Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aha humorami to nie ma się chyba co przejmować bo np. ja mam dzisiaj taki jakbym wstała lewą nóżką i zauważyłam że w pracy to czasem jak ktoś mnie wkurza to potrafię podnieść głos, albo wprost powiedzieć co mi sie nie podoba, w domu bez powodu sobie popłaczę, albo śmieję się jak wariatka gdy coś sobie przypomnę. Normalnie fiziol 🤪
ale dziś w pracy to już mi głupio bo z kijem nie podchodź ☺️

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja zwariowałam kompletnie 😁 próbuję własne dziecko nagrać jak kopie.. tylko z mizernym skutkiem, bo to jest tak szybkie i ledwo co odstaje od skóry ciężko to nagrać, gołym okiem widać tego kopniaka jak byk, ale przez komórkę to już nie bardzo 🤨 Może mi się uda jak zacznie się rzucać całym ciałkiem 😁 tylko jak je sprowokować 🥴

• Mamusia
Nie wiem jak to jest jak umowa ci sie skonczy bo ja np mam super. Poszłam do pracy w lutym 2008 pracowałam 4 miesiące i poszłam na zwolnienie, póżniej macierzyńskie i wychowawcze. Znów zaszłam w ciąże i poszłam z wyhowawcego na zwolnienie lekarskie zeby miec płatne 100 %. pózniej znów macierzynskie i wychowawcze do kwietnia 2012 r. bo wtedy konczy mi sie umowa. Wykorzystałam totalnie wszystko co mi sie nalerzało, a za długo tam nie pracowałam hehe. A kaske cały czas mam:P

• Mamusia
femmka napisał(a):
mama_justyna....albo mi sie wydaje, albo tabelka z linku jest bardzo nieczytelna
Wystarczy klinknąć i się powiększy

nusia27 napisał(a):
Ja uwielbiam swoje nowe piersi bo wreszcie je mam:
Ja też nie mogę się nacieszyć 🙂!!!!! Takie fajne są. Co ja bym dała za takie już na zawsze

Muszę mojego namówić żeby ten filmik skrócił i poprawił, bo trwa za długo jak się nic nie dzieje.. i jest odwrotną stroną 🥴 ale miejmy nadzieję, że damy radę 🙂 Jakość taka sobie, bo z komórki, no, ale ważne, że kopniaczki widać! Boję się co będzie później skoro już teraz ono tak kopie 😁 Jak będę mieć już przerobione to wam pokażę ☺️

Gdzieś miałam karteczkę z imionami 🙂
No to więc:
Arkadiusz, Tomasz, Łukasz, Marcin, Artur, Alan, Eryk, Filip, Rafał, Aron, Ariel 😁 Najbardziej z tego wszystkiego podoba mi się Arkadiusz 🙃
Dziewczynka: Jowita, Iga, Inga, Lena, Neli, Nela, Nina, Julita, Dagmara, Lena, Laura, Adriana, Ada, Ligia, Liwia, Noemi, Naomi 😁 Wredna matka ze mnie wiem.. Z tego to Jowita, Dagmara, Neli/Nela, Adriana 🙂 Ciężko wybrać.