Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ha- wszystkie się do mężów tulą tylko ja biedna bo mąż na nocce 😁 😁 😁 Co do becikowego to z kolei słyszłam, że znieśli to o czym Aga pisałaś i że zmiana dotyczy tego, ze trzeba udokumentować ileś tam wizyt w ciągu ciąży i tyle... pomieszane z poplątanym z tym becikowym... ponoć mają również znieść po nowym roku...nie wiem ile w tym prawdy. Aaaa i zapomniałam o najlepszym- zarwało mi się krzesło od komputera i muszę siedzieć na taborecie więc trochę mi niewygodnie- jak tak dalej pójdzie to łóżko też zarwę 😁 😁 😁 😉

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
A tak w ogóle to łaskę nam robią z tym becikowym.Ale zawsze to jakiś zastrzyk gotóweczki 🙂
Maruś to co ty wyprawiałaś na tym krzesle ze zarwalaś ??????????? 😉

Cholera- tak to jest na się ciągle na Brzuszku siedzi i je słodycze haha 😁 Swoją drogą przytyłam 14 kg więc coś musiało na tym ucierpieć i dobrze, że to tylko krzesło 🤪 😁

• Mamusia
Jak ważysz niecałe 70 kg to zarwanie krzesła Ci nie grozi więc możesz być spokojna 😁 Ja mam nadzieję, ze do 80 kg nie dojdę aczkolwiek może być różnie- mój mąż co idzie do Kauflandu to mi Kit Kata kupuje więc muszę na zakupy chodzić sama na to wychodzi 😜 A na serio to ważyłam przed ciążą 60 kg i mam nadzieję, że uda mi się wrócić do tej wagi prędzej czy później 😉

• Mamusia
Ja też wróciłam 🙂 Oglądałam z mężem horror ale bardzo fajny 🙂 Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy też macie takie bulgotanie porządne w brzuchu?? Wiadomo co ruchy Alicji to ruchy ale mi normalnie przelewa się w brzuchu woda !! I to jak głośno aż mąż słyszał jak leżeliśmy na łóżku 🤨 Nie wiem czy to normalne 🤔

• Mamusia
Cześć dziewczyny nie mam czasu was nadrabiać bo znów troszkę stron naskrobałyście... dziś cały dzień miałam gości więc nie miałam czasu usiąść .Po za tym to wszystko ok i uciekam spać dobranoc i do jutra 🙂
A widziałam że Adusia się pokazała witamy z powrotem w oceanarium 😁

• Mamusia
Ja z Paulą przed ciążą ważyłam 60 kg. , a do porodu 75 kg.
Teraz przede ciążą ważyłam 55 kg. i mam nadzieję że 70 nie przekroczę 😜 😜 😜 Przy porodzie ok 4- 5 kg sie zgubi 🙂 A pózniej trzeba się będzie meczyć hihihi a tego nie znoszę 😞 Ale oczywiście chęwyglądać tak jak przed ciążą 🤪

• Mamusia
kafinka napisał(a):
Na szczęście nam becikowe się należy 🙂 Kupię sobie ładne buty i torebkę hihihi 🙃 😁
Martuś Ty uważaj na siebie, a krzesło da się skleić 😁

Krzesło jest, a raczej było z elementami metalowymi dlatego dziwi mnie że nie wytrzymało haha ale na serio dobrze, że mąż wówczas siedział na nim jak pękło także mi nic nie jest 🙂 Kasiu- co do tych bulgotań to nie miewam takich więc nie wiem jak Ci poradzić co to może być 🤔

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ja też wróciłam 🙂 Oglądałam z mężem horror ale bardzo fajny 🙂 Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy też macie takie bulgotanie porządne w brzuchu?? Wiadomo co ruchy Alicji to ruchy ale mi normalnie przelewa się w brzuchu woda !! I to jak głośno aż mąż słyszał jak leżeliśmy na łóżku 🤨 Nie wiem czy to normalne 🤔

Kasia ja nie mam czegoś takiego więc nie wiem czy coś zlego. Ale muyślę że to właśnie mamła Alicja się tam w brzuszkukręci intensywnie 🙂

• Mamusia
hej 🙂 wczoraj już nie udało mi się zajrzeć, ale za to dzis od rana nadrabiam hehe 🙂 CZESC ADA!!!! Nareszcie wrocilas 🙃 co do bulgotan Asiu to ja czasem takie mam niezbyt czesto ale sie zdarza i sadze, że to sprawka mojego synusia 😁
Czytałam, że pisałyście o hbs ja właśnie miałam teraz robione to badanie ale wiedziałam, że wynik musi być ujemy bo byłam kiedyś szczepiona na żółtaczke no, ale lekarz kazał badanie robić to się zrobiło 😮

Hejka 🙂
My też już na nogach 😁
Co do wagi to ja przed ciążą ważyłam 49 kg a teraz 61 kg,więc mam +12 na razie a jeszcze 6 tygodni 🤨

Sylwia ale ranny ptaszek z Ciebie:P...ha ha niedługo wszystkie tu dołączycie tak wcześnie...jakmaluszki Wam pozwolą 🤪

Teraz ja Wam smaka narobię 🤪....moje pierogi własnej roboty (nigdy wcześniej nie zabierałam się za to)
LENIWE
[URL=http://img830.imageshack.us/i/zdjcie0534z.jpg/][IMG]http://img830.imageshack.us/img830/8095/zdjcie0534z.jpg[/IMG][/URL]
i RUSKIE
[URL=http://img268.imageshack.us/i/zdjcie0528.jpg/][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/4518/zdjcie0528.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]