Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aha,to bardzo dobre rozwiazanie my wiecznie mielismy problem bo albo auto Michala taty albo mojego a oboje rano do pracy wiec trzeba bylo rano wstac, zawiezc do pracy pozniej o okreslonej godzinie odebrac, to bylo okropne uziemnienie!!
Dooopa, wszystko mamjuz do formularza oprocz....dlugopisu czarnego, fuck....moge niebieskim wypelnic??

• Mamusia
no Twoj klocus to niteczka 🙂 hehe
Wrocilysmy , pospacerowalysmy jeszcze troche ,zrobilam zapas w bootsie sloiczkow kupiam marcheweczke z ziemniakiem i bananowe mixy, nic wiecej bo reszta z miesem!!!!! masakra jakas ...
Malutka bardzo plakala, baaardzo i dlugo, pozniej poszlysmy do doktora zeby zobaczyl jej gardelko i czysciutko pokasluje jak sie slini bo teraz sie bardzo slini tak powiedzial i obejrzal ja i jest ok 🙂 i zrobilam sobie powtorzenie recepty na anty tabsy bo mnie sie koncza..... 🙂 zeby nie bylo jeszcze rodzenstwa bo Michalowi sie sni,ze Zuzia ma braciszka i ze 2ke jeszcze adoptujemy!!!!!!!!! 😉

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
jestesmy juz po wazeniu. Kaya wazy teraz 8440, przez ostatni miesiac przytyla dokladnie 300g.
tak wiec bardzo dobrze 🙂 zauroczyla panie od wazenia, popisywala sie, smiala, tanczyla, spiewala...
panie stwierdzily, ze Kaya jest bardzo szczesliwym dzieckiem 😁

i oby tak dalej 🙂

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
jestesmy juz po wazeniu. Kaya wazy teraz 8440, przez ostatni miesiac przytyla dokladnie 300g.
tak wiec bardzo dobrze 🙂 zauroczyla panie od wazenia, popisywala sie, smiala, tanczyla, spiewala...

i oby tak dalej 🙂

z waga czy szczesciem 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
kaasiaak napisał(a):

i oby tak dalej 🙂

z waga czy szczesciem 😜 😜 😜 😜

szczesciem 😜 i z waga tez moze byc 😜

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
widzisz i zabawki nie potrzeba, Gosia kupilam banana organic dla malej , moge juz jej dac sprobowac nie?? A i podgrzewasz te sloiczki?? bo na nim jest napisane,zeby zdjac folie przed podgrzaniem.....ja marchewki nie podgrzewalam i nic sie nie stalo.

ja sloiczek przekladam do miseczki i podgrzewam w wrzatku 🙂

• Mamusia
No,w koncu mam chwilke.Spotkalam sie dzis z moja kolezanka.Ma 2 miesiace mlodsza coreczke od Julki.I tak sobie mysle,ze zycie sie czasem chujowo uklada..Planowali z Darkiem slub,a jak sie dowiedzial,ze tata bedzie,to go to przeroslo.Zostawil Dorote na lodzie w 2 miesiacu ciazy....Wykastrowalabym go normalnie!!! 😠 😠 😠
A tak z innej beczki,to ciagle ktos do mnie wpada.Kurde,chyba sie normalnie przeprowadze i adresu nie podam,bo nigdy na nic nie mam czasu hahaha.Nie,no zarcik glupi 😁 Bo humora dobrego mam.Kumpela podeslala mi dzis stare,dobre fotki.Czesc z nich na fb mozna podejrzec,ale te lepsze mam dla siebie hahaha.Ide bo mi sie taki maly lepek wystaje znad lozka,patrzy na mnie i chyba wyzywa po swojemu,ze przed kompem siedze,bo leci wiazanka:bebebe,ble,bebe,ga.... 😁 😁

• Mamusia
Dziewczyny odezwe sie dopiero pewnie w czwartek wieczorkiem,bo jutro wracam w nocy ... i caly dzien bedzie zalatany same rozumiecie o co chodzi :* mam nadzieje,ze Milek dobrze zniesie podroz,boje sie strasznie 😞 buziaki :*:* jakoś Was nadrobie ,nie rozpisujcie sie za mocno :P