Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
CZESC MAMUSKI 😁
ja juz po jedzonku,misiu w domku,a nawet w lozeczku juz,zasypia biedaczek po nocnej zmianie...
maly buszuje co mnie cieszy jak cholercia 😁 dzis mi sie nawet snil maly babelek,w zielonych spioszkach,trzymalam go na rekach a on se slodko spal....juz tuz tuz te nasze rozwiazania....strach coraz wiekszy...co to bedzie...co to bedzie...hehehehe
kasiulka ciesze sie ze moj elmo wywolal usmiech na twej twarzy i to z samego ranca,przy takim ponurym poczatku dnia... 🤪
😘 😘 😘

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
CZESC MAMUSKI 😁
ja juz po jedzonku,misiu w domku,a nawet w lozeczku juz,zasypia biedaczek po nocnej zmianie...
maly buszuje co mnie cieszy jak cholercia 😁 dzis mi sie nawet snil maly babelek,w zielonych spioszkach,trzymalam go na rekach a on se slodko spal....juz tuz tuz te nasze rozwiazania....strach coraz wiekszy...co to bedzie...co to bedzie...hehehehe
kasiulka ciesze sie ze moj elmo wywolal usmiech na twej twarzy i to z samego ranca,przy takim ponurym poczatku dnia... 🤪
😘 😘 😘

Hej Monia 🙂U mnie wieje i zimno rano jak mąż do pracy jechał to słonce świeciło.A teraz ponuro 😞

• Mamusia
dzis mam w planie wyjsc z miskiem na spacer,podejdziemy przy okazji do mojej mamy bo ma dla nas jeszcze kartony....i chce podejsc i zakupic podpachy,podklady,masc do pupki dla malego[kumpela polecila mi linomag]moze jeszcze jakies kosmetyki dla niuniusia...musze powoli torbe uzupelniac...bo jestem w lesie...aaaa i jeszcze 1-2 koszule by mi sie przydaly bo mam jedna z typu rozpinanych...ciekawe czy te majty jednorazowe bym dostala na swoja wieeeelka dupe...a jak nie dostane to mam wziazc zwylke majtki????powiedzcie mi....

• Mamusia
hej ewelka
no u nas w miescie stolecznym tez wlasnie ponurawo....dobrze ze nie pada....jeszcze....bo to moze cos z tego byc...cos tak czuje...a najgorsze jest to ze nie mam trzewikow na wiosne,takich wygodnych na plaskim,mam tylko pantofle na obcasie w ktore pewnie nie wbije nogi a juz na bank nie zrobie kroka....eh...

• Mamusia
justiks23 napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
justiks23 napisał(a):
Dziendoberek 🤪 😘

a no witam sznowna madam... 🤪 😘

teraz to mozesz mowic witam lansiare hahahaah 😁

normalnie z ust mi to slowo wyjelas....hehehehe 😁 🙃 😁
no ale dzieki za pozwolenie hehehehehehehehe

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
Monia powiem ci tyle ze jesli ja na swoja dostalam to chyba ty na swoja tymabardziej chcoaicz teraz sie zastanawiam bo mi panie w sklepie dala chyba L a przeciez ja kuz wchodze w 42.... 😮 qrde chyba moze byc u mnie problem z majciochami.... 😜

ty mala....nie porownuj swojej pupci do mojego dupska.... 🙂
ja jak dorwe gdzies rozmiar XXXL to nie wiem czy mi na dupe wejda...hehehehehe
a jak nie dostane to bede bez....z sama wielka podpacha miedzy nogami.... 🤪

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
ewelka_17 napisał(a):
A jakie podpaski najlepiej kupic

jak najwieksze 😉 hehehehehe
a tak serio to myslalam o tych maxi belli....

mi polozna powiedziala ze najlepiej opakowanie ze szkrzydelkami a drugie bez...ale fakt najlepiej takie najwieksze jak sa na noc co duzo wchlaniaja...a co do majtoszkow to chyba musze kiedy kupic wieksze....a i mi powiedziano ze bawelniane tez moga byc zamiast tych jednorazowych....eh maakra z tym wzystkim... 😜

• Mamusia
Dzień dobry! 🙂 🙂

Ja jak zwykle do 10.30 muszę pospać :P
Idę zaraz śniadanko wciągnąć 😉

Co do majtochów i podpasek, to ja na allegro kupowałam takie:
http://allegro.pl/wielorazowe-majtki-siatkowe-2szt-poporodowe-l-i1478264738.html
http://allegro.pl/poporodowe-ginekologiczne-podklady-dla-kobiet-i1473203515.html

Becia, teraz też zaczynam się zastanawiać, czy L to dobry pomysł 😜

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
Dzień dobry! 🙂 🙂

Ja jak zwykle do 10.30 muszę pospać :P
Idę zaraz śniadanko wciągnąć 😉

Co do majtochów i podpasek, to ja na allegro kupowałam takie:
http://allegro.pl/wielorazowe-majtki-siatkowe-2szt-poporodowe-l-i1478264738.html
http://allegro.pl/poporodowe-ginekologiczne-podklady-dla-kobiet-i1473203515.html

Becia, teraz też zaczynam się zastanawiać, czy L to dobry pomysł 😜

no wlasnie ja cos czuje ze L wciagne na jedna noge 😜 😜
dobra dziewczynki ja narazie uciekam musze do pracy na chwile jechac a tak mi sie nie chce ze szok ;/....potem wpadne pklikac dluzej...buziaki trzymaj cie sie 🙂 🙂

• Mamusia
Witajcie czwartkowo Brzusie

Ja od 7 na nogach,ogarnęłam z lekka i juz na kawce u kuzynki byłam,wyjęłam mięsko na obiad i klikam do Was.
U mnie pogoda też do bani...szaro,buro,ponuro i wieje strasznie 😞Walnę się chyba do werka i kimnę,może obudzę się w lepszym humorze...eh...
Moniczko,Beti,Martynko,Justiks,Ewelka witajcie 😜

• Mamusia
manki napisał(a):

Ja od 7 na nogach,ogarnęłam z lekka i juz na kawce u kuzynki byłam,wyjęłam mięsko na obiad i klikam do Was.
U mnie pogoda też do bani...szaro,buro,ponuro i wieje strasznie 😞Walnę się chyba do werka i kimnę,może obudzę się w lepszym humorze...eh...

Hej Kasiu ! 🙂

• Mamusia
Dzień dobry brzuchatki. Ja robię dziś wielkie porządki bo jutro gości będę miała 🙂. Przyjeżdża do mnie kumpela (ta co świadkową była na ślubie) ze swoim facetem, a tu taki burdel w domu 😜. Jestem w trakcie prasowania ciuszków, ostatnią partię do prania zostawię sobie chyba na inny dzień, bo nie wyrobię ze wszystkim. Zajrzę później. Pozdrawiam

• Mamusia
manki napisał(a):

HEJ MALENKA
😘 😘 😘 😘 😘