Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
właśnie też sobie ide kawe jeszcze zrobic 🙂 No Kasiu już pewnie dwa posty do nadrobienia będziesz miała 🙂 A wogóle w Anglii macie taniej zabawki dla dzieci nawet nie porównując zarobków. U nas z fisher price krzesełko uczydełko czy jakoś tak się nazywa to koszt 200 zł 🤢 a Dominik dostanie samochód na akumulator od chrzestnej na roczek hehe my chcieliśmy mu na wiosne kupic ale siostra powiedziałą, ze dostanie

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Ja też zaraz kawkę sobie zrobię 🙂 My wstałyśmy dopiero o 10:30 🙂
Ja mam dylemat co kupić Ali hahaha Nie wiedziałam, że to może być taki problem hahaha
U mnie dzisiaj brzydka pogoda 🤔 Ale i tak pewnie wyjdę może dopiero jak M pójdzie do pracy 🙂
Na razie idę kawkę zrobić 😁

• Mamusia
Kasia hahahah chyba wszystkie tak mają bo Ala też pcha wszystko do buzi 🙃 Ostatnio najadła się mydła w kostce haha 🤪 😁 Ale miała minę haha raczej Jej nie posmakowało 😁 Teraz mydło leży już gdzie indziej 🙃 😲 😁 I ma takie głupie nawyki na przykład butelka z wodą przy naszym łóżku nie może stać tylko musi leżeć. Obrus na stoliku nocnym musi być ściągnięty, słuchawka na chodziku musi być zdjęta i jeszcze wiele innych bo jak nie jest po Ali myśli to robi po swojemu i zaraz odchodzi a jak ja poprawie to ona znów przychodzi robi po swojemu i odchodzi haha 🤪 🙃 😮 😁

• Mamusia
Sylwia jeśli Dominik szybciutko zaczął chodzić i jest taki silny to na pewno bardzo dobrze się rozwija i się o nic nie martw 😉
Moja Ala przysnęła a więc mam chwile dla siebie, ale strasznie boli mnie głowa 🙃 😮 To przez pogodę bo u mnie dzisiaj jest strasznie 🤔
Gratulacje dla Mai za ząbka 😉 😘 Waga jak na Dziewczynkę myślę, że bardzo dobra 🙂 Moja Ala waży prawie 11kg, ale i tak jest drobniutka a więc może tyle ważyć bo nie obciera udem o udo co raczej dziewczynce nie wypada hahaha nie na żarty sobie robię 😉 Dziecku wypada mieć kilka wałeczków 😁
Krowa a skąd ona wytrzasnęła te buty ??!! 🤪 Haha pewnie po jednym spacerze podeszwa zostaje na chodniku albo z wyglądu nadają się do obory krowom siano przewracać hahaha nie no dobra koniec bo może znów kogoś urażę. Tak serio ja widziałam buty za taką cenę w pl w tych sklepach po 4 złote ale to tylko szkoda by było stopy do takich plastików- bo to nawet butami nie można było nazwać ani jakościowo ani z wyglądu. No ale nie razu ludzie nie mają innego wyboru- bieda przyciska i lepsze takie niż na boso.

• Mamusia
Hej.
A moja Ola caaaaaaaaaaaała zsypana plamkami 😞 😞 😞 Nawet stópki i rączki ma zsypane , tylko buzka czysta jest. Zadnych innych objawów. Tomek dzię poszedłdo przychodni lekarskiej a tam co ??? Zamkniete 😠 😠 Jedynie pogotowie gdzie dyzury ma każdy lekarz specjalista(np. okulista , lub laryngolog) No i Tomek poszedł tam z Ola , lekarka powiedziała że ma lekko czerwone gardło , a te plamy moga być alergiczne. Czekamy do środy.
Mini Maja dobrze waży i mierzy.
Sylwia a Ty sie nie martw o Dominisia to okaz zdrowia 🤪
Kasia a Ala tyle waży ???? Przeciez ona taka szczuplutka jest 😮
No to ide do mojej małej córci bo starsza córeczka u koleżanki nocuje 😉
Pa 😘 😘

• Mamusia
Haaaaaaa no mamy czas dla siebie z Tarzanem i na ....... BANANA 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Ola śpi juz smacznie sobie 😉 a my sączymy sobie delikatne drinki 😜 I ja oczekuje na obiecany przez Tarzana masaż na oliwkę 🤪 🤪 😁 😁 😁
Kasiu Twoja Alusia dobrze ukrywa te kg. 😁 😁 😁 Moja Ola jest lżejsza od Alusi (waży ok.10 kg. ), ale wygląda na bardziej pulpeciastą 😁 😁 😁. W ogóle moja Ola sie poprawiła 😁 😁 😁 zrobiła sie taka pulchniutka 😁 😁 😁
Zastanawiam sie nad zakupem wózka spacerowego dla Oli http://allegro.pl/wozek-quatro-infinity-6-x-gratis-wyprzedaz-i1886996519.html, pomyślałam że ten sprzedam(na allegro) za grosze i w to miejsce kupie spacerówkę. Ale czy ktoś zechce kupić ten.

• Mamusia
Czita nie myśl tylko o bananach tylko daj dobry link !! 😜
A tak serio to ja już sobie powiedziałam, że nigdy w życiu nie kupie wózka którego nie zobaczę na żywo. Nakarałam się na spacerówce od kompletu 2w1 i już tak drogiej rzeczy jak wózek bym w ciemno nie zamówiła przez internet po obejrzeniu tylko zdjęć. Poza tym innych drogich rzeczy też.

• Mamusia
Oj no co Ty jak ja mogę patrzec tylko ???????????????? Przeciez to ja będę jeżdziła a Ty ewentualnie możesz potoważyszyć 😁 😁 😁 😁 😁 A wózki to jak na razie to oglądam tylko modele bo jeszcze mamy ten od głębokiego i najpierw trzeba sprzedać ten , dopiero można myśleć o zakupie nowego 🙂
A ja właśnie pozbyłam się @ 🤪 🤪 🤪I to wykorzystam. Mini Ty byka wykorzystaj 😉

• Mamusia
Fajne sa oba wozki 🙂
Gosia, mam nadzieje, ze Ola szybko wyzdrowieje 😘
a ja czesto kupuje rzeczy z internetu i wcale nie tanie 😉 tak kupilismy np. wozek maclarena, a przed tem krzeselko wielofunkcyjne z koncowym przeznaczeniem do karmienia i z obu rzeczy jestem zadowolana 🙂 playmate tez kupilam przez intermet, i sofke do Kayi pokoju... 😁 jakos jeszcze sie nie rozczarowalam na niczym i mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje. 😉

• Mamusia
Czita wózek fajny, ale ciężki 9,2 kg 🙃
No ja też kupiłam dużo rzeczy prze e-bay dla Alusi: matę, huśtawkę sporo ciuszków, poza tym do domu stół z krzesłami, ale akurat na wózku się zraziłam i drugi raz wózka bym przez internet nie kupiła, no ale to ja się zraziłam nie Wy a więc rozumiem, że nie macie zastrzeżeń do kupowania 😉