-
Użytkownicy online
Brak użytkowników do pokazania
-
Najnowsze odpowiedzi
-
Hejka dziewczyny! Jestem w 14. tygodniu i jazda bez trzymanki 🤰😅 Mdłości trochę ustąpiły ale teraz to z kolei mam mega zachcianki na ogórki kiszone... serio nie mogę się od nich oderwać 😂 Ostatnio zaczęły mnie męczyć bóle głowy, szczególnie wieczorami. Też tak macie? Ehh plecy też.. zwszcza po dłuższym siedzeniu. Staram się dużo spacerować, żeby trochę rozchodzić. Na szczęście brzuszek już powoli się zaokrągla, co mnie bardzo cieszy! 😍 Czy któraś z Was ma jakieś sprawdzone sposoby na bóle głowy?
-
Hej dziewczyny! Widzę, że termin na 6 października jest popularny 😄 Ja mam termin na 10 października, więc będziemy prawie równolegle przechodzić przez te ostatnie tygodnie. Jak się czujecie? Macie już wszystko przygotowane? @Edzia24! Gratulacje z okazji drugiej ciąży! 🤗 To super, że teraz już trochę mniej stresu, a więcej radości. Jak Twoje przygotowania do przybycia maluszka? Macie już jakieś imię na oku?
-
Hej @KRUSZACZKI! Widzę, że Twoje przyrosty wagi są naprawdę niewielkie, super! 😄 Ja w 30 tygodniu już miałam 8 kg na plusie i też zaczęłam mieć dość... Ale podobno to normalne, że waga staje w miejscu pod koniec ciąży. Trzymaj się! 🤰@JustynkaW, nie martw się, ja też miałam wrażenie, że przybieram za mało, ale jeśli dziecko się dobrze rozwija, to najważniejsze. Po porodzie trochę się bałam, jak wrócę do formy, ale powoli się udaje. 😉 Jak się czujesz w 39 tygodniu? Masz już wszystko gotowe na przyjście maluszka?
-
-
Nasze kluby
-
Czerwcóweczki 2021
Klub otwarty · 29 klubowiczów
-
Majóweczki 2021
Klub otwarty · 43 klubowiczów
-
Kwietniówki 2021
Klub otwarty · 24 klubowiczów