Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no wlasnie nie wiem czy mnie oddali i czy moja mama to moja prawdziwa mama 😜

porzucili mnie w innym miejscu. bylam z ciocia, ktora zostawila mnie przy wejsciu do alejki w wozku i poszla kilka grobow dalej. jak sie odwrocila to juz mnie nie bylo. narobila rabanu i policja obstawila wszystkie wyjscia i ktos mnie tam znalazl porzucona 😉

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny pojechałam prywatnie na usg do Katowic w poniedziałek.
I nie zrobiłam tego usg: bo na wstępie pani w rejestracji kazała mi latać po gabinetach i sprawdzać czy jest tam gdzieś "kolega" - niby lekarz. Jak już go znalazłam, to z wielką łaską wpuścił mnie i męża do gabinetu - gdzie ledwo się mieściliśmy w 3, po czym zapytał po co przyjechałam i co to ma być? 😮 Ja mu na to ja co to? 😮 bo on nie widzi potrzeby robienia usg, poza tym kto mnie skierowała - a ja że prywatnie i że płacę. Rozmowa z wariatem ! w końcu powiedział, że mu to jest obojętne i jak chce to mi zrobi usg. No to my, że bardzo dziękujemy i do widzenia!
Ale byłam wkurzona!

• Mamusia
Tak to pokazowe sprzątanie grobów, często ze zniczy i zgniłych wiązanek z zeszłorocznego Święta Zmarłych. Żałosne to. A najlepsza moja babcia 😜 Co roku wymyśla nowe wizje dla grobu swojego syna. I niech się ciotka czy moja mama nie wstrzelą z kolorystyką kwiatów czy z wyglądem zniczy. Foch jest i sapanie pod nosem. Ależ mamy ubaw 😜

• Mamusia
TVP 1, 08:50 - Między mamami
4 listopad 2010 o 08:30
W tym odcinku tematem specjalnym są sposoby usypiania niemowląt. Czy popularne kołysanie jest najlepszym sposobem na sen maluszka? Specjaliści wskażą wszystkie za i przeciw. Dla mam w ciąży wszystko o ziołach i ich wpływie na przebieg ciąży. W segmencie "Choroba w pigułce" będzie mowa o anginie.
Tak informacyjnie 🙂bo zapomnę

• Mamusia
Cmentarze po zmiechrzu. Mi też się podobają. Często chadzaliśmy z mężem. I to już taka właśnie zaduma a nie to co się dzieje rankiem - znicze w jednym stylu, kwiaty w odpowiedniej barwie, ustawianie i przestawianie na grobie i tak rewia mody. Ludzie to jednak potrafią

• Mamusia
Ja też spadam na kolację. Dziś odpuszczam sobie dietę i zjem kanapki z teściowym smalcem (ze skawarkami, mięsem, cebulą i ziołami- pycha, od kilku dni się przyczajam) z ogórkiem, pomidorkiem i szczypiorkiem. Cukier mam generalnie w normie (nawet jak grzeszę po godzinie wyniki w normie) więc zaszaleję.
Wy jutro miejcie litośc i nie paplajcie tak bo raczej nie zajrzę. Cały dzień wypełniony

Miłego wieczoru

Od ostatniej wizyty u ginki przytyłam tylko 0,500g hahaha 🙂 czyli się zgadza, że kobieta średnio tyje 500g na tydzień byłam u niej w 27t1d a teraz jest 28t6d 🙂 to się nazywa sukces 😉 😜 idę sobie zrobić chleb razowy z pomidorem mniam 🙂

• Mamusia
Hejka 🙂
nie wiem jak ja nadrobię wasze wypociny od poniedziałku. Teraz mam chociaż kompa i tylko odświeżam, a jak będę siedzieć w domu to dopiero popołudniami zajrzę, jak mąż z pracy wróci 🙃
wczoraj byliśmy w kinie, obejrzałam 0,5h filmu i... zasnęłam 😎 nie to że był nudny tylko normalnie łeb mi sam leciał, nooo i tak spędziłam miło wieczór 🙃 potem mój się nabijał 😮

• Mamusia
Asiu ja zrobiłam pokoik biało-zielono-lazurowy 🙂 mebelki i 3 ściany mam w złamanej bieli, 1 ściana pastelowy lazurek a kanapa, poduchy i dodatki zielonkawe, aa i pościel do łóżeczka też kupiłam zielonkawą 😉 najwyżej dołożę jeszcze jakieś różowe dodatki... i jestem bardzo zadowolona. Ale straszliwie się głowiłam czy lazurowy czy pudrowy pastelowy róż...jednak teraz można wybrać z mieszalnika tyle odcieni że postawiłam na taki bardziej damski niebieski 😜

Czyli wszystkie mamy podobnie 🙂 a kiedyś to siedzieliśmy do 1/2 w weekend i w ogóle, a teraz to jakaś lipa 🤨 a na weselu jak byłam to zasypiałam, miałam nerwicę totalną bo pojechaliśmy do domu dopiero po 1 w nocy (to weźcie sobie wyobraźcie co czułam) nie tańczyłam, nie jadłam, tylko siedziałam i myślałam o tym kiedy wejdę do łóżka.