Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
my po szczepieniu. zaraz może was nadrobię 🙂 mały płakał, bo na dodatek był głodny, dostał 3 ukłucia, a ja razem z nim płakałam 😞 waży 5850 gram!! 🤪 🤪 🙃 🙃 i mierzy tak m/w 69 cm 😉

Nina to Ty masz w domku duuuuże szczęście 🤪 moja Maja ma 4700 i 55dł 🙂

• Mamusia
Agatka to ładna cena za maść 😮, No ale jak pomogła i zlikwidowała te wstrętne krostki to warto.Mam nadzieję że po tej nowej maści zejdzie to dziadostwo Oli.
A Zosia jest boska ha ha ha ,a jakie ogromne ma oczęta 🙂 🙂 🙂
Aga to wydałaś kasy dziś na szczepienia , ale niestety w naszej Polsce tak już jest -za wszystko trzeba płacić 😠.
Ninka jak dziecko płacze to i nam się chce płakać, a jeszcze jak do takiego malucha zbliża się baba ze strzykawą to ma się chęć ja udusić .
A nie jest dziwne to że moja Ola ma ten skok rozwojowy w 6 tygodniu????? Napisane jest że pierwszy skok jest w 5 tygodniu.
Ciekawe jak noc przede mną 😞 - przed nami.
Ja nawet nie składam o rodzinne bo frajery mi nie dadzą 😠

• Mamusia
Ja tylko na chwilę- Gosiu ja dawałam pół czopka bo chyba tak było zalecane na ulotce 😉 Został mi tylko jeden i na razie nie korzystam choć mała coś dzisiaj kapryśna a jutro kończy 8 tygodni a zgodnie z tym ma skok rozwojowy ten z piorunem 🤪 🤔 ( http://zdrowie-kobiety.pl/forum/index.php?topic=36.0) Musimy przeżyć 😉 Kasiu jak super, że Twoja mama znalazła pracę!!! To duże szczęście w tych czasach 😉 Kafinka ależ się poświęciłaś dla małej- tyle kasy 🤪 No ale czego się nie robi dla dzieciątka swojego 🙂 My jutro szczepienie ale to 5 w 1 bo na 6w 1 mnie nie stać 😜 Nina- ależ ten Twój synuś dużyyy!!!!!! Przyznaj się, że go czymś dokarmiasz 😁 Lecę nakarmić piranię bo po 22 do Tesco jedziemy 🙂 Dobranoc kochane i przespanej nocy życzę 🙂

• Mamusia
Widziałyście mnie w TV w reklamie HEYA ????!!! 😁 Nawet w SPA była przed nią żeby ładnie się prezentować 😁 😁 🤪 😎 😜
Też mówię dobranoc bo tu pewnie będzie cisza już dzisiaj 🙂
My jutro z Alą do zdjęcia jedziemy hahaha 😁
😘 😘 😘

hej
mały jednak ma bakterie,2 rodzaje 😞,o 9 dzwonię do lekarki,bo nie wiem czy szpital czy co...wtedy nas odesłali,bo to niby mało i nie jest zakażenie
już mam dość

dziękuję za życzenia

• Mamusia
Hej 😉
Aduś z czego te bakterie ???????? A Sebuś czuje się dobrze, czy te bakterie maja wpływ na jego samopoczucie ???? Może nie będzie zle, i nie pójdziecie do szpitala . Daj nam znać co z wami.
Ninka to twoje mleko pasie hihihi Łukaszek wcale nie jest taki mały jak się wydaje 🤪 🤪 Jak w takim tępie będzie rósł to niewydołasz na ubranka "małego" 🤪
Oj świnka Ty to jesteś sławna - tylko pozazdrościć, i jeszcze harakterek masz hahaha.
A moja Ola zasnęła o 24:00 po czopku, i obudziłan sie słysząc jej stęki przed 6:00,więc szybko wstałam zrobiłam butlę i dalej spała do 7:20. Więc noc zaliczam do dobrych i się wyspałam. Tylko zastanawiam się czy czopki jej nie zaszkodzą , jak co wieczór jej daję (pół oczywiście)
A dziś u mnie piękne słoneczko 😎, więc niebawem na spacerek i na zakupy bo moja Paulinka w poniedziałek na urodziny i w niedzielę przychodzą do nas goście 😉 Moja Paulinka będzie miała 13 lat 😮O Boże jaka ja się stara robię 😞 😮
Na urodziny zażyczyła sobie trzecią dziurkę w uchu. No to mamusia jej zprezentowała dziureczkę 🤪 🤪
No to miłego dnia 🤪 😘

