Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
My jakbysmy robili w pl roczek to by było 20 osób tutaj nawet jeszcze nie wiem kogo zaprosze ale już wiem na pewno, że raczej impreze rozłożymy na dwie tury bo mieszkanie małe a z tego co myslałam to raczej znajomych będzie sporo choć nie wiem dokładnie ilu.
Moja Ala ma tyle zabawek i wszystkie olewa po 5 minutach od kupienia 🤨 Ona wogóle wszystkim szybko się nudzi. Wędruje po mieszkaniu i broi.

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Mi się zmienił - jest sflaczały i grawitacja ciągnie go w dół 😞 😞 😞 🤨 🤨 a Tobie?

Nina ciesze się że nie tylko mnie dopadł efekt uboczny przyciągania ziemskiego 😁 Kafi a z tobą jak?? 😁

No to tak! lewa jest większa od prawej 🤢 kiedyś mogłam chodzić bez stanika, a teraz to mogę pomarzyć no chyba, że jakieś podpórki sobie podstawie 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Mi się zmienił - jest sflaczały i grawitacja ciągnie go w dół 😞 😞 😞 🤨 🤨 a Tobie?

Nina ciesze się że nie tylko mnie dopadł efekt uboczny przyciągania ziemskiego 😁 Kafi a z tobą jak?? 😁

No to tak! lewa jest większa od prawej 🤢 kiedyś mogłam chodzić bez stanika, a teraz to mogę pomarzyć no chyba, że jakieś podpórki sobie podstawie 😁

Aga a jaką częściej karmisz??

prawą! więc lewa powinna być mniejsza, a jest na odwrót

• Mamusia
Eeee myślałam, że czytam, uważnie 🙃 🙃 może z natury miałaś lewą większą 😁
A to moje dziecię 😁
Taki jest duży rzecz jasna 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/696/10miesiecy5331.jpg/][IMG]http://img696.imageshack.us/img696/5067/10miesiecy5331.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Jakie kaszki lubią najbardziej wasze dzieci?? 🙂 Łukaszek najbardziej Bobovity, zwłaszcza tą z sokiem wieloowocowym 😉 A Nestle nie lubi, ja też nie lubię, bo jakoś grudki mi się zawsze w niej robią, a robię kaszkę trzepaczką zawsze 😜

I .............. właśnie sobie uświadomiłam, że nigdy nie widziałam żadnej kaszki oprócz Nestle i Bobovity 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Nie mierzyłam go, tylko po rozmiarze ciuszków wam mogę powiedzieć. 92 są na niego akurat, a z takich firm bardziej znanych, żebyście wiedziały jaki rozmiar, to h&m nosi 86, a disneya 90 albo 92 (nie pamiętam jaki rozmiar oni mają).
A potem dziecko zaraża całe przedszkole 😠 😠 nie rozumeim jak można eksperymentować ze zdrowiem dziecka 🤨 🤨

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Nie mierzyłam go, tylko po rozmiarze ciuszków wam mogę powiedzieć. 92 są na niego akurat, a z takich firm bardziej znanych, żebyście wiedziały jaki rozmiar, to h&m nosi 86, a disneya 90 albo 92 (nie pamiętam jaki rozmiar oni mają).
A potem dziecko zaraża całe przedszkole 😠 😠 nie rozumeim jak można eksperymentować ze zdrowiem dziecka 🤨 🤨

to miarą zmierz 😁 Majka miała ostatnio 83 🙂
NO a z Łukasza kawał faceta pewnie po tatusiu 🙂
Aga a -później "moje dziecko jest chore??" 🤢

Na śpiąco go zmierzyłam i ma 94 cm z nogą lekko zgiętą 😉 no i z pieluchą, także to takie na oko.
Idę z psem, a następnie do wanny, by potem znaleźć się w łóżkuuuuuuuuuuuu 😁

Dobranoc Mordkiiiiiiiii 😁

• Mamusia
Hahaha ale tematy o cyckach 😁
Ja mam zajebiste !! Jakby były po operacji !! Serio po tabletkach urosły do rozmiaru D i stoją na baczność 😁 😎
Moja Ala uwielbia Bobowite kaszki 😁 Wszystkie smaki toleruje 😁
A Łukaszek świetny chłopak z Niego !! 😉
Moja Ala dość cienko chodzi ubrana ale tutaj też jest inna pogoda a więc wiadomo 🙂

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ja mam zajebiste !! Jakby były po operacji !! Serio po tabletkach urosły do rozmiaru D i stoją na baczność 😁 😎
Moja Ala dość cienko chodzi ubrana ale tutaj też jest inna pogoda a więc wiadomo 🙂

Pigi.... i jak tu nie myśleć o operacjach plastycznych przez takie osoby jak Ty 😜 hahah nie no żartuję 😁 a co to za cudowne tabletki?? silikon w kapsułkach?? 😉
ja w staniku mam fajne, gorzej jak zdejmę 😉 hahah

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

ha ha ma cyca świnia 😁 😁
no wiem bo widziałam 😁 🙃 🙃
Nina ja tez w staniku mam ok ale poza nim już nie 🙃

Za niedługo na żywo zobaczysz i zobaczysz, ze jest sztuczny 😉

• Mamusia
Włosy Ali po jedzeniu rąkoma pulpetów w sosie pomidorowym 😁 Przed chwilą robione 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/710/sam1366d.jpg/][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/1356/sam1366d.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]