Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

naylaaa napisał(a):
Ja dostałam ten podgrzewacz, także jak będzie nieużywany, to nie będzie mi szkoda, bo nie płaciłam za niego 😁 Ja leniwych, ani placków ziemniaczanych akurat nie lubię 😁 Ale spagetti 😁 Mniam 😁 Ja dziś zrobię ziemniaczki i kotlet z szynką i serem, a do tego moja ukochana mizeria 😉 Ej... My znowu o żarciu 😁 Ostatnio na wagę nie wchodzę, bo się boję 😉 🤪 Pewnie przytyło mi się jakieś dodatkowe 2kg... Moja mama która mnie widzi prawie codziennie wczoraj jak się zdziwiła jaki mam wielki brzuch i że mnie wysadziło 😁 To jej powiedziałam, że bliźniaki będą hahaha. hmmm... U Was też tak leje??

No Ty akurat dużo przytyłaś!!!! hmm jestem ciekawa jak tak piszesz,idź się zważ 🤪
Ja mam +8,2 czyli ubyło mi 300 gram 😮
Włąsnie mąz dzwonił i żeby mi wynagrodzić wczoraj zabiera nas na obiad 😁,także jadę z małym po niego i wtedy razem jedziemy 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Niezręczność to uroki ciąży 😉 Tyle, że nie będziecie mieli za niedługo z czego pić haha. Ja gdzieś w 4-5 miesiącu co chwilę się rozbijałam i kuku sobie robiłam... Ogarnął mnie taki smutek, że jestem pierwszy i ostatni raz w ciąży i już nigdy się to nie powtórzy. Szkoda mi jakoś 😞 Chociaż mój mężulek ostatnio stwierdził, że drugie będziemy mieli na pewno, jak i nie trzecie... Ciekawe 😜 Jak on samych chłopaków robi, to ja dziękuję 😉 teraz będę mieć trzech facetów w domu łącznie z psem 🙂 Jestem OsaMczona 😉

naylaaa napisał(a):
Niezręczność to uroki ciąży 😉 Tyle, że nie będziecie mieli za niedługo z czego pić haha. Ja gdzieś w 4-5 miesiącu co chwilę się rozbijałam i kuku sobie robiłam... Ogarnął mnie taki smutek, że jestem pierwszy i ostatni raz w ciąży i już nigdy się to nie powtórzy. Szkoda mi jakoś 😞 Chociaż mój mężulek ostatnio stwierdził, że drugie będziemy mieli na pewno, jak i nie trzecie... Ciekawe 😜 Jak on samych chłopaków robi, to ja dziękuję 😉 teraz będę mieć trzech facetów w domu łącznie z psem 🙂 Jestem OsaMczona 😉

Kochana to co ja mma powiedzieć...mąż,pies i 2 chłopaków 🤪...mega "osamczona" 🤪

Ja na początku tęskniłąm za tym kopaniem od środka,ale minęło samo,nie wiem kiedy...no było co przy małym robić...a jak teraz oglądam jego śpioszki...on sie w to zmieścił 😮 🤪

Mi po porodzie w szpitalu pokazywała waga tyle samo co w ciąży 🤪...zepsuta była chyba,bo to niemożliwe,potem nie pamiętam.No wtedy przytyłam 18 a w tym tygodniu co jestem teraz miałam +13 🤪...to teraz mam mniej 5 kg 😁
Wczoraj nawet babki w sklepie powiedziały,ze oprócz brzucha to nic nie przytyłam 😁,no ale ja czuję,ze w tyłek i cycki mi poszło 🙃

• Mamusia
Każdy jest inny Olu 😁 Ja zawsze miałam chude nogi, ręce takie średnie, biust spory i brzuszek miałam. I jak tyłam to wszystko w brzuch mi szło i boczki 😜 Także ciężko mi się było ubrać fajnie, bo biodra miałam normalne, nogi chude, a tu takie boczki mi się wylewały hehhee. Najważniejsze po porodzie i tak będzie moje maleństwo, a nie dodatkowe kilogramy 😁 Kupiłam sobie moją ulubioną gazetkę "M jak mama" i jak się dopadnę to całą przeczytam 😁

Kurcze straszna sprawa...
chyba najgorsze dla matki jest stracic własne dziecko...
tymbardziej że nosi sie je pod sercem tyle czasu a tu takie coś... ehhh...
aż łzy cisną się same do oczu...
ja niewiem co bym zrobiła gdyby mnie takie coś miało spotkać... 🤢