Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A moje dziecie sie wlasnie przesralo..Niby nic nowego..tyle,ze siedziala mi na kolanach i tez jestem obsrana hahaha.Ale ja kocham tego malego,rozdartego posranca 🤪 🤪Maja juz ci wspolczuje..Bo Jula tak samo wchodzi w ultradzwieki i leb mi czesto peka,zwlaszcza jak polaczy to z placzem 😜 Goska tobie tez juz sie kroja tarapaty 😜 😜 Teraz juz tylko maly kroczek ci zost 😜l od raczkowania 😁 Kaska ja tez myslalam,ze Kaya juz chodzi.A czapeczka jest mega.Sama bym taka Julci sprawila 🙂Sylwia milego urzadzania zycze.

• Mamusia
Mia jakos nie tego linka chyba wkleilas......nic nie mozna zobaczyc.....
Vanessa ma tysiac ruchow nogami na minute hehehehe, fajnie,ze juz siedzi 🙂
Monia obsrancu 😁 😁 😁 😁 😁 🤪 tak tak czasami w ultradzwiekach na mnie wrzeszczy i przechodzi w placz np kiedy zaczyna byc glodna to jest wrzask od raz 😮
tata ma dzis nocke w pracy dobrze,ze nie ogladalam sama tego paranormal bo i ja bym byla obsraniec tylko z innej beczki hehehe

• Mamusia
mia7 napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/521/dsc06584s.jpg/][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/6056/dsc06584s.th.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

o juz widze !!!! 🙂 slodko , napewno bedzie jej tu dobrze 🙂 a i mamy taki sam albumik jak ten po lewej 🙂

• Mamusia
Doberek.My juz od 5:45 na nogach 😜 😜 No,ale nocka az taka tragiczna nie byla,wiec nie narzekam 😉Goska ja za pierwszym razem tez sie przestraszylam i sie trzeslam,ale moge ci powiedziec,ze z czasem czlowiek sie uodparnia.Mia ten pokoik jest naprawde bajkowy.Cos pieknego!!A ja mam pytanie do Nusi i Kaasiaak.Dziewczyny,czy wasze kobitki mowia juz swiadomie mama?Bo tak mnie ciekawi,kiedy sie zacznie i u nas.Bo teraz czasem mama jej sie wymsknie,ale to raczej takie nieswiadome

• Mamusia
witam porannie 🙂
Monia-dobrze ze Julcia byla spokojniejsza w nocy i dala mamie odetchnac
Kaasiak- Kayka to przepiekna mala dama 😘
Gosia-Vaneska lada moment bedzie pelzac 😁
Mia-pokoik przesliczny i jakie fajne kolorki 🙂
Pozdrawiam wszystkie mamuski. Ja siedze sobie z cycuchem na wierzchu. bo synalek sobie pije i troszke przysypia 😉 moj maly lobuz 😆

• Mamusia
bry 🙂
Asia, sliczne kolory w pokoiku. to jest kacik dla dzidzi, jak u Maji, czy pokoj oddzielny od poczatku?
Monika, Kaya od jakiegos czasu mowi pewne slowa swiadomie - pierwsze swiadome bylo - am i to naprawde spory kawal czasu temu. czasem mowila nieprzerwanie amamamam, co moglo mi naiwnej nawac nadzieje na slowo mama 😁
potem na daisy zaczela mowic "di" na nikodema - "ni" i jakis miesac temu pieknie mowi "tata", mama mowi, ale wlasnie raczej jak jest glodna 😉

• Mamusia
hehehe, nie to najlepsze slowo 😁 bedzie asertywna ;D
Dziewyczyny witam po kolejnej masakrycznej nocy, teraz niewiem czy to od niespania czy po herbatce heheh, se kupilam kolejna herbatke - grzanec jakis tam z pradem , no ale jak herbatka moze byc z pradem?i wypilam wieczorem dwie, mala sie rzucala znow i wiercila czyli standard, a ja wstalam i mi sie w glowie kreci!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakbym chlala pol nocy!!!!! noz kurde po herbacie??????? 😮
Dzis mamy w planach spacer i przychodnie trza recepty odebrac.
A i mala od 2 dni wypija juz 120 ml mlesia na raz!!! 🙂 ale rzadziej jje.Cos tam sie u niej zmienia 🙂
Gosia to na zabki t

• Mamusia
monia dobrze, ze nocka juz lepiej 🙂
maja ty chlejusie 😜
monia maryla tez mowi nie, wola am. czesto baba, mama, tata. swiadomie mowi tata jak jacka nie widzi przez jakis czas, a mama jak jest jej zle 🙂 i baba jak widzi skypa 😁
ostatnio coraz czesciej gada sobie po swojemu i jak jest zla to takie wiazanki puszcza ze strach. przed wczoraj przyszla do mnie kolezanka z 1,5 rocznym synkiem i jak on tylko wszedl to maryla mu taka wiazanke puscila, ze ten zesmutnial i poszedl sie poskarzyc mamie 🤪

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
monia dobrze, ze nocka juz lepiej 🙂
maja ty chlejusie 😜
monia maryla tez mowi nie, wola am. czesto baba, mama, tata. swiadomie mowi tata jak jacka nie widzi przez jakis czas, a mama jak jest jej zle 🙂 i baba jak widzi skypa 😁
ostatnio coraz czesciej gada sobie po swojemu i jak jest zla to takie wiazanki puszcza ze strach. przed wczoraj przyszla do mnie kolezanka z 1,5 rocznym synkiem i jak on tylko wszedl to maryla mu taka wiazanke puscila, ze ten zesmutnial i poszedl sie poskarzyc mamie 🤪

fakt, dzieci maja ten swoj jezyk 🤪
jakis czas temu puscilam Kayi z neta ten kawalek o blizniakach, jak rozmawiaja - poplakalam sie ze smiechu z Kayki - gadala razem z nimi 🤪 🤪 🤪