Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
😉 Ja tylko na chwilke.
Cały dzien zajety. spacery , obiad, spacery. A teraz obejrzymy film . A jutro jade na zakupy ciuchowe bo stwierdziłam ze jestem dorosła kobieta a ubieram sie jak dziewczynka,koszulka z myszka miki i donaldem 😁 😁 😁 wiec jade kupic cos powazniejszego 😉
Renatka jak Szymek jest alergikiem i wprowadzacie mu nowości to jeden składnik przez tydzień , po tygodniu drugi i td.
np: Tydzien marchew na samej wodzie, i obserwować
nastepny tydzien marchew i ziemniak na samej wodzie i obserwować
Następny tydzień dolożyć mięsko
I wtym czasie nie dawać nic nowego!!
Powodzenia 😉
Pa 😘

• Mamusia
Ha ha ha Gosia ja tam lubię Myszkę Micky i Hello Kitty itp. 😁 Ale raczej nie na ciuchach chociaż mam jedną tunikę z Dayisy czy jak jej tam haha i bardzo ją lubię 😁
My już po zupie jarzynowej Alusi też smakowała bardzo 😁 Nie chciała nawet warzywek tylko samą zupkę 😁
Ja siedzę i znów zamulam a w dzień to z nudów nawet poćwiczyłam haha Bo dzisiaj tylko odkurzałam i prałam dwa razy od rana a sprzątanie dokładne miałam wczoraj 🙂
Wygrałam dzisiaj na licytacjach sandałki ( dwie pary ) dla Alusi 😁 Także już nie będę musiała kupować w sklepie a te też nowe bo jak może dziecko buciki zniszczyć jeśli nie chodzi a buty ma tylko na razie do dekoracji stópek 😁

• Mamusia
A tu macie linki na buciki 😁
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280699593935&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Hihi te są fajne bo na koturnach i z kwiatami i dokupię jeszcze Alusi do nich przepaskę taką jak miałam na zdjęciu Kaya Kasi bo też je znalazłam 😁
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120737218400&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

• Mamusia
Te buciki są przesłodkie 😁 sama bym takie chciała hhihih 🙂
Czita kupi sobie NA PEWNO garsonkę hahahahahhahaha 😁 Skoro mówi, że coś poważnego 😉
Ja bym się chciała ubrać fajnie na sportowo, ale jakoś zawsze ubieram się w bardziej elegancko.
Ooo np. takie spodnie bym chciała, żeby poczuć się jak 'dres' 😉
http://sklep.endorfinajeans.com/product-pol-1550-SD-030-step2-black.html

A zdjęcie z przed 3 lat.
Lecę do łóżeczka. Dobranoc Dziewczynki 😁

• Mamusia
Hejka 🙂 🙂 🙂

Cisza dzisiaj bo wszystkie na weekend pewnie wyjechały :P
Mini, nasz informatyk coś grzebie przy kompie hehe 😁
Nina poszła spać z kurami 🤪 😜
Pigi mi ochoty na ciasto narobiła a jak zobaczyłam zdjęcie to z miejsca się zakochałam więc w poniedziałek po wypłacie kupię składniki i będę pichcić 😁
Czita, wyglądasz jak nastolatka więc poważne rzeczy na Ciebie nie pasują 🤪 🙂 Pochwal się później co kupiłaś 😉
Hmm no to byłoby na tyle 🙂 Jutro jedziemy do teściów na wieś więc zajrzę pewnie wieczorkiem a w sobotę Rafał będzie sprzątać bo miał jutro ale nastąpiła zmiana planów 🙂
Ktoś ma wieści co u Mrówy?? 🙃
Miłego wieczorku i jutrzejszego piątku ha ha 😁 🙂 🙂
Dobranoc 😉

P.S. My zaraz będziemy oglądać Piranię 3D i na tą okazję mąż kupił mi Redss'a malinowego oczywiście 🤪 🙃

No to Paaaaa 😉

• Mamusia
Nina fajne spodnie, ale ja bym ich nie ubrała bo to nie mój styl. Mam jedną parę adidasów i ani jednych dresów na wyjście tylko po domu takie najzwyklejsze na świecie tylko żeby wygodne były 🙂 Ja też lubię bardziej miejski, elegancki styl 🙂 A Ty tak szybko spać no tak z kurami chodzisz spać 😁 😁
Moja wyje jak opętana i Bóg wie o co Jej chodzi ale dziąsęłko wygląda coraz gorzej ( napuchnięte i wygórowane ) to może to jest to hahaha 😁 Muszę iść Ją wykąpać bo to już Jej pora na chlapanko we wanience 😁

