Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Monisiu ale użyc ich przed cesarką czy po jak juz stane na nogi?? Wogóle zastanawiałam sie nad tym czy nie zrobic w dzien cesarki takiej domowej lewatywy.. chociaż ja z toaletą nie mam problemów ba! nawet chodze zbyt często 😉 wogóle powiem ci że zastanawiam sie co w sytuacji gdy po operacji bede leżeć w bezruchu a mi sie zachce do wc 😉
ojjj... tak ci zazdroszcze że masz to już za sobą 😉)

• Odpowiedzi 631
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Diamondsfm po cesarce ja mialam straszne opory.Chcialo mi sie,siadalam na kibelku i rezygnowalam,bo bolal mnie brzuch i balam sie ze tak powiem przec.Znajoma mi kiedys o czopkach w takiej sytuacji mowila i jak wrocilam do domku to w koncu sie do tego przelamalam.I powiem ci,ze to byla madra decyzja 😉 😉Bo i bez bolu i bez nerwow sie zalatwilam 🙂Kochana zaraz po cesarce to ci sie napewno nie zachce.Polozna mi mowila,ze przez to,ze oni tam w brzuchu grzebia to zazwyczaj kobieta sie nie zalatwia przez ok 3-7 dni.I w tym czasie trzeba jesc jak najwiecej nabialu i owocow,zeby jelita przywrocic do pracy.I powiem ci jeszcze jedno.Jak juz ci malenstwo poloza na piersi,to juz cie zadna cesarka,szwy i bole nie beda interesowac 🙂 🙂I potem w domu,jak cie szwy beda bolec,i bedzie ci ciezko sie podniesc,to spojrzysz na malenstwo i cala w skowronkach napewno wstaniesz 🙂 🙂

• 3 miesiące później...
  • 2 miesiące później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące później...