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Agatka to ładna cena za maść 😮, No ale jak pomogła i zlikwidowała te wstrętne krostki to warto.Mam nadzieję że po tej nowej maści zejdzie to dziadostwo Oli.
A Zosia jest boska ha ha ha ,a jakie ogromne ma oczęta 🙂 🙂 🙂
Aga to wydałaś kasy dziś na szczepienia , ale niestety w naszej Polsce tak już jest -za wszystko trzeba płacić 😠.
Ninka jak dziecko płacze to i nam się chce płakać, a jeszcze jak do takiego malucha zbliża się baba ze strzykawą to ma się chęć ja udusić .
A nie jest dziwne to że moja Ola ma ten skok rozwojowy w 6 tygodniu????? Napisane jest że pierwszy skok jest w 5 tygodniu.
Ciekawe jak noc przede mną 😞 - przed nami.
Ja nawet nie składam o rodzinne bo frajery mi nie dadzą 😠

Gosia to cena za szczepionke 6w1 co Marta pytała, maść kosztowała 10zł
skok dobrze przeżywa, bo liczy się tyg od daty porodu a nie urodzenia, tzn dzieci urodzone tydzien przed terminem mają skok tydzień później, tzn w 6 tyg, a dziecko urodzone tydzien później mają skok w 4 tyg 🙂
Nina czym Ty go utuczyłaś?? to moja Zośka to krasnal przy Twoim małym

• Mamusia
hej wpadlam sie przywitac! Nina to masz małego klopsika hehe duzy chlopak ale to pewnie po tatusiu tak jak imoj synus duzy po tatusiu 😁
a mnie cos gardlo boli i to coraz bardziej 😞 dzis do mnie kolezanki po poludniu przyjezdzaja wiec sie troche rozerwe 😉 a jutro i w niedziele do Olsztyna znowu jade na egzaminy jeny znowu nie bede mogla sie skupic myslac jak tam moj maluszek i Pawel sobie radza. Ostatnio sobie poradzili dobrze fakt Dominik był marudny bo brzuszek go troche bolal ale dali rade, to mi bylo gorzej, że musiałam tyle godzin bez małego byc 😞

• Mamusia
Ach Agatka ja myślałam że maśc taka droga hahaha, a to razem ze szczepieniem 🙂
A jak czytałam o tych skokach to pierwszy jest najkrytszy i najłagodniejszy 🤢, co będzie w następnych sko. rozw. 😲 ?????. Jestem przerażona 🤢
Sylwuś nie martw się twoi męszczyzni sobie świetnie poradzą 🙂 Ostatnio dali radę to i teraz dadzą , nawet lepiej mążsobie poradzi hihihi. Moja gapa się budzi na flaszkę 🤪 🤪

• Mamusia
Hej, nie mam teraz z abardzo czasu nadrabiac, ale u nas nocka dobra 🙂 nie wiem co ja mam w tym mleku, ze maly je ok 20-21 i budzi sie dopiero ok 3 😁 a potem 6-7. pisalyscie chyba o wadze, Pawelek wazy juz 5 kg! kurcze, a ma dopiero 6 tyg 😁 milego dnia

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
A u mnie sypie śnieg jak cholera i o wyjściu moge pomarzyć,chyba że na balkon bo mam z zadaszeniem...
mój od 2 dni próbuje mnie podejść a ja go zbywam 😁
co do szczepień to Maja ma kolejne 24 lutego,a teraz siedzi w foteliku i grzechotkami się bawi 🙂

mini a Twoja mała ile waży bo zaczynam się bać że moja tak wolno przybiera na wadze i co zrobić jak butelki niechce pluje tym mlekiem i krzyczy??