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Pigi, masz kopa w ten świński tyłek. Weszłam na przepisy i zobaczyłam kawałek Twojego ciasta 😞 😞 aż muszę iść po wafelka 😞
A to my jak byliśmy szczylami, czyli ok. 5 lat temu 🤪 🤪
http://imageshack.us/photo/my-images/89/pllotnikw.jpg/

Kochana, nic się nie zmieniasz! Ciągle młoda i piękna 🤪 😁 Maz się zmienił, a Ty nie 🙂 Swoja droga fajne miałaś włosy 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Ja też jestem ciągle on-line bo komp chodzi i brzuszka nie wyłączam 🙂
Oj ciacho dobre polecam na prawdę 😉
Nina rzeczywiście Ty się nic nie zmieniasz. Mąż tak bo chociażby dlatego, że przytył, ale Ty nic a nic !! Włoski teraz masz tylko inne 🙂

• Mamusia
W życiu nie ubiorę garsonki Kuro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Myślałąm raczej o spodniach , może spódnica ???? Nie wiem , buty na jakiejś koturnie może. Cieszę się że czasem wyglądam jak nastolatka , ale nawet Tomasz mi mówi że czasem ma wrażenie że idzie z córkami 😁 😁 😁. Ola , Paula i ja w kitce,koszulce z nadrukiem np.misia z różowymi wstawkami , jakieś sportowe spodenki i sandały hahahaha Nawet majtki zakładam z żyrafą , albo słonikiem hahahahaha.
Kuro Ty cały czas tak samo wyglądasz,nic się nie zmieniasz 😉. Tak trzymaj 😉
Marta a gdzie twoje fotki z przeszłości ????????????
Moja Olusia zasnęła 🙂
A ja idę zaraz wymoczyć się w wannie i będę czekała aż się pomarszczę 😜 😜 😜

• Mamusia
hej 🙂 melduje sie 😉 z Kajtusiem napewno bedzie ok bo my tu wszystkie kciuki trzymamy za niego!!! Ja ide spac bo moj pijany jak bela spi (bylismy u dziadka jego na imieninach i tam nas bylo pewnie ponad 30 osob wiec z kuzynami sie napil i w domu poszedl do brata i poprawil jak ja malego usypialam) oj bedzie dlugo przepraszal za to bo jestem wsciekla na niego 😠 no i chyba wezme Dominika i pojde spac do telewizyjnego pokoju bo on strasznie chrapie jak ma wypite i juz jedzie... 😠 no ale jutro mu nie popuszcze!!! Jutro do Was zajrze to napisze wiecej 😉 dobranoc laski

• Mamusia
Ha ha ha ja majcioszki takie bawełniane też mam śmieszne, ale chodzę przeważnie w koronowych stringach 🙂 Całą ciąże męczyłam moje bawełniaki haha 😁 😁 😁 A teraz noszę je tylko na @ 🙂
Aguś Ty wiesz, że nie możesz odmówić tej naprawy ja tego ZABRANIAM !!!! 😁 😁 😁 😁
Gosiu ubieraj się tak jak Tobie pasuje 😉 Jeśli lubisz szorty, koszuli, sandały to je noś i nie zwracaj uwagi na to co inni mówią 😉 Tutaj w UK tego nie ma. Kobiety po mieście na zakupach chodzą w piżamach i wałkach na głowie haha 😁 😁 Nigdy nie zapomnę jak Mamie kupiłam franelową piżamę niebieską w żółte gwiazdki a później widziałyśmy babkę w spodniach od tej piżamy w centrum haha !! 🤪 🙃 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Ha ha ha ja majcioszki takie bawełniane też mam śmieszne, ale chodzę przeważnie w koronowych stringach 🙂 Całą ciąże męczyłam moje bawełniaki haha 😁 😁 😁 A teraz noszę je tylko na @ 🙂
Aguś Ty wiesz, że nie możesz odmówić tej naprawy ja tego ZABRANIAM !!!! 😁 😁 😁 😁
Gosiu ubieraj się tak jak Tobie pasuje 😉 Jeśli lubisz szorty, koszuli, sandały to je noś i nie zwracaj uwagi na to co inni mówią 😉 Tutaj w UK tego nie ma. Kobiety po mieście na zakupach chodzą w piżamach i wałkach na głowie haha 😁 😁 Nigdy nie zapomnę jak Mamie kupiłam franelową piżamę niebieską w żółte gwiazdki a później widziałyśmy babkę w spodniach od tej piżamy w centrum haha !! 🤪 🙃 😁

