Skocz do zawartości

Marzec 20011, poczatek drogi | Forum o ciąży

katy_86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka

2319

• MonisiaD

1525

• Niunia26

2070

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale mnie tak dziwnie boli, aż się zastanawiam czy mi nic nie jest (odpukać)... Co do tych innych bóli to ja też mam... najbardziej to mnie biodra bolą... Ale jak to Monisia mówi już niedługo 🙂

Ja jadłam liczi :P Kupiłam taką dużą garść i zeżarłam wszystkie :P Ale ze mnie świnia nawet nie zostawiłam jednego dla Miśka... chociaż i tak pewnie by nie chciał :P

• Mamusia
Szczesciara z ciebie 🙂Ja pierwszy trymestr mialam mdlosci i bylam caly czas zmeczona.W 2 trymestrze przywital mnie straszny bol kosci lonowych,czasem nie moglam przez to chodzic.No i o bolu kregoslupa nie wspomne.No a 3 trymestr rozpoczelam z cieknacym pokarmem,a jak juz poczulam sie troche lepiej,to wykryli u mnie ta cholestaze.A teraz czuje sie,jak siedem nieszczec.Wszystko mnie boli,zle sie czuje i ciagle jestem w strachu o malutka.Prawda jest,ze kazda ciaza jest inna.Ale efekt zawsze ten sam:MALE,ROZOWE SZCZESCIE 🙂 🙂I dlatego warto sie nam przemeczyc 🙂

• Mamusia
Oj Monisia biedna jesteś... Mi się zaczęły dolegliwości jak już z 6 kg mialam do przodu, zaczął mi brzuszek ciążyć.. Ogólnie myślałam, że będę miała problem z plecami i kręgosłupem, a tu tylko kilka razy mnie bolało... nie licząc rwy kulszowej...
Pokarm też mi wycieka, ciągle muszę nosić stanik, bo ostatnio chciałam się przespać bez stanika i obudziłam się z zalaną koszulką, aż mi się "cycek" przykleił do niej i oczywiście prześcieradło zabrudzone :P
No a teraz to w ogóle już oddychać mi ciężko....

• Mamusia
trochę przechodzi ból, ale brzuch to jest tak twardy, chyba nigdy tak jeszcze nie był. Skurcze są co jakiś czas może co 10 min. ale teraz ustają, więc może zaraz przejdzie. Zaczęłam trochę chodzić to przechodzi, ale w kroku mnie strasznie boli i się znów położyłam

• Mamusia
Niusia ja z takimi samymi objawami bylam w poniedzialek w szpitalu.I od tego czasu mam czesto twardy brzuch i skurcze.Nawet teraz.Tyle,ze ze mnie jeszcze cos wylplywa w duzych ilosciach.I to podobno jest normalne 2 tyg przed koncem.Ale najlepiej zrobisz dzwoniac do lekarza albo do szpitala.