Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ej coś nie tak jest bo ktoś oklaski zabiera... czemu?? komuś się nudzi bardzo... ciekawe czy da się tę osobę jakoś przyłapać?? A wię byliśmy na weselu w Gdańsku dziewczynki , bawiliśmy się super!!!Tylko myślałam , że z Anielką jesteśmy już zdrowe a tu duuuuuuuuupa znów katar mamy i kaszel. Jestem zła teraz. Zaraz będę was nadrabiać, bo mam tyle stron , że ho ho ho

• Mamusia
kasiagwiazdka napisał(a):
fijolek napisał(a):
weszlam jeszcze na chwile przed snem i mialam 16stron do nadrobienia.. wow!!
Beata, nie pamietam dokladnie co to za kremy. w domu powinnam miec zapisane,wiec jak wroce we wtorek to zerkne.
Co do pampersow, ja kupilam 4 paczki, lacznie jakies 172 sztuki pieluszek.

witaj fijolek
ale wzielas te jedyneczki od 2-5 kg ??? czy te od 3-6 kg??

wzielam te newborn.
a co do sudocream, to przeciez on jest na odparzenia, wiec moze lepiej na poczatek cos nawilazjacego..? tak sobie mysle ze lepiej zapobiegac niz od razu kremik na odparzenia. ale oczywiscie to moje zdanie. 😮

• Mamusia
Aneczka widzę zmiana imienia dla dziewczynki swojej, piękne. Moja teściowa mi zawsze mówiła , żebym nadała to imię córce ale no będzie chyba chłop 🙂

kasiagwiazdka śliczne te ciuszki, oj chyba ja się wybiorę też i coś kupię.

co do sudocremu to my nigdy go nie używaliśmy póki nie mieliśmy problemy z pupcią Anielki. Nam lekarka mówiła, żeby używać go na ekstremalne momenty 🙂

• Mamusia
hej ciężarówki ja dopiero wstałam i nadal chce mi sie spac hehe ale mau daje mi od rana popalić wieć chyba już nic ztego. Mąż leczy kaca wolne ma hehe a po obiedzie ruszamy na kolejne zakupy dla maluszka to juz chyba choroba bo nawet w nocy mi sie zakupy sniły heh, juz sie doczekac nie moge wrzuce fotki jak kupie cosik fajnego buziaki da maluszków :*

• Mamusia
Aneczka my używaliśmy przy ANielce Hiip, musteli. Wiem , że używają linomagu , my nie mogliśmy o dziwne to jest ale Anieli była uczulona na składnik z tego kremu. Sczerze polecam zwykłe kremy do pupci. My mieliśmy i mamy do tej pory duży zapas mustell bo mój tata kupił jakoś tak dużo na imieniny Anieli tuż po urodzeniui i ona jest strasznie wydajna

• Mamusia
marinka napisał(a):
Muszę wam coś powiedzieć bo komu w sumie jeszcze. Wieie wczoraj ogarnął mnie taki strach czy dam radę z 2 małych dzieci. Ech mąż cały czas w pracy a ANielka sama chce dużo uwagi. A obiad itd?? Wiem , że to głupie ale jakoś tak naszło mnie.

Rozumię zę mozesz miec obawy.. ale napewno sobie poradzisz... jestes obrotną dziewuszką 😘 wiesz co dodałam Ci na nk ...ale nie jesrem pewna czy Ty to Ty 😁????

• Mamusia
witajcie brzuszki 🙂
Marinka nie martw się Anielka szybko sie usamodzielni i jeszcze bedziesz miała małą pomoc 🙂
co do ciuszków dla juniora to was zaskocze bo nie mamy jeszcze zupełnie nic nawet jednej skarpetki 😁 ale niedługo wybieramy się do miśka siostry która ma 2 miesieczna córcie i już te pierwsze bodziaki i śpioszki nam odłożyła i sukcesywnie będzie nadal odkładać więc co chwile bedziemy mieć dostarczane no i jeszcze moja mama jak na razie siedzi w anglii u brata ale na świeta ma już zjechac bo chce byc ze mną i juz zapowiedziała ze wraca autokarem bo tyle ciuszków musi przywieżć dla juniora ze samolotem bedzie za drogo 😁 poza tym na lato na szczeście grubych ubrań nie musimy kupować głównie body spioszki pajacyki itd

• Mamusia
klaskujaca nadal grasuje 😁 😁 😁 😁 😁 admin szybko by skończył tą zabawe więc kto wie może ktoś szepnie mu słówko....
a i powiem wam ze z nudów ogladam zestawy ciuchów dla niemowląt na allegro i czasem misiek zerknie mi do lapka i nawet jedna aukcja baaardzo mu się spodobała i od razu mówi dodaj do obserwowanych i licytuj 🤪 troszke zaniemówiłam bo się nie spodziewałam 😁 jesli wygram to wam pokaże 😁