Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Co do karmienia to matka sama powinna zdecydować jak chce karmić i denerwuje mnie jak ktoś obcy, czy rodzina chciałby w to ingerować. Ty Marta może przekonasz się do naturalnego karmienia, wszystko okaże się w praniu. Ja chcę karmić naturalnie, ale czy będzie mi to dane, to się okaże 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Baby !! 😁 😁
Ja już na nogach ale nic mi się nie chce przez ta pogodę 🤨 😮 🙃 Ja mam brzuch zryty rozstępami jak cholera 😞 😠 Ani smarowanie ani nic nie pomogło niestety to jest szczera prawda, że to genetycznie jest uwarunkowane 🤔 😞 No ale cóż co się nie robi dla Dziecka 😁 Ja wczoraj znalazłam wózek za 185 funtów 🤪 Także jeszcze dużo mniej niż jakbym miała z Polski sprowadzić 🙃 🤪 Zaraz wyślę Wam linka 🙂 Wiem wiem powiecie, że kółka małe no ale tutaj zimy nie ma a nie można mieć wszystkiego za tak małe pieniądze 😁
http://www.alicekiddiworld.co.uk/hauck-malibu-all-in-one-travel-system---lolli-lime-448-p.asp
I chyba ten kolorek kupie 😁 A no tak zielony zakazany ale ja taka niegrzeczna dziewczynka jestem 😁

• Mamusia
Co do przeczucia to ja też wiedziałam, że bedzie chlopak no i sie nie mylilam 🙂 Nina i Marta rodze z Wami w takim razie na poczatku grudnia albo tak chociaz do 16 🙂 ja wlaśnie prasuje no i musze obiad zaczac robic a dzis nie mam pomyslu wiec jakies nalesniki zrobie 😁

aisak_89 napisał(a):
Hej Baby !! 😁 😁
Ja już na nogach ale nic mi się nie chce przez ta pogodę 🤨 😮 🙃 Ja mam brzuch zryty rozstępami jak cholera 😞 😠 Ani smarowanie ani nic nie pomogło niestety to jest szczera prawda, że to genetycznie jest uwarunkowane 🤔 😞 No ale cóż co się nie robi dla Dziecka 😁 Ja wczoraj znalazłam wózek za 185 funtów 🤪 Także jeszcze dużo mniej niż jakbym miała z Polski sprowadzić 🙃 🤪 Zaraz wyślę Wam linka 🙂 Wiem wiem powiecie, że kółka małe no ale tutaj zimy nie ma a nie można mieć wszystkiego za tak małe pieniądze 😁
http://www.alicekiddiworld.co.uk/hauck-malibu-all-in-one-travel-system---lolli-lime-448-p.asp
I chyba ten kolorek kupie 😁 A no tak zielony zakazany ale ja taka niegrzeczna dziewczynka jestem 😁

świetny Kasia normalnie zajebisty 🙂

naylaaa napisał(a):
Kasiu... zielony 🤪 🤪 Myślałam, że ta zasada do wszystkich przemawia... ale do Ciebie to nic nie dociera 😜
Mi się podoba, a kółka rzeczywiście małe 😉 hahaha Zwłaszcza w zderzeniu z gondolą 😉
Ty już na nogach?? Chyba dopiero?? 🤪

Nina na jaki kolor malowalas??

• Mamusia
Najlepiej w pierwszej połowie grudnia byśmy mogły być na Święta w domu z maluszkami 🙂 Najgorsze to będą te zapachy świątecznych potraw których nie będziemy mogły zjeść...bardzo nad tym ubolewam 😞 Co prawda położna w szkole rodzenia mówiła, że zupy można jeść ale grzybowa jest ciężkostrawna a to moja ukochana zupa! No i Karpik- ach tegoroczną Wigilię robię w Andrzejki jak kiedyś chyba Sylwia zaproponowała 🙂

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
kafinka napisał(a):
Kasiu wózek śliczniutki 🙂 dziewczyny doczepiam się rodzę 1 albo 6 żaden inny dzień nie wchodzi w gre hehehe 😁

Powiedz to swojej Mai 😁 Na pewno wysłucha 🙃 🙃

Rozmawiałam z nią i powiedziała, że nie ma problemu hahaha 😁 🙃

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
Najlepiej w pierwszej połowie grudnia byśmy mogły być na Święta w domu z maluszkami 🙂 Najgorsze to będą te zapachy świątecznych potraw których nie będziemy mogły zjeść...bardzo nad tym ubolewam 😞 Co prawda położna w szkole rodzenia mówiła, że zupy można jeść ale grzybowa jest ciężkostrawna a to moja ukochana zupa! No i Karpik- ach tegoroczną Wigilię robię w Andrzejki jak kiedyś chyba Sylwia zaproponowała 🙂

Ja na pewno coś zjem, bo nie będę mogła patrzeć jak inni się zajadają pysznościami najwyżej raz mała dostanie butelczynę nic się nie stanie jak wypije troszkę inne mleczko 🙂

naylaaa napisał(a):
Ja tu z Wami piszę, a robota się wcale nie zmniejsza 😜 Widzisz jaką masz posłuszną córeczkę 🙂 Pozazdrościć. Przekupię moje, żeby się urodziło przed świętami 😁 Zachęcę je słodyczami 😁 Na pewno ulegnie 😉

MOJE HAHAHA BEZOSOBOWE KIEDY MASZ LEKARZA I USG?? to sie dowiemy co i jak...

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Ja tu z Wami piszę, a robota się wcale nie zmniejsza 😜 Widzisz jaką masz posłuszną córeczkę 🙂 Pozazdrościć. Przekupię moje, żeby się urodziło przed świętami 😁 Zachęcę je słodyczami 😁 Na pewno ulegnie 😉

Na pewno się zgodzi za te słodycze 😁