Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mój jak wstał o 7, to dopiero o 15 zasnął i to aż 30 minut. Na szczęście teraz jest grzeczny 😉
I do kąpieli zleci, także wieczór spokojny 😁 ja jutro ruszam na zakupy po płaszcz i buty, bo wypłata wpłynęła, to trzeba coś kupić, przecież nie może bezużyteczna leżeć na koncie 😉

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Meldunek 🙂
Nagadałam się z Mamusia 🙂
Ala śpi 🙃 Znów zaśnie o 1:00 😮 🙃
Ja ugotowałam krupnik, ale troszkę się przyje***** haha ale przelałam w inny garnek i zupy nie czuć tylko poprzedni garnek wali hahaha 😁
Ja ostatnio kupiłam sobie futerko 🙂 Jeszcze tylko szalik do niego musze dokupić i też myśle nad butami, ale mam już 38 par i nie wiem czy potrzebna mi kolejna hahaha Muszę głęboko i powaznie to przemyśleć 😁 Ale pewnie kupie bo jest nowy sezon, nowe fasony to i przecież takich jeszcze nie mam hahahaha 😁 😁
Ja dzisiaj dokończyłam porządki bo umyłam drzwi i futryny 🙂 Nawet korytarz posprzątałam i już przystroiłam na Światecznie hahaha jeszcze tylko powiesze łańcuch na balustradzie i będzie GIT 😁 Musze tylko sąsiadce powiedzieć żeby sprzatneła swoje rupiecie bo mnie już wkurzają 🤔

• Mamusia
Kasia 38 par butow!!!! 🤪 no chyba Ci nowe sa koniecznie potrzebne 😉 fajnie masz prowadzisz zupełnie inne życie w Anglii niż my tutaj. Mi nie brakuje niczego, ale nie mogę sobie pozwolić na jakieś większe szaleństwa 😉 musze porobic porzadek ze zdjeciami Dominika

• Mamusia
Akurat na punkcie butów mam chopla i to porządnego !! 🙃 Ciagle mi mało i ciagle chce nowe hahaha, ale nie mam już gdzie ich trzymać 🤨 Muszę wymyśleć im jakąś dobrą miejscówkę 😁 No tak tutaj życie jest inne, ale ostatnio też wszystko poszło do góry na szczęście Mariuszowi kończy się okres próbny na nowej posadzie i wypłata będzie wyższa plus ja dorobie 🙂 Także przeżyjemy 😉 😁

• Mamusia
Hej 🙂
Dziewczyny, ten wózek ponoć na spacerówkę się zmienia także pewnie o tym samym mówimy 🙂 To te nasze grudniowe dziewczynki będą miały takie same wózki haha 😁
Moje dziecko w dzień śpi przeważnie raz ok godziny do max dwóch, aczkolwiek czasami tylko pół. Spać chodzi między 18 a 19 🙂 Kaszki lubi chyba wszystkie a co dziwne to lubi tran 🤪 Jak jej daję łyżeczkę i zakręcam butelkę to ona rękę wyciąga i mówi "TO" haha 😁 Teraz to tylko coś pokazuje i coś chce wyraźnie to komunikując 😜 Naucyzła się pokazywać "Idzie Kominiarz po drabinie" dzisiaj 🙂 Poza tym remont się wlecze bo jutro dopiero wannę zabudują i kafelki w kuchni na ścianę muszę położyć. No ale już bliżej niż dalej 🙂
Sylwia, to rozumiem, że już macie sukces w zasypianiu Dominisia w łóżeczku? 🙂

Lecę spać kochane także jutro postaram sie zajrzeć też tak wieczorkiem 🙂

P.S. Gabi ma siódmego ząbka- prawa dolna dwójka 🙂 🙂

Dobranoc 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Marta myślę, że będziesz musiała sama wyczuć ustawienie temperatury bo kazda jest inna. Powiem Ci, że na początku może Ci się zdarzyć przypalenie ciasta w piekarniku hahaha 😁 Ale gotuje sie tak samo szybko jak na gazowe chociaż ja myślę, że nawet szybciej jak weźmiesz temp. na maxa 🙂 Pewnie to zależy wszystko od marki kuchenki 🙂 Nie martw się na pewno szybko ją wyczujesz i nie będzie Ci nic sprawiało problemu 😉

