Skocz do zawartości

Marzec 20011, poczatek drogi | Forum o ciąży

katy_86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka

2319

• MonisiaD

1525

• Niunia26

2070

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mania u mnie wszystko dobrze 🙂 Hormony tylko zaczeły znów buzować... Mi terminu nie zmienili.Juz doczekac sie nie moge, jak kazda z Nas, ale niech Nasze pociechy posiedza jeszcze w brzuszkach az do swoich terminów wyznaczonych 🙂 A co u Ciebie?
Ach i słuchałam ten kołysanki Krajewskiego, bardzo sie wzruszyłam, ale ostatnio wszystkim sie wzruszam...
i znalazłam też ciekawa strone o kołysankach 🙂 kolysankiprenatalne.pl No przynajmniej mnie zaciekawiła

• Mamusia
Zadzwoniłam i powiedzieli, że takie skurcze się zdarzają i jeśli nie krwawię to mam wziąć no-spę i leżeć. A ból w kroczu to rozciągająca się macica. A Ja wiem, że to nie to tylko mały mi tam siedzi, bo to mi gin. na ostatniej wizycie powiedziała. Co za fachowa informacja, tyle to i Ja wiem, pewnie jakaś recepcjonistka się w lekarza bawi i udziela takich fachowych porad!!! Już mi trochę lepie, wezmę prysznic i się położę.

• Mamusia
A ja się w końcu najadłam tych placków ziemniaczanych 🙂 Narzeczony wszytko posmażył , sos grzybowy zrobił, a ja czekałam na gotowca 🙂
Dobry pomysł z tymi kolysankami, ja sama puszczam Malej, przykładam duże słuchawki do brzucha i leci 🙂 Wtedy Niuńka się uspokaja 🙂

• Mamusia
Neli to usiądź sobie na kanapie, lub przy stole, rozłóż ściereczkę i można na siedząco obrać i utrzeć... a tyle co po smażyć dla 1 osoby to u mnie 2 patelnie 🙂 Placki to właśnie takie danie, że dużo jest do roboty jak się robi dla 2 lub więcej osób, 🙂
Mój placki uwielbia 🙂 Zresztą tak jak i mielone i schabowe... typowy Polak :P

• Mamusia
Mniam mniam zjadłam wszystko, tylko teraz boje sie ze bedzie mnie brzuszek bolał, ale łakomstwo było silniejsze ode mnie 😁 A teraz herbatka i chyba do łożeczka sie położe... Wiec mówie już dobranoc Dziewczynki i Brzuszki 🙂 Oby ta noc była dla Was spokojna i przespana :*

• Mamusia
Ufffff przebrnęłam przez te 17 stron, piszecie jak szalone! ja jakos miesiąc temu miałam non stop szał na placki ziemniaczane, mam specjalma maszynę gdzie wrzucam ziemniaczki i wychodzą starte 🙂 i do trgo sosik grzybowy mniam mniam 🤪 a ja dzisiaj miałam piers kurczaka z ananasem i serem żółtym i zupke pomidorwa no a na deser tradycyjnie lody z owocami..kurcze to sie ziel skończy bo w końcu zaczne na prawde tyc, dzisiaj rano jak sie zobaczyłam z wlustrze to myslałam ze spuchłam, ale wszystcy mówią, że nie. co więc pewnie przytyłam 🤢 ale co tam, eszystko dla maluszka.
i ja tez chce tą pupkę wycałowac - u mnie pewnie ze jakies 2 miesiace - pod koniec marca ...

no ja dziewczyny idę pod prysznic, wysmarować się wszystkim co trzeba i pewnie mężuś wróci zanim skończę, więc nie będę już tutaj zaglądać! 🙂 miłej i przespanej nocki Dwupaczki kochane! ;*