Skocz do zawartości

Grudniówki | Forum o ciąży

bti7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
podziwiam was dziewczyny które mają problemy z ojcami swoich dzieci facetom to wszystko wolno!!!!! ja na mojego męż a nie mam żadnych zarzutów ale on czasmi tez nie wtrzymuje moich chumorów i ma racje wczoraj np. powiedział mi ze za dużo spie 🤔 wiec kazalam mu zajść w ciąże i niech sie przekona ☺️

Bit, nie przejmuj się! u mnie tez juz od dawna brzuszek sie pojawił a jestem od ciebie o 3 tygodnie do tyłu 😉 Zreszta pojawiający sie brzuszek to coś, na co wszystkie czekamy z niecierpliwością 😉

• Mamusia
WOW Bti to już masz naprawdę duży ten brzusio! Ja tez tak chcę aaa :P !!! U mnie jest straszna gorączka, właśnie wyszłam na balkon rozwiesic pranie i może ze 3 min słońce mi padało na głowę a czuje się strasznie....słabo mi, coś czuję, że to lato będzie ciężkie 😞 .

• Mamusia
przezierność miałam robiona w 12 tyg i na chwile tamtą było oki:laugh:
wiolka ja tez boje sie tego lata a jak bede tak rosła to bedzie raczej ciężko znieść upały 😲 no ale trudno tak już sobie wybrałyśmy sobie 😮

• Mamusia
MI się takie mikro pajączki zrobiły pod biustem 😞 i jak pytałam moją gin czy cos może na to poradzić to stwierdziła, że takie są uroki ciąży i że będę miała pamiątkę 😠 😠 😠 Z drugiej strony słyszałam, że to brak żelaza we krwii więc już sama nie wiem.

Ania 25, musisz skopiowac link podane na stronie suwaczka i wkleic go do swojego profilu w ustawieniach forum. Ling do wklejenia jest oznaczony chyba Bbc Code czy jakoś podobnie.

Cieszę się, ze mogłam wam pomóc... jak się ślicznie i kolorowo na forum zrobiło 😉 :laugh:
A ja dziś słabiutko sie czuję, za duszno czy jakoś na dworze. Mroczki przed oczami miałam a jeszcze na pogaduchy do brata i bratowej się z mężulkiem wybieramy :P
A jak u waszych facetów? coś się rozjaśniło? Słoneczko? Fredeczka?

Buziaki przesyłam i znikam, pojawię się pewnie dopiero w piątek. 😎

• Mamusia
ylo sie wkoncu... napisal dobranoc, ja rano dziendobry i tak jakos wyszlo pozniej sie spytalam czy po pracy jedzie ze mna do mnie ... moze i trudno mu w tej sytuacji ze bedzie ojcem ale szczerze mowiac pomimo ze jestem mloda to nie byla wpadka...

na poczatku sie klocilismy caly czas a pozniej tak mnie przytulil i calowal ahh... brakowalo mi tego 😞 😞 az sie znowu poplakalam 😞 a obiecalam sobie ze przy nim nie bede plakac ;( dzisiaj w nocy przyjezdza moja kuzynka w nad ranem brat ;/ nie chce zeby przyjezdzali.... bedzie tak glosno .... 😜

Milego wieczoru wszystkim zycze.

• Mamusia
ylo sie wkoncu... napisal dobranoc, ja rano dziendobry i tak jakos wyszlo pozniej sie spytalam czy po pracy jedzie ze mna do mnie ... moze i trudno mu w tej sytuacji ze bedzie ojcem ale szczerze mowiac pomimo ze jestem mloda to nie byla wpadka...

na poczatku sie klocilismy caly czas a pozniej tak mnie przytulil i calowal ahh... brakowalo mi tego 😞 😞 az sie znowu poplakalam 😞 a obiecalam sobie ze przy nim nie bede plakac ;( dzisiaj w nocy przyjezdza moja kuzynka w nad ranem brat ;/ nie chce zeby przyjezdzali.... bedzie tak glosno .... 😜

• Mamusia

• Mamusia
Nie Wiolka,nigdzie nie wyjechałam,tylko na roczku chrześniaka byłam 😉
akompf w moim przypadku już nic się z Tatą mojego Dziecka nie poukłada.To bardzo przykre,ale już nic nie mogę zrobić ☺️
fredeczkaa cieszę się że chociaż Tobie się poukładało z Twoim mężczyzną...

wszyscy mnie ochrzanili, że sie w necie naczytalam głupst na temat ciąży, zanim zdąrzylam cokolwiek powiedzieć... Chyba Ci wszyscy sa uczuleni na zdania zaczynające się od " czytałam na forum...." 😞 ehhh... dobranoc

• Mamusia
Witam!

Ale niespodzianka! Moja siostra ze swoim narzeczonym przyjechala 🙂 ale wiadomo .. umeczeni, w ciagu 3 dni mieli 5 lotow bo dopiero co wrocili z kanarow a mieszkaja w irlandii i tez przylecieli. Ale ma pierscionek, az jej troche zazdroszcze, bialo zloto i pol karatowy brylant 😲

Ale nie wartosc pierscionka znaczy o wartosci milosci ...

Z moim ukochanym wlasnie sie poklocilam przez tel... ;/ ale minie... 🙂