• Mamusia
Cześć 🙂
Pigi, jaki masz rozmiar buta?? 😉 podrzuć mi kilka par 🙃 🙃 pewnie masz z 38, a ja mam płetwę - 41 😜
Wczoraj się wściekłam... kilka dni temu upatrzyłam sobie buty, kosztowały 100zł, tanie, ale takie jak chciałam, czarne za kolano, na płaskim, delikatne, bo nie lubię takich oficerek ciężkich. Potem patrzę, a one przecenione na 40 zł, a ja bez kasy byłam, a wczoraj co?? Zostały tylko rozmiary od 36-39 😠 😠 😠 a za 40 zł, to mogą się rozwalić i człowiek nie ma pretensji 😉
Wózeczek fajniutki 😁 Ale czy nasze panny nie są za małe na nie??
Dokładnie, za granicą jest inne życie. Zobaczcie jakie są zarobki w Niemczech ( może nie jakieś kokosy), ale ceny są takie same jak w Polsce 😮 😮 tam jest np. 11 euro za godzinę, powiedzmy 45 zł, a w Polsce powiedzmy 9 zł, a ceny takie same 😮 😮 i jak tu żyć? A i tak wszystko drożeje 😮 😮

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
U mnie dzisiaj pogoda po psie i mnie wszystko denerwuje od rana !! 😠 Bez kija nie podchodź 🙃
Ninka ja mam 35-36 rozmiar buta haha 😁 Chyba z 2 razy w zyciu zdarzyło się, że kupiłam tutaj w Anglii rozmiar 4 a więc 37 a więc firma widać, że miała zaniżone rozmiary i to bardzo 🙂
Moja Ala patrzy na Jim Jam a ja zaraz bigos wstawie mniam mniam 🙂
Miłego dnia Kochane 😘

• Mamusia
hej jestem i ja 🙂 byłan na zakupach w miescie kupilam Dominikowi kurtke na zime z ogrodniczkami w pepco 😜 za jedyne 69,90 zł i nawet juz nigdzie nie chodziłam nic szukac bo po co 😉 i dla szwagra kupilam koszule na urodziny bo w piatek idziemy hehe ale nie wiem czy jej dla Pawla nie zostawie bo mi sie podoba 🙂 tak poza tym to po obiedzie na cmentarz musimy jechac bo dzis sa urodziny mojego taty. koncze bo maly mi komputer zaraz wylaczy

• Mamusia
To Dominiś ładnie śpi 😁 Warto być konsekwentnym 😁
Nie zawsze jest lekko z zasypianiem 😉 u nas jest różnie, ale zazwyczaj ładnie sam zasypia.
Wołowina, my też się męczymy z katarkiem kilka dni 😞 Nie wiem czy to od ząbków, czy od ogrzewania, ale jest masakra 😠 😠

• Mamusia
Lampe najlepiej zobaczyć w całości z resztą wyposażenia 🙂 Mi się podobają, ale sama do domu bym takich niekupiła sorrki 🙂 No ale chciałabym miec też coś swojego aby urządzać a na razie to mam ale dużo włosów na głowie hahaha 😁
Ja juz mam bigosik 🙂 Dobry wyszedł, ale kuchenka wygląda jak po wojnie hahaha
M zaraz do pracy i wieczorem rządzimy same z Alusią 😁
Tak myśle, że chyba żyrandole pomyje 😁

• Mamusia
Mariusz wyszedł do pracy a ja POMALOWAŁAM KUCHNIE !!
Proszę fotki:
W połowie malowania :

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/256/sam1378.jpg/][IMG]http://img256.imageshack.us/img256/946/sam1378.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

A tu już skończone i posprzątane 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/42/sam1382r.jpg/][IMG]http://img42.imageshack.us/img42/7522/sam1382r.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]