Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
eloite napisał(a):
Mini23 ja przygarnę, nawet na dłużej niż 20 min 😜 😁

Kasia tylko ona jest "rozkapryszoną gówniarą" 😁 🤪 i drugie też takie będzie 😁 🤪

no wiesz 😁 😁
myślę,że nie ma takich dzieci, są tylko mało kreatywni dorośli 😉 😜
a Twoja mała wygląda na kochaną żabcię, więc nie zastanawiam się ani chwili 😁 😘

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
A moje kochane zawsze o wszystko się pyta czy może, czasami to mi go szkoda bo o takie banalne rzeczy chodzi np. czy może sobie drugie piwko wypić albo włączyć PlayStation. Cieszę się, że liczy się z moim zdaniem 🙂 Za to ja jestem ciężki przypadek 😜 😁

Martuś moje małżeństwo też się opiera właśnie na wspólnych decyzjach i tym że każde z nas liczy się ze zdaniem drugiego i na kompromisy idziemy... 😁

W sumie to pozazdrościć 🙂 Ja też bym chciała, żeby mój czasem poszedł ze mną na jakiś kompromis, ale czasem jest takim egoistą, że liczy się tylko to co on chce 😞 Wtedy bym go najchętniej zabiła i chciała, żeby mi się trochę podporządkował. Ale z drugiej strony to gdyby się we wszystkim ze mną zgadzał, albo za często chodził na kompromis, to bym zwariowała. Ja lubię jak facet walnie pięścią w stół 😁 najważniejsze to się dobrać 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
A moje kochane zawsze o wszystko się pyta czy może, czasami to mi go szkoda bo o takie banalne rzeczy chodzi np. czy może sobie drugie piwko wypić albo włączyć PlayStation. Cieszę się, że liczy się z moim zdaniem 🙂 Za to ja jestem ciężki przypadek 😜 😁

Martuś moje małżeństwo też się opiera właśnie na wspólnych decyzjach i tym że każde z nas liczy się ze zdaniem drugiego i na kompromisy idziemy... 😁

To witaj w klubie 🙂 To chyba dobra recepta na związek 😆 Oczywiście trzeba zachować przy tym zdrowy rozsądek, żeby nie przeszło to na pantoflarstwo bo to już byłoby chore.
Dobra dziewczyny- zmykam od rodziców i idę do domu jakąś kolację mężowi zrobić i postaram się jeszcze zajrzeć do Was 😉

• Mamusia
eloite napisał(a):
no zostałyśmy tylko dwie do rozpakowania 😜
i rzeczywiście brakuje mi tego czasu kiedy wszystkie miałysmy tyleeee czasu, żeby siedzieć na forum 😁

A jak się miało tyle czasu, żeby siedzieć na forum, tak jak teraz my, to nam się marzy już mieć dzieci na świecie 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
eloite napisał(a):
no zostałyśmy tylko dwie do rozpakowania 😜
i rzeczywiście brakuje mi tego czasu kiedy wszystkie miałysmy tyleeee czasu, żeby siedzieć na forum 😁

No teraz każda tylko o dziecku pisze i porodzie a wy dwie tak na szarym końcu... 🙂 mały bystrzak nie chce wyjść a jak przyjdzie czas to mamusia spanikuje 😁

Potem to one dwie będą opowiadać o porodach i o maluchach 🙂

• Mamusia
Aga, a Oliwkę urodziłaś kiedy?? Przed, czy po terminie?? Bo nie pamiętam... Ja dla Ciebie to mimo wszystko obstawiam grudzień 😁 Na pewno nie listopad.
Ada będzie się chwaliła Alankiem, a my jej będziemy zazdrościć maleństwa i będziemy chodzić po schodach, albo biegać dookoła bloku, żeby szybciej urodzić 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
to idę 😁 pffff

Oj nie słuchaj Orki przecież ona sama mohery szyje i sprzedaje przez allegro a tu ścieme wali 😁 🤪

I myślisz, że bym wywalała z forum potencjalnego klienta?? pfff
jakie wy wszystkie jesteście głupie... U Ciebie to wiadomo, kolor włosów mówi wszystko, ale u Olki to tak z czasem wyszło.

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
eloite napisał(a):
no, ja jakiś tydzień/dwa tygodnie temu podłapałam prawdziwego doła, tak strasznie chciałam żeby mały już się urodził..
a teraz, luz. wyjdzie kiedy mu się zachce 😉

Jeszcze troszke i też pojedziesz może nawet dziś w nocy albo jutro 😁

mam nadzieję, kiedyś wyjść musi 😁
chociaż od pt jestem przeziębiona i nawet przez weekend lekarz kazał mi przeleżeć i powstrzymywać (jak?!) poród, bo gorączkowałam i zwyczajnie nie miałabym siły do porodu.
teraz trochę pokasłuje i kicham 😜