotem odsyłać 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Chciałam kupić Oli kombinezon ale żaden mi sie nie podobał , a jak juz wpadł mi w oko to cena mnie zniechęcała. Za kombinezon na jedna zimę szkoda mi zapłacic 150 zł. Jak znajdziecie cjakiś ładny i za fajna cenę to możecie podesłać stronkę 😉 😘

http://allegro.pl/kombinezon-dla-dziewczynki-kurtka-spodnie-92-wr-i1904172755.html
http://allegro.pl/92-98-nowy-kombinezon-kurtka-spodnie-ocieplane-i1877936818.html
http://allegro.pl/nowy-wygodny-kombinezon-komplet-12m-86-plaszczyk-i1903660550.html
Prosze 😁

mi tez ten pierwszy komplecik przypadl do gustu, tyle ze to sa duze rozmiary 18+ mies

• Mamusia
Hejka laski 🙂
Ja nie wiem co moim dziewczynom na gwiacdkę 🤢
Moja Ola ma klocki , grające i takie do składania i nie bawi sie nimi , ma pianinko grające i też ma go w nosie 🤨
No ja uciekam bo Ola tańczy mi za plecami 😁 😁 😁 😁 😁
Miłej niedzieli kochane 😘 😘

• Mamusia
Oj właśnie Maja i Ala buziaki dla Was dziewczyny 😘 😘 😘 🤪 Jeszcze tylko 1 miesiąc i pierwsze grudniowe dzieciaczki będą miały swoje pierwsze urodziny 🤪 😆
My po spacerze jesteśmy juz i po rosole 🙂
Zauważyłam u Oli jakieś plamki na klatce i brzuszku 😞, czerwone - taka wysypka . Nie wiem od czego to, może od lizaka bo dziś jadła . Cholera wie co to jest? Jutro jak nadal będa to Tomek z niz do pediatry pójdzie.
😘 😘 😘

• Mamusia
melduje sie 🙂 Imprezki udane 🙂 Kaca nie miałam więc jest ok- bo ja kierowca bardziej to dużo nie piłam skoro dziś prowadziłam. Gosiu fajnie, że zakupy udane. Też mam nadzieje, że w tym tygodniu się wybiore 😁 Nina zazdroszcze tego, że Łukaszek tak ładnie ci zasypia!!! Gratuluje 😆 też bym chciała, żeby znowu młody sam zasypiał. Co do prezentów na święta to jeszcze nie wiem, ale grzebie już na allegro i w zasadzie zastanawiamy sie nad sankami ładnymi i urządzeniem małeu pokoiku bo on i tak nie bedzie pamietał tych świąt a szkoda kasy na zabawki skoro ma ich od groma a i tak się mało bawi. A kombinezon ja mam dla Dominika właśnie w pepco upatrzony i kosztuje jedyne 70 zł 🙂 Ogrodniczki i kurtka 🙂 Gosiu a moze ta wysypka to pokrzywka poczytaj sobie. Własnie najlepsze życzonka dla naszych małych dziewczynek. No i faktycznie Sebuś będzie miał pierwszy roczek 🙂 Lece 😘

• Mamusia
Mini a gdzies Ty była w tych odwiedzinach ?????????? Krowę ze spuchniętymi i cieknącymi wymionami do domu ktoś wpuścił ??????????? 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😘 😘
Ale cicho na naszym wątku, jak ja mogę posiedzieć przy kompie to tu nic się nie dzieje 😠 😠 😠
Moja Ola już śpi, chyba przez zmianę czasu domagała sie kąpieli i snu. A wysypka coraz większa 😞 😞 😞
W necie nic nie znalazłam, Tomek jutro do pediatry będzie leciał z nią bo ja w pracy będe.
Juz się wykąpałam, wysuszę sierść małpią i idę spać.
Do jutra kochane 😉 😘 😘 😘 Dobrej nocy 😘

• Mamusia
Hejka 🙂 18- stka super, bawiliśmy się do 4 nad ranem aczkolwiek dzisiaj miałam kaca to już się wyleczyłam 🙂 Były poprawiny ale nie piłam bo z Gabi sama dzisiaj bo Rafał na meczu Legii w Poznaniu.

Kasiak, przeważnie ja ją uczę ale czasem moja mama 🙂 Kyzię akurat mama nauczyła tzn babcia.
Mini, już w przyszłym roku będziecie mogli szaleć u siebie na grillu mieszkając w domku także przebolejesz jakoś zimę 🙂

Co do prezentów po choinkę to nie wiem ale pewnie zabawkę bo ciuchów ma aż za dużo 🙂 Koniki na biegunach mi się nie podobają za bardzo ale to dziecko ma się cieszyć a nie ja. Myślałam o wózku i lalce ale to koszt ok 200 zł bo chcę coś porządnego. Myślę, że na to się zdecyduję bo widzę że u moich rodziców się interesuje 🙂 Klocki też by się przydały takie zwykłe bo ma takie miękkie z Hello Kitty. I Sylwia podpowiedziała o sankach a to przecież takie istotne 🙂 No ale to na roczek powiem by ktoś kupił bo się pewnie będą pytać. Jakieś ze śpiworkiem z oparciem stabilniejsze 🙂

Wszystkiego Naj dla Majeczki i Alusi 🙂 Nasze najstarsze dziewczynki 🙂 🙂

Miłego wieczorku 🙂 Mój wraca właśnie z Poznania więc poczekam za nim i w między czasie włączę sobie film jakiś na laptopie 🙂

• Mamusia
Marta no to poszalałaś 😁
Ja bym chciała dla Ali coś takiego na biegunach:

http://www.ebay.co.uk/itm/180731581108?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648

lub coś takiego:

http://www.ebay.co.uk/itm/300489262019?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648 ten ma nawet pasy dla mniejszego dziecka aby nie wypadło 🙂 Nie chce typowego konika bo też mi się nie podobają 🤨 Ale Aga dobrze podpowiedziała żeby patrzeć na płozy a te obydwie maskotki i reszta innych w UK mają małe wygięcie. Dobre na teraz, ale nie jak Ala będzie starsza i będzie mogła bujać się mocniej.
Hahaha Marta ja też myślałam o lalce i wózku 😁 Nawet upatrzyłam dla Ali coś takiego:

http://www.ebay.co.uk/itm/110735069001?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648

Albo jakaś inna duża interaktywna i edukacyjna zabawka typu fotelik jak ten:

http://www.ebay.co.uk/itm/130558726671?var=430025921918&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648

Mam dużo typów i nie wiem co wybrać 🤔 😮 🙃

• Mamusia
hej 🙂 u nas tez z przestawianiem czasu nie najlepiej no ale mam nadzieje, że już się przestawi 😉 Kasiu śliczne są te bujaki z pasami. A ten skoczek różowy to oglądałam też jak szukalam prezentu na chrzciny, ale wiadomo to juz dla wiekszego malucha 😉 Ja już sama nie wiem szukałam kierownice jakąś fajną albo znalazłam wczoraj lampke do pokoju z pozytywką fajną nie mam pojęcia. Lece pranie rozwiesić i prasowanie zaczac bo mi znowu sie za duzo nazbiera. Mini co do imprez to ja zapraszam jak tylko któraś ma chęć 🙂