Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
manki napisał(a):
ola1978 napisał(a):
a ja od wczoraj mialam malo ruchow i sie balam jak cholera..rano Justynka mi podpowiadala co robic i jak wrocilam to bujalam brzuchem i bujalam i rozbujalam mojego leniucha i sie ruszyla wreszcie..boze jak ja sie balam 😞

Mój Mały też wczoraj strasznie leniwy był i miałam stracha...
Martynko do pozniej kochana
Moniś 😘
a kiedy Nasza Antenka ślubuje???

w ta sobote

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej hej dziewuszki..strasznie sie balam ...wypilam cole z rana zimna jak cholera..Monisia ide dzisiaj do dietetyka i podpytam o te bole nadgarstkow, czy to ma zwiazek z cukrzyca...moja mala jest bardzo spokojna ostatnio..albo ma malo placu albo bedzie taka spokojniutka...

moniczka1979 napisał(a):
chyba nasza panna mloda juz u rodzicow szykuje sie do slubu... 🙂
aja zwami do weekendu tylko a potem nie wiem kiedy sie odezwe...moze jak juz synus bedzie dopiero...??? 🤢
ja tez przeprowadzka i nie wiem kiedy net bedzie na nowym mieszkaniu...

• Mamusia
Moniczko 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
Joma ja nie dawno wypiłam szklanke zimnego mleka i teraz mój Mały szaleje i skacze popęcherzu heh...coś w tym jest.
Olusja niemam cukrzycy a też mam problem z rękami,puchną,bolą i drętwieją...

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
hej hej dziewuszki..strasznie sie balam ...wypilam cole z rana zimna jak cholera..Monisia ide dzisiaj do dietetyka i podpytam o te bole nadgarstkow, czy to ma zwiazek z cukrzyca...moja mala jest bardzo spokojna ostatnio..albo ma malo placu albo bedzie taka spokojniutka...

pewnie spia i do tego maja malutko miejsca....ale wiem jak to jest,jak mozna sie zamartwiac....
no popytaj o te nadgarstki...w mojej ksiazce o ciazy nawet wspominaja ze moze to wystapic m.in..przy cukrzycy ciazowej...wypytaj i napisz co ci powiedzial....

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
NIE OPUSZCZAJCIE NAS 😞

my was nie opuszczamy...tylko miejsce zamieszkania zmieniamy... 🙂
znajac mojego miska to zaraz w kwietniu bedzie zalatwial neta...hehehe
ale tak na wszelki to was uprzedzilam co byscie sie niezastanawialy...a co sie dzieje z moniczka???
jak tylko bede mogla to zaraz was odwiedze.... 🙂

moniczka1979 napisał(a):
ola1978 napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
olcia na ktora masz tego lekarza???
na 18 ale jade wczesniej bo 30 km

to dzis juz nie napiszesz???jutro dopiero??
😘
no raczej nie..bo zanim wroce ...ale jutro tez nie wiem czy jeszcze net bedzie bo ja wymeldowalam juz neta i tel a dalej dzialaja i nie wiem czemu 🙂..wrazie czego to po 31 bede na necie 🙂

• Mamusia
olcia my jak zesmy zrywali umowe to powiedzieli ze net bedzie do konca m-ca a platnosc dodatkowo 1m-c...czyli za tego neta jeszcze musimy zabulic w kwietniu i do tego kare za zerwanie umowy.... 🤢 takze nie jestem pewna czy damy rade w kwietniu finansowo zeby juz odrazu zakladac neta...

• Mamusia
Witajcie kochane, przeczytalam co zescie od ranan napisaly , stawiam kropke i jade do lekarza po skierowanie do ortopedy zas jutro rano to juz do samego ortopedy, ale zamieszanie z ta nasza sluzba zdrowia.
Monia nie martw sie moja pupa tez duza ale mysle w 40-42 (L-XL) majciochy zmieszcza sie na mnie a co do podpasek to ja kupilam belli te podklady dla kobiet w ciazy i seni ze skrzydelkami, mysle ze beda ok.No to narazie tyle, u nas ladnie wiec az sie chce wyjsc z domu. Milego popoludnia. buziaki

• Mamusia
hussi31 napisał(a):
Witajcie kochane, przeczytalam co zescie od ranan napisaly , stawiam kropke i jade do lekarza po skierowanie do ortopedy zas jutro rano to juz do samego ortopedy, ale zamieszanie z ta nasza sluzba zdrowia.
Monia nie martw sie moja pupa tez duza ale mysle w 40-42 (L-XL) majciochy zmieszcza sie na mnie a co do podpasek to ja kupilam belli te podklady dla kobiet w ciazy i seni ze skrzydelkami, mysle ze beda ok.No to narazie tyle, u nas ladnie wiec az sie chce wyjsc z domu. Milego popoludnia. buziaki

hej hussi no ja dzis sie wybieram po podpachy itd...zobaczymy z czym wroce... 🙂tylko nie wiem ile tego kupic...po 1 opakowaniu,po2??????i o te majty zapytam...
wiecie co leze se,maly tanczy lambade,a mnie jakies spanko bierze...moze troszku sie zdrzemne...czego nie lubie w dzien...ale no oczy mi sie kleja jak cholercia...

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
hussi31 napisał(a):

hej hussi no ja dzis sie wybieram po podpachy itd...zobaczymy z czym wroce... 🙂tylko nie wiem ile tego kupic...po 1 opakowaniu,po2??????i o te majty zapytam...
wiecie co leze se,maly tanczy lambade,a mnie jakies spanko bierze...moze troszku sie zdrzemne...czego nie lubie w dzien...ale no oczy mi sie kleja jak cholercia...
zdrzemnij sie odrazu lepiej bedziesz sie czula 🙂

moniczka1979 napisał(a):
olcia my jak zesmy zrywali umowe to powiedzieli ze net bedzie do konca m-ca a platnosc dodatkowo 1m-c...czyli za tego neta jeszcze musimy zabulic w kwietniu i do tego kare za zerwanie umowy.... 🤢 takze nie jestem pewna czy damy rade w kwietniu finansowo zeby juz odrazu zakladac neta...
sorki ze tak z wolna odpisuje ale tluklam schabowego 😁 o zaraz sobie pojem ze szpinakiem 😁..mmmmm jezusiu jak ze pojem...

joma napisał(a):
Zachęcam do przyłączenia się do akcji 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=_2cUmF-rgYI

Sobota 20:30 gasimy światło, a najlepiej wszystko!

PS. Ale będzie przyrost naturalny za 9 miesięcy 😁
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