Skocz do zawartości

Redakcja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 672
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dziewczyny wiem że teraz łatwo mi mówić bo jestem po ale wcześniej też panikowałam niepotrzebnie i tylko ciśnienie sobie podniosłam bo miałam dziś 120/80 trzeba się jutro uśmiechać i czekać na dobre wieści ja obejrzałam płytkę i cieszę się że ją mam ale powiem wam że nie dziwię się że lekarz się denerwował , matko kochana nic nie mógł zmierzyć, mała ruszała sie cały czas to była prawdziwa gimnastyka artystyczna,
jeju nie mogę się przyzwyczaić że to jednak ONA hehe dał mi 80% ale ja jestem pewna że się nie pomylił bo faktycznie, pod koniec pięknie rozłożyła nóżki jak "żaba" hehe i nic, kompletnie nic tam nie wystawało, następna wizyta 28go grudnia czyli pomiędzy świętami a Nowym Rokiem

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
dziewczyny wiem że teraz łatwo mi mówić bo jestem po ale wcześniej też panikowałam niepotrzebnie i tylko ciśnienie sobie podniosłam bo miałam dziś 120/80 trzeba się jutro uśmiechać i czekać na dobre wieści ja obejrzałam płytkę i cieszę się że ją mam ale powiem wam że nie dziwię się że lekarz się denerwował , matko kochana nic nie mógł zmierzyć, mała ruszała sie cały czas to była prawdziwa gimnastyka artystyczna,
jeju nie mogę się przyzwyczaić że to jednak ONA hehe dał mi 80% ale ja jestem pewna że się nie pomylił bo faktycznie, pod koniec pięknie rozłożyła nóżki jak "żaba" hehe i nic, kompletnie nic tam nie wystawało, następna wizyta 28go grudnia czyli pomiędzy świętami a Nowym Rokiem

A widzisz? Mówiłam Ci żebyś się do tego Antosia nie przyzwyczajała 😉 Teraz zamiast Antosia jest Tosia hihi, u mnie też tak było 😉 Tak czy inaczej mężuś dostanie "mniejszą" niespodziankę 😁

• Mamusia
Kurcze no !! Swietne wiadomosci 🙂 Dziewczynka.. 😘 Slodko. Mi to juz wszystko jedno ale jakos przez caly czas odnosze sie do brzucha i do jego zawartosci jakby to byl on 🙂 Zazdroszcze Wam dziewczyny tych jutrzejszych wizyt i tego ze Ty Matylda juz wszystko wiesz 🙂 A tak wogole to Dorka strasznie dlugo Cie nie bylo, gdziez sie szlajala 🙃

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
nie nie mialam bo badanie połówkowe nie robi moj lekarz prowadzacy tylko genetyk

Genetyk robi Ci badanie USG??? 😮

Tak ze wzgledu na to ze moja gin nie robi takich badan ze wzgledu na to ze nie zajmuje sie szczegolowa interpretacja usg no i w zwiazku z tym polecila mi swojego kolege ktory w moim miescie i nie tylko jest bardzo dobrym genetykiem ginekologiem

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
Kurcze no !! Swietne wiadomosci 🙂 Dziewczynka.. 😘 Slodko. Mi to juz wszystko jedno ale jakos przez caly czas odnosze sie do brzucha i do jego zawartosci jakby to byl on 🙂 Zazdroszcze Wam dziewczyny tych jutrzejszych wizyt i tego ze Ty Matylda juz wszystko wiesz 🙂 A tak wogole to Dorka strasznie dlugo Cie nie bylo, gdziez sie szlajala 🙃

niestety 4 dni spedzilam w szpitalu 😞 i dzisiaj dopiero wyszlam do domku 🙂

oj tam nie Tosia bo z Tosią mam złe skojarzenia będzie LENA postanowione i kropka
a mężulek no za spłodzenie dziewuszki też nagrodę dostanie moze wcale nie gorszą to zalezy od nastroju i alexia nie zapominaj że łóżko nowe i nie wypróbowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ej i wiecie co powiedziałam że moje dziecko ujawnia się na samym dole tuż nad "wzgórkiem łonowym" to powiedział że to normalne bo tam własnie jest macica a kończy się ona po pępkiem

• Mamusia
Sorki ze nie cytuje ale to pytanie bylo skierowane do Dorotki 🙂 Ale co do chlopca to ja caly czas to samo robie, jesli w ten sposob wywolam dziewczynke to tez bedzie dobrze ale kurcze tak od samego poczatku ten chlopak mi tak siedzi w glowie, i tak mi sie wydaje ze bardziej bym pasowala na mame dla chlopca 😁 Moze to glupio brzmi ale jakos tak czuje 😆

tyska daj spokój tym uczuciom, czuciom itp ja też czułam i co?????????????????dziewczyna jak nic, krocze niesamowicie gładkie hehe ale co tam jak już wczesniej gdzies pisałam następny będzie BOY albo jeszcze następny a jak trzeba będzie to i do 10 razy będę próbować, ale powiem wam że ciężko tak zacząć mówić ONA serio dla mnie to cały czas był ON ewentualnie ONO a tu proszę

• Mamusia
wszystko zaczelo sie w tamta sobote zaczelo mnbie bolec z prawej strony brzucha i plecy nie wiedzialam co to wyladowalam w szpitalu ale niestety okazalo sie ze szpital do ktorego pojechalam to jedno wielkie nieporozumienie lekarze niekompetentni a na oddziale ginekologii i połoznictwa nie ma usg wiec nie wiem jak tam wszystko wogole funkcjonuje Uznali ze wszystko jest ok wyniki tez chociaz do konca nie byly i po trzech dniach wypisali wytrzymalam do tej soboty i jak mnie zlapal poraz kolejny bol to powiedzialam ze nie bede ryzykowala chociaz nie chcialam isc znowu do szpitala ale tym razem pojechalam do profesjonalnego szpitala gdzie w sobote o godz 17 potrafili mi pobrac juz krew na badania mocz i zrobili usg i okazalo sie ze mam piasek w nerkach polezalam 4 dni dawali mi rozkurczowe leki i naszczescie przeszlo 🙂 I plusem jest to ze to dotyczylo tylko mnie i nie mialo wplywu na zdrowie dziecka 🙂 Dwa szpitale a taka kolosalna roznica w obsludze kompetencji lekarzy szkoda slow i nie ma co porownywac 😁 upewnilam sie tylko gdzie bede rodzila 😁