Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobry 😁 Gosia pijaku,Maja ma racje-czym sie strulas,tym sie lecz 😁 😁 Maja ja mam koldre bawelniana z Ikei-taka za 20f.No i pelno kocykow,jak cieplo jest w nocy.A materac zwykly za 30f w mothercare dostaniesz.A moje dziecko wlasnie z zabawka pod drzwi zawedrowano:P Malpiszon juz teraz wszedzie wpelznie 😁 Cos jeszcze mialam napisac,ale zapomnialam.Lece lepic pierogi 😁

• Mamusia
pierogi.....................mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ja pedze do Ciebie swiatlowodem 😁
ja pierdziu u mnie burza serio serio az 2 razy zagrzmialo 😁 udalo nam sie wrocic z zakupow przed deszczem 🤪 kupilam jej te smoczki, zobaczymy co to za cudo teraz sie wyparzaja 🙂

• Mamusia
Doberek moje panie.Ktora nas dzis przebije?O 4:30 pobudka a i karmienie o 2,i rzucanie sie.Ehhh.A najlepsze jest to,ze jak P. ma w soboty dyzur,to ona budzi sie tylko raz-na karmienie i spi do 7...
Pierogow wyszo ponad 60:P Czesc zamrozilam.Nusia ciasto robi sie bardzo latwo.Wazne jest tylko,zeby woda byla wrzatek,bo dzieki temu ciasto sie potem nie lepi i bardzo latwo sie je potem wykraja 😁 Mnie wczoraj tak wzielo,ze nawet ciasto z owocami zrobilam.Moj drogi malzonek stwierdzil,ze ja cierpie na pracoholizm.Bo caly tydz latam i cos robie i mowie,ze w weekend on sie mala zajmuje,a ja odpoczywam..a potem i tak zawsze sobie cos wynajde do roboty 😁 No,ale ten typ tak ma 😜 😜 😜 A ja dzis musze znowu z mala do lekarza sie wybrac 😞Bo w sobote skonczyla antybiotyk i niby wszystko jest ok,ale kaszelek dalej bidulke moja meczy 😞Aaaa i kupilam w wilkinsonie takie male sloiczki jak te na obiadki i zrobilam mlodej ponad 20 sloiczkow hihi 😁

• Mamusia
Julka jak siedzi fajnie a do lodowki to pewnie poszla po ogorasa do schabowego 😜
Monia u nas tez noc do dupy... o 3 przenioslam sie z nia znowu do livingu, bo juz nie mialam cierpliwosci do niej wstawac 🥴 mi sie wydaje ze ona ma to przez to ze ja glowa i raczki swedza od alergii i przez to nie moze spac. musze poszukac jakis dobry krem, bo niby uzywam takich na swedzenie ale wydaja sie nie pomagac

• Mamusia
A no urosla czuprynka 😁 A do lodowki po piwo poszla 😉Tacie chciala podac hihi.Nusia mojej siostry corka ma alergie i ma takie place z sucha skora.I uzywa oilatum w kremie do smarowania i hydrocortyzon.To jest masc sterydowa na recepte,ale naprawde pomaga.Zwlaszcza na takie duze,suche i swedzace ogniska.Moze zapytaj swojego lekarza o nia

• Mamusia
dobry :*
a to oilatumn też jest chyba dobre do kąpieli,nie? tak mi się kiedyś o uszy obiło!
ja do pierogów to muszę mieć wene i chęci ,żeby się zabrać :P bo nigdy mi się samej nie chce stać i lepić 😉
u nas deszczowo...
byłam dzisiaj na pobraniu krwi ,bo cos ostatnio non stop zawroty głowy mam! mam nadzieje,ze to nie jest znowu anemia 🤢
i pytałam o szczepienia dla mojego malca to mówiła ,że te szczepienia które robią mu w anglii tutaj są płatne i to dość sporo.... więc już zrobimy po powrocie! mówiła ,że nic się nie stanie jak będzie miesiąc później.
ehhh i co tu robić w taką pogode???
Nusia,ale na co to alergia jest? kurcze takie aleństwa i już się czepia coś ;/;/;/

• Mamusia
Maly kombinator 😁 Wybaczcie balagan,bo akurat porzadki robilam :P
http://www.youtube.com/watch?v=xiq1roeVAnA
Sylwiu prosze bardzo: http://img408.imageshack.us/
Oilatum do kapania to my uazywamy i bardzo sobie chwale.A to do smarowania jest w kremie.A z pierogami mezulek mi pomagal,ja zrobilam ciasto i farsz,on lepil,a ja gotowalam.Tyle,ze mam taka fajna rzecz do pierogow,ze nie trzeba nawet kolek wycinac:P