Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
😘

Haaaaaaa Katarzyno jakaś Ty rozmowna 😮 😁 😁 😁
Mini te foteliki wszystkie tak samo się wysuwają do spania . Ja myślałam przed zakupem fotelika że one jakoś się rozkładają na leżąco do spania.
No to teraz juz na prawde uciekam pa 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
dzieki za linki 😘
ale jestem wkur...... 😠 😠 😠 M sobie wymyslil, ze nie zgadza sie na wypozyczenie samochodu, bo stwierdzil, ze dawno juz w pl nie jezdzilam, ze to inna strona... ze polowa listopada, to moze byc juz snieg, ze niebezpiecznie, zeby z dzieckiem ....... 😠
woli zebym 100 km jechala taxi !!!!! 😠 😠 😠 😠
w dupe niech sie pocaluje 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
hej melduje sie 🙂 Kasiu ja ten sam fotelik co Gosia mam tylko zielono szary i jestem bardzo zadowolona. Moze M ma troche racji, ale bez przesady dasz rade 😉 Dominik ma dalej katar, ale mama rozmawiala z jego Pania dr i nie mam arazie przyjezdzac skoro nic wiecej sie nie dzieje bo jest oblezenie w przychodni. Podała mi tylko przez mame co mam jeszcze robic 😉 Ide mu inhalacje przygotowac 😘

• Mamusia
Hej Mamuśki 😁
Piękne te foteliki 🙂 a ja nawet nie wiem czy mój ma taką opcję 🙃 🙃 🙃 ostatnio rzadko jeżdżę, bo lubię autonogami się poruszać 😁 uwielbiam jeździć samochodem, ale odkąd mam małego, to wolę się przejść, a poza tym jakoś boję się o jego bezpieczeństwo. Jak sama jeździłam, to co tam, najwyżej mnie ktoś puknie, a z małym się boję.
Kasiu, ja też myślę, że może M ma rację. Jak opadną emocje, to przemyśl to. On martwi się o was 😘

• Mamusia
Nina też bym chętnie chodziła z małym, ale do miasta musze samochodem i raczej wszedzie bo na wsi to daleko wszedzie 😉 No a musze Wam nagrać filmik jak Domiś już chodzi normalnie szok 🤪 przejdzie już z jednego pokoju na przedpokój i tak śmiesznie chodzi ostrożnie hihi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
WIECIE CO POLSKIE PRAWO NAPRAWDE JEST DO D...I ŻAŁOSNE TO CO SIĘ DZIEJE!!!
DAM WAM PEWIEN LINK,ALE ODRAZU OSTRZEGAM ŻE TO TYLKO DLA OSÓB O SILNYCH NERWACH,BO TO BARDZO DRASTYCZNE 😞
http://nasygnale.pl/kat,1025341,title,Zboczeniec-zgwalcil-niemowle-Sad-umorzy-sprawe,wid,12328464,wiadomosc.html
sAMA BYM ZATŁUKŁA NIE ZWAŻAJĄC CZY TO MOJE DZIECKO CZY NIE ALE PO ŚWIECIE JUŻ BY SKU...NIE CHODZIŁ!!!!!! 😠 😠 😠

😠 😠 😠 😠 😠 takich powinno sie kastrowac na zywca 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Witam dziewczyny 😉
Melduję się 🙂
Kasiu Kayka jest sliczna i ten kwiat na czapeczce 😁 😁 😁 Super dziewczynka z niej 😆
Mini ja nawet nie czytałam tego artykułu bo nie mogę 😞. A kolesia który dopuścił się tego czynu to bym odebrała mu życie. Bo on przecież wyjdzie ze szpitala i to samo zrobi 😠 😠 😠
A co do pustki na forum to dzieci są coraz starsze i pochłaniaja nam cały wolny czas.
No to na tyle.
Ja zajrzę do Was jeczcze dziś 😉
Kasiu po pracy zmęczona jestes ??? Znając Ciebie to wypucowałąś wszystko na błysk 🤪
😘

