Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Kaffi póki co tyle mam szukala bym więcej ale mój wzrok jest ciulkowy i oczy mnie ju,z dziś bolą ☺️ ☺️
http://www.brzuszek.net/forum,odp_suwaczki,2,268253.html,str=37296
http://www.brzuszek.net/forum,odp_wrzesien_2011_laczmy_sie,334,268253.html,str=36210
http://www.brzuszek.net/forum,odp_grudnioweczki_2010,2,268253.html,str=32232
http://www.brzuszek.net/forum,forum,2,268253.html,str=27516

WIELKIE DZIĘKI MINI 😘

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej 🙂
a ja chciałam wejść i napisać, że Czity nie ma już długo,a ona przyszła 😉 zgadzam się z dziewczynami - wyglądasz fantastycznie 🤪 🤪 Pewnie klienci ( w sklepie) nie dają Ci spokoju 🙂, a Ola wykapany tatuś 😁
Mini, bo tak zawsze jest, że wszyscy chcą psa, a potem mama musi się nim zajmować, dlatego pytałam się na początku, czy dobrze to przemyśleliście. Tyle dobrego,że wyprowadzać jej za bardzo nie musisz. U mnie wszystkie sąsiadki, których dzieci chciały psa wychodzą z psami, a dzieci nigdy z nimi nie wychodzą.
Mój mąż mówi, żeby jego kuzyna wziąć na chrzestnego, 27 lat, kawaler i nie ma chrześniaka, więc pomyślimy nad tą opcją 😉
Mam do Was pytanie: czy Wasze dzieci też tak się rozkopują?? Mój chwilę poleży pod kołdrą, czy kocem i poczuje przez sen, że ma to na sobie i zaraz skopuje i leży odkryty 😠 a w śpiworku nie może nogami machać i jest foch. Już nei wiem jakim sposobem może być przykryty.

• Mamusia
Hahah Kaya wędruje po łóżeczku 😁 ja mam teraz połączone moje łóżko z łóżeczkiem i małego mam nad głową 😁
Gratuluję ząbka 😁 Maja chyba teraz testuje je na cycu hahaha 🙂 Milka, a jak będzie awaria, to co miliony Polaków doleją sobie do kawy?? 😉
A co do sprzątania po psie, to ja zawsze sprzątam 🙂

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Nie byłam u lekarza pójde chyba dzisiaj. Jak mam iść tutaj do tych konowałów to mi nie dobrze się robi. Ostatnim razem przepisał mi leki, które można kupić na półce w supermarkecie i do tego podwać je można niemowlaką na refluks a więc co one mają za moc dla dorosłego człowieka 🤔 Poobgniatał mnie po brzuchu i swierdził, że jestem zdrowa tylko sobie coś wmawiam 😮 A jak poprzez ugniatanie brzucha ma wyczuć, że mam nieżyt żoładka ( czyli za dużo kwasu w żoładku ) 🤢

Moja Ala śpi zawsze odkryta. Nie da się Jej upilnować bo bym musiała całą noc stać nad Jej łóżeczkiem. Ale ja przeważnie mam 29-30 stopni w domu tym bardziej na noc a więc raczej nie zmarźnie 🙂

My na Święta jadka zostajemy w UK a ja na cały styczeń do PL polecę 🙂

• Mamusia
W dzień mamy tak 26 stopni na noc nastawiamy 29-30 bo wiemy, że Alusia śpi odkryta, ale ogólnie lubimy mieć ciepło hihi takie jajeczka do wygrzania jesteśmy 😁 Mieszkanie małe a więc łatwo je ogrzać jedyn grzejnikiem bo jest z nawiewem coś jak klimatyzacja 🙂

