Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobry.U nas noc placzliwa...no ale daje rade.chyba sie juz uodparniam 😁 Maja ja pilam z toba na odleglosc hahaha.Tyle,ze ja sobie piwko z mezem walnelam 😉Szkudnik poszedl spac o 20:30 a ja o 23...w tym czasie bylo 5 placzacych pobudek..i tak do rana 🤪 🤪Goska zboczuchu zaraz Marcinowi powiem o tym Nacie 😜 A co do falbanek to my mamy na pizamce z myszka miki 😁 Maja my w Polsce chrzcilismy.Tu moja znajoma chrzcila,ale w polskim kosciele.Ale podejrzewam,ze zasada jest taka sama.Musisz zaczac od najwazniejszego...pojscia do ksiedza 😁 😁 Jejku,jaki mam glupkowaty humor.Zawsze tak jest jak sie nie wyspie.Ale walne 2 kawy i wroce do normy 😁 Goska jak po masci ci mala zasnela to pewnie to zeby.I czasem bardzo uciazliwe dla dzieci jest wchodzenie zebow w zebodoly.Ty tego nie widzisz a dziecko odczuwa ogromny dyskomfort.Maja od teraz codziennie pewnie bedziesz cos nowego odkrywac 😁 Moje dziecie mnie codziennie zaskakuje 😁 😁 😁

• Mamusia
Aska pipko 😁 😁 Przenos sie tu.co prawda z UK nie jestes,ale pewnie cie dziewczyny przygarna.Tu jest milej i weselej haha.A w ogole to czas zrobic pospolite ruszenie moje drogie ciazowki w Uk..moze najwyzsza pora sie przeprowadzic?Bo nam tylko Mia z brzusiem zostala i to tez juz niedlugo 😁 To co,przeprowadzamy sie tam:
http://www.mamusie.net/forum,odp_mamuski_mieszkajace_w_uk,18,914.html,str=150#69247