Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A moj sam z mala na spacery w soboty chodzi 😁 I wtedy jeszcze idzie dumny jak paw 😁 A jak gdzies razem idziemy,to zawsze on musi wozek pchac 😁 A ja juz sie nie moge niedzieli doczekac...kurcze ale jestem podjarana.Mam nadzieje,ze wszystko sie uda 🙂Jesli tak,to w przyszlym miesiacu przeprowadzka 🙂Byl u mnie landlord 🙂

• Mamusia
No jest,jest.Kurcze fajnie by bylo,ale z tego co opisywal,to juz jestesmy zdecydowani.One bedroom flat,z duza kuchnio-jadalnia,wlasnym ogrodem i podjazdem przed domem 😁 😁 A najlepsze jest to,ze to jest wczesniejsze mieszkanie mojego landlorda-zanim sie przeniosl na ten dom co teraz jest.Kurcze,ale mam nadzieje.Tym bardziej,ze rachunki on placi,my tylko prad no i czynsz.W niedziele o 14 idziemy je ogladac..Piotrek juz planuje,ze Julce w przyszlym roku piaskownice i basenik rozstawimy,a jemu hamak 😁

• Mamusia
super zdjęcia Monia 🙂 i też mamy już mieszkanie nowe nagrane z zajebistym tarasem i ogrodem 😁 z salonu szklane drzwi i widok na morze!! juz sie nie moge doczekac kiedy zaczniemy je urządzać ,podesle Wam na pewno fotki 🙂:P
Gosia Twojemu chlopowi porzadne lańsko by sie przydało!!!!
a Nudata moze faktycznie jest w szpitalu... zadna nie ma nr kom do Niej?

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
super zdjęcia Monia 🙂 i też mamy już mieszkanie nowe nagrane z zajebistym tarasem i ogrodem 😁 z salonu szklane drzwi i widok na morze!! juz sie nie moge doczekac kiedy zaczniemy je urządzać ,podesle Wam na pewno fotki 🙂:P
Gosia Twojemu chlopowi porzadne lańsko by sie przydało!!!!
a Nudata moze faktycznie jest w szpitalu... zadna nie ma nr kom do Niej?

ma moj nr tel. jak cos to ma dac znac.

• Mamusia
Monia hehehe, ona Ci nie powiedziala jeszcze ,ze i basen tam jest :P
Blizna nie ciagnie ale strasznie ciezko mi to ostatnie cwiczenie wykowywac bo sie boje wlasnie o dol, bo to najbardziej obciaza miesnie,ktorych wlasciwie jeszcze nie mam,bo byly przeciete.....
Sylwus mala jeszcze ssie cyca ale zmienia swoje przyzwyczajenia ,a ja nie mam nic do gadania tzn. czesciej chce zasypiac na rekach jak sie ja buja czy cos w tym stylu niz ssac cycka jak bylo do tej pory, chyba,ze jest bardzo zmeczona,to tylko cycus i lulu od raz oczka zamyka, a tak to ja jak na odbekniecie nosze i one sie tak w zabke zamienia i zasypia przytulona 🙂 malenstwo moje, dzis od 4.30 nie spimy, 3bo kazala mi lampke bardziej zaswiecic, bo za ciemno jej bylo hehehe, a jak juz zaswiecilam to gadu gadu,zeby butle dac,a po butli cyc i jeszcze z pol godzinki snu bylo 🙂 do 7.30 ona spi jak chce, bez kitu...........

• Mamusia
Maja ja o basenie caly czas pamietam 😁 😁 I wspolczuje ci nocem.A my wlasnie 2h drzemke z mloda strzelilysmy,zeby mozdzki zresetowac hihi jak to tatus mawia.A Julcia od wczoraj nauczyla sie...krzyczec 😉 😉Tak bez powodu lezy i sie wydziera,ze ja slychac na drugim koncu ulicy 😁 😁 Glosik ma po mamusi hihi