Skocz do zawartości

Kopie ! | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hehehe...Diablica 🙂Mój Maluszek strasznie się wiercił na 2 Usg-Pani doktor sprawdzała czy to przypadkiem aparatura jej nie szwankuje 🙂Myślałam ze jak Bobas będzie się tak mocno wiercił to super film będzie dla rodzinki...ale niestety,film trwa 15 minut a na ekranie widać raz rączkę raz nóżkę raz pupkę i tak bez końca-zero konkretnego obrazu...dziecinka nie chciała się zatrzymać nawet na moment aby pokazać nam się w całości...:P :laugh: Słodki:*

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 539
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam wszystkie przyszle mamusie!Jestem 31tc moje malenstwo daje mi niezle popalic szczegolnie w nocy.Tak ze nie moge praktycznie spac.Kopniaczki sa bardzo intensywne,czasami bolesne jeszcze troszeczke i bendzie juz malutka na swiecie nie moge sie juz doczekac pozdrawiam.

• Mamusia
Hehe 😆 ...wiesz, wczoraj koleżanka właśnie mi mówiła,że ostatni miesiąc dłużył się jej jak trzy!!!:laugh: W końcu człowiek nosi ten słodki ciężar...a nóżki i plecki bolą 😞
Dziewuchy mam do Was pytanie:Jak śpicie w nocy?Tz.jakie pozycje przyjmujecie,bo słyszałam ze powinno się spać na lewym boku...ja śpię raz na tym,raz na tym ale Maleństwo tak daje mi wtedy popalić swoimi kopniakami 😮 że nie wiem jak się ułożyć...myślicie że może być mu nie wygodnie? 🤨 Bo sama nie wiem 🤔 ???

• Mamusia
Ja też zawsze spałam na brzuchu 😎 ...i ciężko było mi się przyzwyczaić.Ale teraz jest już ok 🙂 Zrobię tak jak mówisz-będę spała jak mi wygodnie,kiedyś słyszałam że kobieta powinna spać według swojej własnej intuicji,a dziecku wtedy nic na pewno grozić nie będzie!!!Buziaczki 😘

• Mamusia
Witam 🙂
🙂 🙂 MOja dzidzia jest spokojna.I musze powiedziec że razem z moim oczekujemy pierwszego kopniecia 🙂
Pozdrawiam Wszystkie mamy 🙂
Ulubiona pozycja do spania to spanie na brzuchu ,chodz ostatnoi mysle ze dzidzi to przeszkadza i spie na lewym boku 🙂:P

• Mamusia
jak juz wczesniej pisalam emil mail byc chlopcem a tu niespodzianka emil jest dziewczyka.... ehhh i to eszcze nie wiadomo na 100%... co do spania na prawym boku lekarz mi to odradził zeby uniknac kolki nerkowej,dziecko caly czas lezy po prawej stronie i moze powodowac ucisk na nerki... dlatego caly czas eze na lewej stronie i we snie sie okrecam... kopanie u mnie przemienilo sie w maraton chyba baletnica bedzie... pozdrawiam

• Mamusia
😞 a ja jescze niestety niewiem co będę miała chlopca czy dziewczynke mimo tego ze jestem juz w 21 tygodniu moze teraz na wizycie wkoncu sie dowiem,spać lubie na prawym boku ale chyba bedę musiala sie nauczyc do lewego 🙂dziewczynki a powiedzcie dzidzia kopie was bardziej w ciągu dnia czy w nocy bo moje malenstwo daje o sobie znac raczej wieczorami teraz odczowam juz fajne ruchy 🙂wkoncu no i czekam na solidne kopniaki 🙂

• Mamusia
Moje dziecko praktynie teraz od 32 ttygodnia ciagle sie rusza , czasem mniej wieczorami wiecej i tak po poludniu ;] jezeli w nocy spie maly spi ze mna bo jak sie bduze to nie czuje ze mocno sie wiercil tylko tak po troszku 🙂 ogolnie jest grzeczny 🙂 wieczorem sobie tylko pozwoli tak ok 20 do 23 🙂 ale mi to nie przeszkadza wcale 🙂 a tak tu sie wypchnie i tam , za ciasno juz mu i dlatego teraz juz go tak mocno odczuwam 🙂 Jeszcze zostalo nam kilka dni to terminu 🙂