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Ja trochę zmęczona 🙂 Zapłacili mi więcej niż powinni bo byli zachwyceni 🙂 Ludzie wspaniali, spokojni. Zostawili mnie samą pracowali w swoich pokojach a ja sobie robiłam na spokojnie 🙂 Ona jest neochirurgiem czy kimś takim a on ma swoją firmę budowlaną 🙂 Piękny dom, aż chciało się sprzątać 🙂
Kaja to sama słodycz jeszcze tak fajnie ubrana 😉

• Mamusia
Kaya jaka modnisia 😁 i ten kwiat na głowie 🙂 jest śliczna i wygląda na grzeczną dziewczynkę 😁
Krowaaaaaaaaa ja przeczytałam sam tytuł, to już mi się płakać chciało, przeczytałam pobieżnie, bo nie mogę o takich rzeczach czytać 😞 to jest bestia, zboczeniec, zwyrodnialec, szatan... nawet brakuje określeń, które mogą go opisać... 😞
Wiecie, że u mnie mleczarnia padła?? 😜 mały ugryzł mnie wczoraj i krew się lała i dzisiaj go próbowałam karmić, ale łzy mi z bólu leciały, zagryzałam zęby... no i po prostu nie mogłam 😞 ogólnie mnie straaasznie boli 😞 także jeden bar mleczny zakręcony do odwołania ( zagojenia) 😉 🤪 🤪 🙃 🙃
No i dziś Łukaszek zasnął SAMODZIELNIE w łóżeczku, a ja leżałam obok, płakał pół godziny aż zasnął. A na wieczór zasnął w minutę... 🙂 Nie mogę się poddać w nocy! To jest najgorsze 😉
Muszę być konsekwentna, bo muszę go wykwaterować do łóżeczka, tam gdzie jego miejsca, no i musi samodzielnie zasypiać bez wspomagacza cyca, bo doszło do tego, że budzi się co godzinę i nie umiejąc zasnąć potrzebuje cyca. A ja marzę po prostu o PRZESPANEJ NOCY!! 😁
To tyle, lecę małemu zrobić zupkę i pozamrażać. A mój Kogucik będzie jutro w nocy 🙂
Pigi wylizała mieszkanie jak trza 😉 hahahah u takich ludzi to można sprzątać 😁 a nie jak patrzą na ręce i komentują, że nie tak, albo poniżają 🤢 🤢

Dobranoc Dziewczynki 😁

• Mamusia
Kuro jak Kogucik wróci to cycuszka wyleczy 😁 😁 😁 🤪 A tak serio to wspułczuję takiego bólu . Ach ten Łukaszek cycol taki hahahahaha.
Pigi no to super że ludzie są spoko , abyś jak najdłużej ich odwiedzała i nadal była zadowolona 🙂
Sylwia albo nie napisałaś albo ja nie doczytałam, kiedy z Dominisiem na te oczko idziecie - zabieg ??? I dawaj filmik jak maly maszeruje hahahaha.
Moja Ola śpi już chyba na noc - mam nadzieję.
Idę z Gina na dwor i kładę się do łóżka bo boli mnie kręgosłup pewnie od @ 😞 😞 😞 Jutro mam 1 zmianę i wolny weekend 🤪 Więc będę na brzuszku 😁 😁 😁
Dobranoc 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
artykuł o tym s... straszny!!!! Nie przeczytałam całego, ale zabiłabym gnoja. Kasiu nie dziwne,że ludzie zadowoleni bo napewno wylizałaś wszytsko 😉 Nina kurcze to musi być ból,ale kogut wyleczy 😉 A Kaya po prostu jest boska!!!! Wygląda rewelacyjnie i ślicznotka Ci rośnie Kasiu 😁 Gosiu postaram się jutro coś nagrać i wrzucić. Teraz faktycznie mam wiecej pracy przy małym bo ten katar jeszcze go męczy chociaż dziś już było lepiej więc mam nadzieję, że mu przechodzi. A gdzie Marta?? LEce do mojego mężusia bo go jakieś przeziębienie złapało więc musi się biedak wypocić a zanim polopirynka zadziała to ja mu w tym pomogę 😁 Do jutra 😘