• Mamusia
HEJ 🙂 Ja tylko na chwilke bo musze skorzystac z okazji, że Dominik śpi i poogarniać toroszke 😉 Kasiu ale macie cieplo w domku, ja to tak 22-24 to idealna temperatura a w nocy jest najczesciej chlodniej bo na noc w piecu nie palimy chyba, ze silne mrozy sa. Byla u mnie siostra, ale juz pojechala bo do Bydgoszczy dzis jedzie do najmlodszej 😉 my dołączymy w piątek(musze dziś zacząć rzeczy pakować dla Dominika hehe). Co do rozkopywania to Dominik śpi przykryty raczej nie ma z tym problemów. Gosia daj znać co z Pauliną jak wrócicie 🙂 lece zajrze za jakiś czas. 😘

• Mamusia
BRY 🤪 Jestem 😁
Na 28 listopada zapisałąm Paulę do szpitala na wycięcie tego naczyniaka. A lbo wytna i puszcza nas zaraz dfo domu lub zostanie na 1-dniowy pobyt w szpitalu.
O jaaaaaaaaa dziewczyny dzięki za tyle komplementów 🤪 🤪 🤪 🤪Ale milo mi sie zrobiło 🤪 🤪
Moja Ola też śpi odkryta 🤢 Na noc zakładam jej pajaca z weluru bo my mamy chłodno w domu ok.17 18 stopni. My lubimy jak jest troszkę chłodniej 🙂 A u Kasiu to cieplutko jak przy piecu 😆 😆
Cholerka nnie mogę kupić Oli kombinezonu na zimę , albo rozmiaru nie ma , albo kolor ochydny albo cena mnie przeraża 😮 250 zł za kombinezon na jedna zimę to za dużo dla mnie 😞

• Mamusia
Ja nie mam nic przeciwko za uzywanymi rzeczami , jeśli są nie zniszczone i ładne to jak najbardziej .Wyszukałam śpiwór do wózka http://allegro.pl/spiworek-z-polarem-do-wozka-na-sanki-i1924242626.html, napisałam do do tej kobiety aby podała mi kolor bo nie napisała. Wyglada na czarny ale nie jestem pewna . A ja właśnie poszukuję czarnego .
Teraz szukam kurtki dla Oli 🙂

• Mamusia
Patrz kombinezon z Mothercare na licytacji stopki odpinane :
http://www.ebay.co.uk/itm/9-12-months-baby-girls-mothercare-snowsuit-white-and-pink-cosy-/330636034189?pt=Baby_Clothing&hash=item4cfb71808d

Wyjlicytuje ktos go maksymalnie za 5f plus 3f przesyłka to na polskie nawet nie 50zł 🙂
Linka nie działa Gosiu

• Mamusia
No więc właśnie Kasiu zawsze można coś fajnego znależć 🙂 Ale trzeba poszukać , ja właśnie szukam dla Oli 🙂 Ja szukam dwu częściowy kom... , albo kurtkę i spodnie osobno i troszkę większe , to może na przyszłązimę założę jej jeszce 🤪
Zajrze pózniej do Was bo Paula bierze kompa 😉

• Mamusia
Ja też nic nie mam przeciwko używanym ciuszkom 🙂 dużo zależy jak się o co dba.
Ja też mam saunę, jak Pigi i Mini 🤪 🙃 🙃 teraz mam 26 stopni. Dla mnie akurat, ale 28 to dla mnie za dużo, bo źle mi się śpi. A jakbym miała 18 stopni to chyba z nosa by mi kapało z zimna i w nocy bym zamarzła 😉 Ale gówno nawet w puchu zmarznie hahhahahah 😁 tak mój mąż zawsze do mnie mówi 😉
Pigi, musisz sobie znaleźć polskiego lekarza, duże miasto, więc może znajdziesz 😁

• Mamusia
A ogrzewanie mam centralne, bez termostatu. Także kaloryfer włączony i okna można otwierać i licznik nie bije 😉 i rachunki niewysokie. a jak ktoś ma ogrzewanie gazowe, czy elektryczne, to współczuję, bo nawet jak się niewiele grzeje, to rachunki są masakryczne 😮 😮 😮