Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Pierwszy raz od x czasu do gina bez karty ciąży idę - chyba wezmę z sobą bo mi nieswojo jakoś tak 😁

ja tez sie dziwnie czulam a szczegolnie podczas usg bo zadnej dzidzi tam nie bylo 😞
nie ? 😞 okropne uczucie.. normalnie pustka.. jakos tak dziwnie mi bylo

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

OLa mi zabrali kartę ciąży została w szpitalu 😞
ale też ostatnio z całą teczką pojechałam ze wszystkimi badaniami bo tak łyso było bez niczego 😞
a i z przyzwyczajenia na wagę stanęłam to się zaśmiał i mnie zważył 😁
a i tak dziwnie na samolocie było bo jednak wcześniej brzuch mi go trochę zasłaniał a teraz widziałam jego wyraz twarzy

Tyska_1 napisał(a):
ja mam dziecko w drugim pokoju wiec wogole go nie widze i nie mam kolo siebie, ale gdybym miala to ja bym pewnie wogole oka nie zmruzyla.. bo jego najmniejsze kwekniecie mnie budzi a co dopiero jakby lozeczko stalo w mojej sypialni

mam tak samo: lóżeczko stoi w drugim pokoju i dzięki Bogu, bo na każde stęknięcie bum wstała: wiem, bo przećwiczyłam to u rodziców mając Witka obok siebie.

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
OLa mi zabrali kartę ciąży została w szpitalu 😞
ale też ostatnio z całą teczką pojechałam ze wszystkimi badaniami bo tak łyso było bez niczego 😞
a i z przyzwyczajenia na wagę stanęłam to się zaśmiał i mnie zważył 😁
a i tak dziwnie na samolocie było bo jednak wcześniej brzuch mi go trochę zasłaniał a teraz widziałam jego wyraz twarzy

😁 😁 😁 😁

• Mamusia
A tak apropo to wlasnie jestem podczas przerwy siedmiodniowej i dostalam okres.. cos czuje ze nic sie nie zmieni 😞 drugi dzien okresu to tak jak kiedys, bol brzucha, do tego doszlo jeszcze bolace krocze jakos tak jakby grawitacja za mocno dzialala.. i to przy antykoncepcji a bez??? bedzie tragedia znowu 😞 moj pierwszy okres po porodzie trwal jeden dzien i wogole nic mnie nie bolalo wiec mialam nadzieje ze bedzie super. A tu dupa.. 😞 cieknie juz 3 dzien i to dosc intensywnie i dosyc bolesnie przezylam drugi dzien

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
ja mam dziecko w drugim pokoju wiec wogole go nie widze i nie mam kolo siebie, ale gdybym miala to ja bym pewnie wogole oka nie zmruzyla.. bo jego najmniejsze kwekniecie mnie budzi a co dopiero jakby lozeczko stalo w mojej sypialni

mam tak samo: lóżeczko stoi w drugim pokoju i dzięki Bogu, bo na każde stęknięcie bum wstała: wiem, bo przećwiczyłam to u rodziców mając Witka obok siebie.

zgadza sie niestety kazde stukniecie przekrecenie sie jęknięcie budzi 🙂

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

jeju juz myslalam ze tylko ja tak robie, czytajac tu dziewczyny to wychodzi na to ze wszystkie maja dzieci w swoich pokojach. Ja bym tak nie mogla.. zreszta wole go od najmlodszego uczyc do swojego miejsca 🙂 swoj pokoik, swoje lozeczko. A i ja przy okazji troche pospie

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
A tak apropo to wlasnie jestem podczas przerwy siedmiodniowej i dostalam okres.. cos czuje ze nic sie nie zmieni 😞 drugi dzien okresu to tak jak kiedys, bol brzucha, do tego doszlo jeszcze bolace krocze jakos tak jakby grawitacja za mocno dzialala.. i to przy antykoncepcji a bez??? bedzie tragedia znowu 😞 moj pierwszy okres po porodzie trwal jeden dzien i wogole nic mnie nie bolalo wiec mialam nadzieje ze bedzie super. A tu dupa.. 😞 cieknie juz 3 dzien i to dosc intensywnie i dosyc bolesnie przezylam drugi dzien

ja mam plamienia juz 6 dzien ale bardzo male i raz krew raz uplawy brazowe i zupelnie bez bolu modle sie zeby tak bylo caly czas

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

jeju juz myslalam ze tylko ja tak robie, czytajac tu dziewczyny to wychodzi na to ze wszystkie maja dzieci w swoich pokojach. Ja bym tak nie mogla.. zreszta wole go od najmlodszego uczyc do swojego miejsca 🙂 swoj pokoik, swoje lozeczko. A i ja przy okazji troche pospie

ja nie mam wyboru bo mieszkam w kawalerce

Tyska_1 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

hehe. ja bardziej wyrodną matką jestem: ze względów logistycznych nie zdecydowałam się na wstawienie łóżeczka do sypialni, więc stoi w pokoju dziennym, w wydzielonej strefie pod balkonem 😁 😁
znaczy oknem balkonowym 😁

• Mamusia
Matylda - jeździ sam bo wyjścia nie ma ale i tak bez listy się nie rusza a spoza listy się nie wychyla - no chyba że sobie jakieś chrupki albo piwko kupi 😁

Ja okresu jeszcze nie mam dzięki Bogu

Kasia a Ty Witka w wydzielonej strefie "zaparkowałaś jak samochód?? 😁

• Mamusia
No Olus Ty chyba jestes nepowazna 🙂 ja nie z tych obrazalskich, zreszta przeciez nie bylo o co 🙂 bez przesady, to juz bym predziej pomyslala ze Ty masz jakas uraze do mnie 🙂 Co Ty co Ty.
Mam wielkie I Love You do Ciebie i Was wszystkich 😁 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
czytam Was i czytam, a tu ciagle nowe strony.. a moje dziecko dopiero zasnelo.. i mialam wrazenie, ze prawie caly dzien byl glodny i wisial na cycu.. a butli z mlekiem nie chce, tylko gryzie i krzyczy.. 🤢
sliczne te nasze dzieciaczki sa, tylko kazde pokolei schrupac 😁

• Mamusia
No i zrobione, dziecko spi. Najlepsze jest to ze on chyba kocha swoje lozeczko, bo po jedzeniu czesto nie zasnie na rekach i drze sie i wierci, nawet jak probuje go odbic a jak sie wkur... i go poloze do lozeczka to momentalnie zasypia. Kochane dziecko 😁 To jest jego miejsce, dobrze ze i on to wie 😉

my też już po
moja też w swoim żółtym łożu
ja idę się trochę odświeżyć i też idę spać jakoś tak mnie naszło dzisiaj wcześniej
i nie mam co oglądać 😞