Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

femmka jak zupka?

kasiulek i Ty wypadem do teściowej dzień sobie umilasz pod nieobbecność męża? hehhe 😉

joannawisn ja bym nie brała. Odstawiłaś bo Ci nie dopowiadał. Zresztą jak nie masz w pobliżu otwartej w niedzielę apteki to jak jeden dzień nie weźmiesz witamin a kupisz sobie jutro to świat się nie zawali. Ja też raz nie wzięłam bo zapomniałam

Co do bliskich spotkań 😉 to ja na samym początku sztywniałam normalnie. Bałam się a teraz siedzi mi w głowie to, że dzidziol czyje tylko takie miłe dla niego kołysanie więc nie może być mu źle. W dodatku mam szczęśliwa więc maluch też 🙂 Jak nie ma przeciwskazań -no wiecie- to czemu nie?! 🙂

Miłej niedzieli. My wypadamy z domku...

Jedno jest pewne.. trzeba stosować się do ulotki 😁 ja wcinam Prenatal Classic i jest napisane, że spożywać podczas posiłku.. a mi się zawsze przypomni godzinę "po" no i dzisiaj wzięłam to wymiotuję jak głupia.. fuj! I to niby są witaminy 😠 jak zjem w trakcie posiłku to się czuję świetnie, a jak "po" to jest mi strasznie niedobrze, przecież to są witaminy to powinny się normalnie wchłaniać.. ☺️ 🤨

• Mamusia
Hej dziewuszki 🙂
Co do "bliskich spotkan" to ja bardzo lubie 🙂 i tez sobie wkrecilam ze jak mi jest dobrze to dzidzi tez 🙂 Tylko moj maz co chwile "uwazaj na dzidziusia, nie zmiazdz go itp 🙂
a wczoraj mialam masakryczna noc. nie wiem co mi sie stalo, strasznie bolaly mnie rece (jak nerwo bole czy cos) wytrzymac nie moglam. o 8 wzielam tabletke przeciwbolowa i przeszlo. i od 11 znowu sie zaczelo. tylko jedna reka, ale za to z karkiem i szyja i klatka piersiowa. myslalam ze zwariuje 😲 do drugiej sie tak wiercilam i w koncu wzielam nastepna tabletke. jakos udalo mi sie zasnac. w zyciu takiego bolu nie czulam - a do chiseryczek raczej nie naleze...

• Mamusia
Cześć mamuśki 🙂
jak zwykle dużo czytania, od piątku czasem to się tu czuję jak na gg a nie na jakimś forum 😎
ale jak kiedyś weszłam na mamy lutowe czy marcowe 2011 to tam słabiutko z rozmową więc fajnie że u nas się kręci...
a my wróciliśmy ze znajomymi z wesela, fajnie było - jak w filmach - namiot nad jeziorem, piekna pogoda, wieczorem lampiony...ale za to teraz jestem jak rozjechany kot, chyba zaraz pójdę spać 🙃
a propos mam pytanko na tej naszej stronce same wstawiamy zdjęcia czy wysyłamy na meila i Blue lub nusia je udostępniają??

• Mamusia
A my w muzeum W.P. i na Starówce zwaliliśmy się w ten upał na maksa. Uff jaki gorąco...

Patka możliwe, że minęłyśmy się gdzieś w okolicy Zamku Królewskiego? 😉

...ale mnie dziś cycki bolą. Zwłaszcza lewy 😞 Nie mogę się dotknąć. Nie wiem co się dzieje?! 😞

Od kilku mieś, się tak codziennie budzę 😜 zawsze 5/6 😁 to dobrze, bo przynajmniej nie będę chodzić niewyspana z rana jak będę musiała do szkoły znowu codziennie dojeżdżać.. śniadania jeszcze nie jadłam, zaczyna mi się powoli robić niedobrze..

U Ciebie też taka kijowa pogoda? Wczoraj była straszna burza i mocno padało.. A Patka ma już rzeczywiście niezły brzuch 😉 ja też będę mieć taki po 2 ciąży,. ale z tym to poczekamy, tak gdzieś za 2-3lata 🙂

• Mamusia
wczoraj chyba 3 burze przeszły, mój mąż pojechał sobie wczoraj na żużel a tu zonk w piorunach posiedział i wrócił 🙂 a dziś póki co jest ok, przynajmniej nie tak gorąco...
ja też bym chciała jakieś 3 lata różnicy między dziećmi, no i pewnie w 2 ciąży rzeczywiście wszystko szybciej się uwidacznia.
Wszystkie już wchodzimy w 5 miesiąc a w tym czasie to już na pewno nas wywali - chociaż są i takie co w 6 dopiero 🙃

• Mamusia
Hej mamusie. Juz wróciłam. Było suuuper weekend udany.
Dopiero teraz udało mi się wejść na ta naszą galerie ale macie bombowe brzuszki, to mój brzuszek chyba stanął w miejscu bo teraz macie wieksze ode mnie hehe. Patka ty masz mega duży, nusia też superancki. Joannawiś-nie wiedziałam jeszcze jak wyglądasz-śliczna z ciebie mamusia. Femka jeszcze szczuplutka...ale jeszcze bedziesz TYĆ hehehe.
Zaraz ja wam coś wstawie. Napiszcie mi tylko czy ja mam tam na galerie wstawić czy na jakiegoś e maila wysłać , jak?