Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No my myslelismy o tym kunercie cały czas,praktycznie bylismy zdecydowani,ale jak się napatrzyłam na Wasze fury i na allegro to juz nie jestem przekonana i myślimy...ale wózek w kwietniu kupujemy,wcześniej łożeczko na które tez juz bylam zdecydowana a teraz mi sie odwidzialo.

• Mamusia
manki napisał(a):
No my myslelismy o tym kunercie cały czas,praktycznie bylismy zdecydowani,ale jak się napatrzyłam na Wasze fury i na allegro to juz nie jestem przekonana i myślimy...ale wózek w kwietniu kupujemy,wcześniej łożeczko na które tez juz bylam zdecydowana a teraz mi sie odwidzialo.

Pamietaj pierwsza mysl najlepsza 🙂

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
MAnki takie zamówiliscy 🙂
http://www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli-baby/modern--kremona/

Piękne te mebelki.... 🙂
Już się nie mogę doczekać jak zacznę urządzać pokój Małej... ale to dopiero w październiku... narazie mieszkamy u Teściów, więc tutaj szaleństwa nie będzie... :/

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
Aneczka1983 Śliczny ten kolorek 🙂 🙂

ewelka_17 Masz rację, że pierwsza myśl najlepsza 😉 My też najpierw upatrzyliśmy sobie TAKO a później zaczęły się kombinacje... a w rezultacie wróciło do tego co miało być na początku 😉

Bo najgorzej zmieniać zdanie zostać przy pierwszej decyzji i tyle 🙂

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):

Piękne te mebelki.... 🙂
Już się nie mogę doczekać jak zacznę urządzać pokój Małej... ale to dopiero w październiku... narazie mieszkamy u Teściów, więc tutaj szaleństwa nie będzie... :/

a w pazdzierniku na wlasne mieszkanko idziecie?

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
manki napisał(a):
Aneczko sliczniusie te mebelki.Śliczny pokoik bedzie miała Martynka 🙂

DZieki kochana, wiesz co bałam sie ze ten kolorek rózowy wyjdzie.. ale ulżyło.. na puszce odcien sie troszke róznił, ale o taki kolorek jak na scianach mi chodziło 😁

oklask dla ciebie 😉

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):

Piękne te mebelki.... 🙂

a w pazdzierniku na wlasne mieszkanko idziecie?

Tak, nasz blok się buduje i w październiku mamy dostać klucze, więc jeszcze troszkę trzeba poczekać. Pobraliśmy się w maju 2009 i mieszkaliśmy przez rok w wynajętym mieszkanku, a u teściów od kwietnia 2010 mieszkamy, więc chciałoby się już z powrotem na swoje iść 🙂 Jeszcze troszkę... 🙂

• Mamusia
wismar86 napisał(a):
Poiwem Wam ze ja od poczatku jestem uparta na x-landera xa i zdania nie zmienie,chcociaz nie powiem czasami na ulicy sie widzi roznie supraśne wózki....

Pierwsza mysl najlepsza, my tez co chwile zmienialismy zdanie, ale i tak suma sumarum wraca sie do kupna czegos co od poczatku sie podobało.

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
manki napisał(a):
Aneczko sliczniusie te mebelki.Śliczny pokoik bedzie miała Martynka 🙂

DZieki kochana, wiesz co bałam sie ze ten kolorek rózowy wyjdzie.. ale ulżyło.. na puszce odcien sie troszke róznił, ale o taki kolorek jak na scianach mi chodziło 😁

Najważniejsze że zadowolona jesteś,ja tez się bałam że ten Karmazynowy przypływ wyjdzie inaczej niz bym chciała,ale jest ok 🙂Dulux daje rade heh 😁 Teraz jeszcze ten caffe late mi się spodobał,Joma chyba mnie tak zaraziła heh...chciałabym go do kuchni ale niewiem czy będzie pasował no i biała czekolada też fajna.
U Małego jednak niema alpejskiej łaki,za intensywny ten kolor...jest limonkowe tabago,ale jakejs innej firmy.

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
wismar86 napisał(a):
Poiwem Wam ze ja od poczatku jestem uparta na x-landera xa i zdania nie zmienie,chcociaz nie powiem czasami na ulicy sie widzi roznie supraśne wózki....

Pierwsza mysl najlepsza, my tez co chwile zmienialismy zdanie, ale i tak suma sumarum wraca sie do kupna czegos co od poczatku sie podobało.

i o tym wlasnie mówie 🙂