-
Użytkownicy online
Brak użytkowników do pokazania
-
Najnowsze odpowiedzi
-
Przez Robaczek88 · Napisano
Jeśli masz nastolatkę i szukasz odpowiedniego miejsca na jej pierwszą wizytę u ginekologa w Krakowie, warto zastanowić się nad gabinetem AB OVO na Os. II Pułku Lotniczego 50/26. Pani doktor Knapik-Rybka jest tam znana ze swojego profesjonalizmu i jednocześnie przyjaznego podejścia do pacjentek. Atmosfera jest bardzo sympatyczna, co może pomóc młodej pacjentce poczuć się komfortowo. -
Przez KasjuszMag · Napisano
Pozycjonowanie strony firmy polega na zoptymalizowaniu witryny w taki sposób, aby ta osiągała wysokie pozycje w wynikach wyszukiwania dla kluczowych fraz związanych z branżą i ofertą firmy. Poprzez odpowiednie dostosowanie treści, używanie trafnych słów kluczowych i dbałość o techniczne aspekty strony, przedsiębiorstwo może efektywnie konkurować online. -
Cześć dziewczyny, jestem w 6 tygodniu ciąży byłam już na wizycie u lekarza. Od jakiegoś czasu zmagam się z problemem gdyż czasem pojawia się u mnie pieczenie w pochwie i pojawia sie wtedy ciemno żółty śluz. Wybrałam już tabletki i maść na infekcje bakteryjną i wirusowa ponoć najlepszy lek na te problemy. Nic po tym się nie zmieniło problem dalej był. Teraz zaszłam w ciążę i powiedziałam znów lekarzowi o problemie zrobił cytologię i test na pH pochwy i wszytsko jest w porządku. To skad to pieczenie i ten dziwny kolor upław. Proszę o pomoc. Co to może być.
-
-
Nasze kluby
-
Czerwcóweczki 2021
Klub otwarty · 29 klubowiczów
-
Majóweczki 2021
Klub otwarty · 43 klubowiczów
-
Kwietniówki 2021
Klub otwarty · 24 klubowiczów