Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehe w sumie to wszystkie maluchy mają podobne zabawy 🙂 Dominik uwielbia jak się go goni i woła, że zaraz go złapię 🙂 Piłke też lubi gonić i kopać, a czasem woli rzucać i by ktoś do niego rzucał a on próbuje łapać. Właśnie poszedł spać dziś postanowiłam, że czas żeby sam zasypiał w łóżeczku. Płakał mi strasznie, że chce wyjsć, aż musiałam go wyciągnąć i uspokoić, później go odłożyłam i próbował jeszcze dwa razy wstać ale go kładłam i opowiadałam jaki on już duży i że musi sam spać w swoim ślicznym łóżeczku- uspokoił się i chyba się na mnie obraził, bo chciałam go za rękę złapać a on mnie odepchnął 🤪 😁 i w rezultacie zasnął sam 🙂 zobaczymy jak będzie jutro. Lece do mojego 😉 Ciekawe jak się Kasia czuje. Buziaki i do jutra bo pewnie już dziś nie wpadne.

• Mamusia
Kuro wiem że on jest czarny 😉, właśnie czarny chcę 😆
Ja posprzątałam i nakarmiłam Olę , teraz małpa idzie się malować i na spacer się wybiera, bo na 13 do pracy 😞 😞 😞. Ale weekend cały chyba mam wolny(chyba bo koleżanka na l4 poszła i jednej nam brakuje, więc tę dziurę trzeba załatać kimś)
Może jeszcze wejdę do Was , a jak nie to buziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😘 😘 😘 😘
I 😘 😘 😘 😘dla Gabrysi 🤪

• Mamusia
Wróciłam z dworu - ale zimno buuuuu Nie znoszę zimna 😠Ola jeszcze śpi na balkonie owinięta jak w kokonie 😮
No niestety praca czasem płata figle. Ale cóz dam radę 😉
Kasiu a córka z Nikosiem udała się do PL ??? Niestety czasem tak bywa, życie nie jest wieczne 😞
Lecę coś zjeść i szykuję się do pracy.
Pa , miłego dnia 😉
😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Dominik dopiero zasnal w lozeczku, ale grzeczy był i pozwolil mi w garach porobic 😉 No wczoraj zasnął w łóżeczku ale od 3 spał z nami bo co go do łóżeczka to on na nogi i bałam się żeby mi się za bardzo nie rozbudził. Zobaczymy jak dziś pójdzie 🙂 Kasiu Dominik ma jeszcze praprababcie, ale w sumie jej nie zna bo jakoś nie utrzymujemy za bardzo kontaktu ☺️ a niestety życie wiecznie nie trwa... 😞

• Mamusia
Hejka. Wpadłam się tylko przywitać bo w końcu odebraliśmy klucze od mieszkania także jesteśmy w trakcie przeprowadzki. Jak się ogarniemy ze wszystkim to się odezwę 🙂

Czita- wyglądasz świetnie 🤪 Oczywiście obie pięknie wystrojone 🙂
Gartulacje dla Majeczki z okazji czwartego ząbka 🙂 🙂
My ogrzewanie też centralne jak w blokach. Temperaturę lubię tak ok 20-22 stopnie. Nie lubię ani duchoty ani zbytniego zimna czyli taki komfort termiczny hahaha 😁 😁
Sylwia, cieszę się, że udało się by Dominiś sam spał w łóżeczku 🙂 Oby teraz już za każdym razem się udawało- powodzenia 🙂
Gabrysia dziękuje za życzonka 😘
Po południu lecimy mieszkanie zobaczyć i musimy jeszcze meble do kuchni kupić także jutro nas czeka składanie. Rafi dopiero w poniedziałek do pracy na noc więc mamy czasy by się przeprowadzić 🙂

Leże dzisiaj z Gabi na łóżku a na parapecie leży butelka z herbatką , ona pokazuje ręką i mówi "da" (co ma znaczyć- daj), a więc jak się pytam co?- to ona odpowiada "to" i pokazuje znów rączką. Czasem odpowiada "tak" w zależności od sytuacji np jak się zapytam czy chce mleka to mówi tak a jak nie chce to czasem odpowiada nie albo kiwa główką 🙂 Jestem z niej bardzo dumna 🙂

Miłego dłuuugiegooo weekendu 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
wiecie co, wlasnie ogladalam sobie telewizje na dole, Kaya byla ze mna, ale gdzies tam po podlodze sie krecila. nagle zauwazylam, ze tak jakos za cicho i dziecka nie widze.... 😲
szukam.... i na schodach juz na samej gorze ja znalazlam 😁 ale zla bylam sama na siebie, bo bramke zostawilam otwarta, ona nigdy na schody sie nie pchala. dobrze, ze nie spadla 🙃