Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A to moj brzuszek z wyglupków 😁

p.s Blizna niestety po kolczyku w pepku :/
dlatego treoszke niesmacznie to wyglada :/

[URL=http://img822.imageshack.us/i/31072010198.jpg/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/9121/31072010198.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Ale pomazałyście sobie te brzuszki no 🙂 Super!
Loli ,a kiedy tak ten pasek Ci wyszedł?W którym tygodniu?Tak już jakoś na koniec czy wcześniej?U mnie na razie ani śladu 😉)
Wiecie co dziołszki...tak sobie oglądałam teraz filmiki dzieciątek ,które się urodziły w 23 tygodniu ciąży tak jak jestem teraz ja i nie mogę uwierzyć ,że to dzieciątko już jest takie duże...!I niesamowite jest to ,że te dzieciątka ,wcześniaki mogą przeżyć pomimo tego ,że tak szybciutko z brzuszka wyszły!

• Mamusia
moj mi wyznal ze na poczatku to nie za bardzo by szczesliwy ze bedzie dziecko bo za wczesnie, nie ustatkowalismy sie itd, ale jak zobaczyl w przychodni tego noworodka takiego malutkiego, wczoraj kolega co mieszka z namiprzyprowadzil swoja coreczke co ma 2 msc to zmienil sie trasznie, nie moze sie doczekac brzdaca 🙂 juz nawet mowi czy wyobrazam sobie ze za 3 lata nasz aluszek juz bedzie jadal z nami sniadania, kolacje itd:P fajne to jest uczucie 😁

• Mamusia
Ale slodziutka czapeczka 🙂MAm podobna.My wczoraj dostalysmy berecik dla malej od mojej 2-letniej siostrzenicy.Kaska mowila,ze w sklepie zrobila cyrk,ze ona chce to dla dzidzi Julii.W ogole Marysia jak przychodze,to pierwsze co biegnie do mojego brzuszka wola dzidzia Julia i ja caluje 😁

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Ale slodziutka czapeczka 🙂MAm podobna.My wczoraj dostalysmy berecik dla malej od mojej 2-letniej siostrzenicy.Kaska mowila,ze w sklepie zrobila cyrk,ze ona chce to dla dzidzi Julii.W ogole Marysia jak przychodze,to pierwsze co biegnie do mojego brzuszka wola dzidzia Julia i ja caluje 😁

haha 🙂 mojego Marina siostra5letnia jak rozmawiaymy na skeypie to tez cly czas aby brzuch cciala ogladac i mowi co dla dzidziusia kupi ;p jak jeszcze byla w Anglii u mnie mimo ze brzuszka nie bylo widac to ciagle go glaskala 😁

• Mamusia
haha 🙂 mojego Marina siostra5letnia jak rozmawiaymy na skeypie to tez cly czas aby brzuch cciala ogladac i mowi co dla dzidziusia kupi ;p jak jeszcze byla w Anglii u mnie mimo ze brzuszka nie bylo widac to ciagle go glaskala 😁

Gosia u Ciebie 5 letnie dziecko 🙂 ja mam taka kolezanke,ktora kocha , uwielbia ponad zycie moj brzuszek, chociaz go jeszcze nie widac 😉