Skocz do zawartości

11 tydzień ciąży🤰 | Forum o ciąży

Redakcja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam wszystkie 11 tyg. brzuszki 😁
Również wkroczyłam w ten tydzien 😉 co do samopoczucia to nadal mam mdłości, najsilniej odczuwam je na wieczór 😮 2tyg byłam przeziębiona, więc leżałam w łóżku korzystając z L4, wąchając cebule, popijając mlekiem z czosnkiem i miodem 🙂
od 20.stycznia wracam do pracy... i chyba najwyższa pora poinformować mojego pracodawce o stanie błogosławionym 😜 znając jego nie będzie zadowolony 😠
jak jest u Ws z wagą? ja od początku ciąży przytyłam 1kg. Wizyte u gina mam dop. na 2 lutego i już nie moge się doczekać 🙂

Witam obecnie jestem w 11 t i 4 d . CO do wagi to ja przytyłam 5 kg;/ ale tłumaczę to sobie tym,że w trakcie starań o bąbla rzucałam palenie i jadłam mnóstwo różności. Do tej pory nie mam mdłości,maluch ma już 45mm i podobno jest o 3 dni starszy (czyli wygląda już na 12 tydzień 1 d) mam lekkie bóle podbrzusza ale jak posiedzę to przechodzą. 🙂

• 2 tygodnie później...
Cześć!
Dziś pierwszy dzień 11 tygodnia 🙂
Ja mam szczęście podwójne - bliźniaki dwujajowe :-)
Nie przytyłam, raczej schudłam 1,5 kg. Dziś byłam na usg i jeden z moich aniołków machał nóżkami - coś niesamowitego!!

• 2 tygodnie później...
Witam. Jestem w 11 t.c. i czasem nawet się zastanawiam, czy rzeczywiście w niej jestem, bo czuję się normalnie. Nie mam mdłości, nudności, apetytów, nic z tych rzeczy. Tylko moje cycuszki się powiększyły i bolą. A tak poza tym w porządku.

Witam 🙂 ja wkroczyłam w 11 tydzień 3 dni temu i czuje sie wspaniale 🙂 już nie moge się doczekać kolejnego usg i zdjęcia mojego maleństwa 🙂 pozdrawiam wszystkie mamusie 🙂

zayczynam 11 tydzien i czuje sie dobrze - co mnie martwi bo usg dopiero za 10 dni nie wiem czy doczekam. codziennie mam koszmary i strasznie sie boje ze cos jest nie tak.
pierwsza ciaze poronilam w 10 tygodniu ale dowiedzialam sie na usg w 12 wiec teraz jestem przerazona

• Mamusia
Witam, ja wlasnie zaczelam 11tydzien i wlasnie wrocilam z USG. Mialam badanie przez powłoki brzuszne, ogólnie z dzidziusiem wszystko w porzadku,serduszko bije itp.. tylko nie dalo sie nic wiecej zobaczyc bo to za wczesnie...martwi mnie ze malenstwo jest zbyt małe jak na ten tydzien ma 3,9cm...jak uwazacie??? prosze o porade...z gory dziekuje pozdrawiam wszystkie mamusie z wrzesnia!

• Mamusia
mialam robione usg w poprzedni czwartek czyli 10tydz. i chodz lozysko nie tak bylo ulozone to widzielismy z mezem jak mocniutko bije serduszko naszego malenstwa :-) dokladnie bylo widac juz gdzie nozki glowka raczki :-) niesamowite przezycie :-) pozdrawiam wszystkich :-)

• Mamusia
Hej brzuszki! ja mialam ostatnie USG w 9.5 tyg teraz jest 10.5 tyg... nastepne mam za 10 dni, juz sie nie moge doczekac! na ostatnim badaniu widzialam raczki nozki kosci rzuchwy lokcie kolanka 🙂 i serduszko oczywiscie 🙂 teraz sie nakrecam troche bo naczytalam sie o roznych przypadkach ahhh lepiej pisac o tym nie bede, czekam niecierpliwie na kolejne badanie... pozdrawiam was!!!

ja miałam usg w 10 tyg. i maleństwo miało 4cm, widziałam rączki i nóżki...bąbelek chyba jest wstydliwy bo zaczął się wiercić i obrócił się pupką głowicy 🙂 no i słyszałam serduszko...niesamowite uczucie...