Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
monalissa napisał(a):
oj dziewczyny juz mnie pupa od siedzenia boli 😁 chyba trzeba się ruszyć moja psina nawet nie myśli o wstaniu jak wychodzi rano z pańciem to pózniej spi ze mna do południa no taka jest smieszna że codziennie mamy z niej kupe śmiechu a to kilka jej zdjęć właśnie wysyłałam do mamy więc wam też pokaże zdjęcia są zaraz po fryzjerze bo do tej pory miała fryzure wystawową 😜
http://picasaweb.google.com/monikakus.mk/20110112?authkey=Gv1sRgCJm97d2Y4MTgfg#

Monalissa masz słodkiego pieska ,ja mam suczkę ale z tych średnich yorków Dejzi 😆 To prawda one są takie pocieszne.

• Mamusia
adka101 napisał(a):
monalissa napisał(a):
oj dziewczyny juz mnie pupa od siedzenia boli 😁 chyba trzeba się ruszyć moja psina nawet nie myśli o wstaniu jak wychodzi rano z pańciem to pózniej spi ze mna do południa no taka jest smieszna że codziennie mamy z niej kupe śmiechu a to kilka jej zdjęć właśnie wysyłałam do mamy więc wam też pokaże zdjęcia są zaraz po fryzjerze bo do tej pory miała fryzure wystawową 😜

Monalissa masz słodkiego pieska z tego co zauważyłam ,ja mam suczkę ale z tych średnich yorków Dejzi 😆 To prawda one są takie pocieszne.

hihi no ona tez nie nalezy do miniaturek swoje 3,4 kg ma i zawsze sędziowie mówili ze "mocnej budowy"

• Mamusia
monalissa napisał(a):
adka101 napisał(a):
monalissa napisał(a):

hihi no ona tez nie nalezy do miniaturek swoje 3,4 kg ma i zawsze sędziowie mówili ze "mocnej budowy"
Monalissa masz słodkiego pieska z tego co zauważyłam ,ja mam suczkę ale z tych średnich yorków Dejzi 😆 To prawda one są takie pocieszne.

Na fotce wygląda jak miniaturka 😮

• Mamusia
Witajcie brzuchatki 😘
Mam takie pytanko czy któraś z was słyszała opinie o tym urządzeniu TENS,ponoć bardzo skutecznie łagodzi bóle porodowe ?
Mężulek nosi się z kupnem tego dla mnie ale do końca nie jesteśmy pewni czy to skutkuje!

http://allegro.pl/elle-tens-lagodzacy-bol-porodowy-z-techn-opti-max-i1398958233.html

A tu jest opis zasady działania ale czy w życiu to naprawdę daje taki efekt?

http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/porod/tens-nowy-sposob-na-bol-porodowy_37262.html

• Mamusia
Hej ciężaróweczki co u Was słychać? Chciałam sie pochwalić że wczoraj byliśmy u lekarzy i mały normalnie już jest cudny hehe Ma 533 gramy i słodko zasłaniał się rączkami na wczorajszym USG 🙂 Coraz częściej mnie kopie no i szaleje nie tylko jak spokojnie leżę 🙂Już wybraliśmy imię "Nikodem" A jak Wasze maleństwa? Buziaki dla Was i Maluszków 🙂

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
Hej ciężaróweczki co u Was słychać? Chciałam sie pochwalić że wczoraj byliśmy u lekarzy i mały normalnie już jest cudny hehe Ma 533 gramy i słodko zasłaniał się rączkami na wczorajszym USG 🙂 Coraz częściej mnie kopie no i szaleje nie tylko jak spokojnie leżę 🙂Już wybraliśmy imię "Nikodem" A jak Wasze maleństwa? Buziaki dla Was i Maluszków 🙂

Moje maleństwo tez kopie 🙂 A jakie usg miałaś robione zwykłe?

Adka nie znam opini o tym urzadzeniu 😞Beatka to duzy ten Twoj skarbeczek 🙂 mowie Wam moja ,,ukochana tesiowa,,jest najlepsza..pyta mnie o imie dla dzidzi mowie jej ze anna-maria...30 razy jej mowilam ze anna-maria,wiec dzisiaj dostalam przesylke a w niej ksiazke z imieniami dla dziewczynek 🙂dzwonie do tesciowej i no dziekuje mamusiu za ksiazeczke,a ona a czemu nie Cyndy albo inez.wrrrrr

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
Zwykłe ale i tak wszystko pięknie widać, nasz lekarz ma niezły sprzęt więc nie narzekam 😁 Zbadał kości czy rozszczepu nie ma, przepływ krwi serduszko i wszystko co sie dało ogólnie wizyta ponad godzina trwała ale warto było 🙂

Ja też chce iśc prywatnie na zwykle usg bo w tej przychodni co chodze to maja jakiś stary sprzęt.

• Mamusia
Co do imienia to współczuję ja teściowej nie mam a rodzice moi jeszcze nie znaja imienia tylko ja i mąż wiemy i moje przyjaciólki i tak zostaje do porodu żeby nikt mi nie odwidził hehe a jak ktoś coś proponuje to nie słucham hehe A mówisz ze duży moj mały aż się boje końca ehe

beata2186 napisał(a):
Co do imienia to współczuję ja teściowej nie mam a rodzice moi jeszcze nie znaja imienia tylko ja i mąż wiemy i moje przyjaciólki i tak zostaje do porodu żeby nikt mi nie odwidził hehe a jak ktoś coś proponuje to nie słucham hehe A mówisz ze duży moj mały aż się boje końca ehe
no ta moja kolezanka miala w 21 tyg 500 gram a teraz mam chyba 24 tydz i jej maly juz 800 🙂

• Mamusia
beata2186 napisał(a):

a ile przytylas do tej pory?

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
beata2186 napisał(a):
no ta moja kolezanka miala w 21 tyg 500 gram a teraz mam chyba 24 tydz i jej maly juz 800 🙂

widzialas moje siersciuchy hihihi 🤪