Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Nusia oj zleci ci zobaczysz raz dwa, a jak tam mala kopie juz cos ?
Zastanawiacie sie powoli nad jakims imieniem ?
Powiem ci ze ja mialam takie zalamanie chwilowe pod koniec i powiedzialam moze do mojego ze dwa razy ze juz nie dam rady, ale on oczeywiscie powiedzial pare slow i wspieral mnie strasznie.

A malutka grzeczna jest, bardzo duzo spi w dzien :/ a puzniej meczy mamusie troszku w nocy 😞

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to fajnie, tak szczerze to troszke sama tesknie za tymi kopniaczkami z nienacka gdzie sie az podskakiwalo 😉
Bardzo ladnie bedzie miala na imie 🙂
Kurcze malutka sie urodzila a tutaj taka brzydka pogoda sie teraz zrobila ani wyjsc na spacer ani nic 😞 mam nadzieje ze jeszcze przyjda jakies male bo male ale sloneczne dni 🙂

• Mamusia
Korzystaj kochana ile sie da 😉 z wolnego czasu , bo puzniej nie powiem jest czas ale np. na wyjscia nie za bardzo, ja juz tyle dni siedze w domku, ze kurcze troszke mi tak dziwnie wyszla bym wkoncu kosci gdzies rozprostowala- zamierzam sie wkoncu wybrac na ten pierwszy spacerek 🙂

• Mamusia
No ja tez mam taka nadzieje ze sie jeszcze jakas pogoda zrobi, wsumie nie jest zle , ale strasznie wietrzysto 😉
Ja dzis mala zarejestrowalam 😉
Obiadek zjadlam i wypoczynek nachwilke 😉
No to fajnie grunt ze jestes zadowolona z jogi 😉 napewno dobrze jest wyjsc nachwilke z domku i sie porozciagac ;D to teraz jedynie jakas pozadna babelkowa kapiel 😉 na zmniejszenie bolu miesniowego 🙂 🙂

Super focio 😉 nusia 😎 😎 wyglada jak oko wielkiego brata 😁 hehehehe

• Mamusia
To moj maz ma taki "talent" 🙂 mialo byc oczko na 21 tydzien tak jak w pokerze, ale mu troche nie wyszlo 🙂
Kapiel mi sie marzy ale nietety nie mamy wanny. moze uda nam sie wynajac mieszkanko z wanna, na jesienne wieczory bylaby jak znalazl 🙂
A twoj maluszek dzisiaj chyba tydzien konczy 🙂

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
Robie malej pamietnik 🙂 mam zdjecia z prawie kazdego tygodnia, zapisuje tez jak cos waznego sie zmieni lub wydarzy 🙂 dam jej go jak sama bedzie w ciazy 🙂 ja zadaje pytania mojej mamie, ale ona juz wielu rzeczy nie pamieta 🙂

nusia27 Ale masz duzy brzuszek i nawet już paseczek miłości sie pojawił a ja nadal z trądzikiem 🤪 Moja mała chyba wokół talii sie owinęła 😁