Tak jest 😁
ha ha to będzie naprawa 😁 😁
ja tez myśle że Gosia powinnaś nosić to w czym dobrze się czujesz 🙂 i nie postarzać się 🙂
korzystaj że masz takie ciało i młodo wyglądasz 🙂
kiedyś zostaną tylko już moherowe berety 😁

I różaniec w ręku a nie banan 😁 😁

• Mamusia
Film do dupy więc nie ma co komentować 😜 Parodia a nie horror 😠 😁 Strata czasu 🤔 😉
Mini, super bo kasę zarobisz za naprawę 🤪 Dobrze mieć znajomego informatyka hehe 😁
Czita, no przecież Ty nastolatka jesteś- Avatar sam mówi za siebie 😉 Chciałabym być w takiej formie jak Ty 🙂
Ja chodzę tylko w stringach 🤪 Choć w ciąży udawało mi się zakładać większe majtochy hehe np. w Myszkę Miki 😁 😁 😁 Kiedyś nawet lekarz podczas usg tak patrzy a ja pytam:"co, rozstęp mam jakiś?", a on "nie, patrzę na napis na majtkach- z tyloma się już spotkałem że muszę sobie na pamiątkę zapisywać hehe" 😁 😁 😁 Ech fajny ten mój lekarz 🤪 😜 😉
@ jeszcze nie mam więc póki co stringi idą w ruch 😜 🙂
Sylwia, oj to mąż ma jutro przechlapane heeh 😁 Ja bym się nie zastanawiała z tym spaniem w telewizyjnym bo nienawidzę chrapania 😠 Jutro pewnie będzie skruszony 😁 🙂
Spadam dziewuszki pastuszki, Owca mówi dobranoc i idę do swojego Barana 🤪 😁
No to Cipaaaaaa HA HA 😜 🙂 🙂 🙂 🙂
P.S. Nie wiem jak przeżyję jutrzejszy dzień widząc teściów ale muszę dać radę 🙃 🙂

• Mamusia
Sylwia nie bądz taka ostra 😉 Z tego co piszesz to bardzo rzadko masz nawalonego męża hahaha Więc nie krzycz za bardzo na niego 😉
Ja nie mam zamiaru zrezygnować ze sportowych ciuchów, ale czasem sama mam ochotę wyglądać kobieco 🤪
Mini Ty powinnas coś pomyśleć skoro kochasz komputery .
Ja kocham grzebać we włosach - hahaha 🙃 😁 😁jak na małpę przystało 😁 😁 😁 🤪
Chciałabym miec swój salon fryzjerski 🙂, ale u mnie to by nie wypaliło , bo co 100 m. jest salon fryzjerski .
Pisałam do Iwonki , prosiłam aby dała znać jak bedzie już po 😉 🤨 i psychologiczne z rozkminką 😆
A Marta ja wiedziałam że pirania w 3D to bajka dla dzieci hahahaha. Nie lubię takich filmów. Lubię filmy które trzymaja w napięciu
No to miłego dnia 🤪

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Moja Ala dzisiaj znów miała wstawanie współczułe i wstała z tatą po 4 rano haha, ale Mariusz się Nią zajmował a obudził mnie dopiero przed wyjście do pracy, ale udało mi się Ją ululać i pospać jeszcze do 9:00 🙂
Ja muszę zaraz kaw wypić. W domu dzisiaj nic nie robię haha buntuję się haha Ostatnio Mariusz powiedział, że jestem pojebana na tle tego sprzątania i, że już go wkurzam jak tak chodzę za nim i wszystko po nim poprawiam hahaha 😮 🤪 🙃 😁
Może uda się nam wyjść dzisiaj na spacerek, ale sama jeszcze nie wiem jaka będzie ta pogoda 🤔
Muszę Alusi ciuszki tylko wyprać a później obiadek, ale nie mam coś weny na robie obiadów ostatnio 🤨 ☺️

a wy jesteście gUpie 😁 😁
ale was i tak LOVCIAm 😁 😁
hih nadrobiłam 😁
nie było mnie... byłam tesciów a rtam neta niemam 😞
cmok lece do swojego morsa 😁