Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
chyba mi sie na jakis czas zaciela stronka brzuszki.net, bo nie widzialam waszych najnowszych postow 🤢
ale juz jest OK 🙂
Aneczka, ciuszki super! a te bodki - loooong dog extra!!! 🙃

Marinka do soboty juz tylko pare dzionkow 🙂 rozumiem Cie, bo tak jak kazda z nas czeka z niecierpliwoscia na kazda kolejna wizyte tak teraz Ty- a jeszcze po tym zdarzeniu to napewno jeszcze bardziej sie niecierpliwisz! 🙂

Jolajcik, co do niani z monitorem oddechu- my mamy juz to w komplecie, znajomi maja i mowia, ze super sprawa, zawsze masz wiecej pewnosci, ze wszystko jest w porzadku jak dzidzia spi nie w tym pokoju co rodzice, albo jak spi, a Ty zajeta jestes czyms innym 🙂

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
sliczne te ciuszki 🙂 jak ja kupuje t patrze sie na nie jak glupia z pare minut i nie moge sie doczekac az zaczne ubierac w nie dzieciatko 🙂 a przekladac i skladac to bym mogl 24h na dobe 🙃

gosiaa, ja tez uwielbiam patrzec na ciuszki jak kupie, moj maz az sie smieje, ze najlepiej to codziennie przekladac moglabym i ogladac 🙂 ale chyba kazda z Nas cieszy sie tym taaaak bardzo! 🙃

• Mamusia
kasiagwiazdka,róznie .. wiełam tym razem chyba 2 na 56 do szpitala tak na wszeli wypadek, stwierdziałm ze jak sie wieksza urodzi to nie bedzie zamałe w nózkachh , pajac na to pewnie przyjdzie jeszcze.tak to mam zapas pokupowanych na 62 i 68.
aaa wczoraj wczoraj szwagierka mi doradziła zeby do szpitala pajace rozpinane przez srodek brac , bo np u nas w szpitalu pierwsze ubieranie nalezy do mamy i zeby szoku przy zakładaniu nie było..
a odnosnie tego ze na wszelki wypade 56, bo raczej sie mała nie urodzi 🙂 🙂 mamusia miała 62 🙂

• Mamusia
kasiagwiazdka napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
sliczne te ciuszki 🙂 jak ja kupuje t patrze sie na nie jak glupia z pare minut i nie moge sie doczekac az zaczne ubierac w nie dzieciatko 🙂 a przekladac i skladac to bym mogl 24h na dobe 🙃

gosiaa, ja tez uwielbiam patrzec na ciuszki jak kupie, moj maz az sie smieje, ze najlepiej to codziennie przekladac moglabym i ogladac 🙂 ale chyba kazda z Nas cieszy sie tym taaaak bardzo! 🙃

Dokladnie! kazda z nas

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
kasiagwiazdka,róznie .. wiełam tym razem chyba 2 na 56 do szpitala tak na wszeli wypadek, stwierdziałm ze jak sie wieksza urodzi to nie bedzie zamałe w nózkachh , pajac na to pewnie przyjdzie jeszcze.tak to mam zapas pokupowanych na 62 i 68.
aaa wczoraj wczoraj szwagierka mi doradziła zeby do szpitala pajace rozpinane przez srodek brac , bo np u nas w szpitalu pierwsze ubieranie nalezy do mamy i zeby szoku przy zakładaniu nie było..
a odnosnie tego ze na wszelki wypade 56, bo raczej sie mała nie urodzi 🙂 🙂 mamusia miała 62 🙂

aha 🙂 to nie jestem w takim razie sama 🙂 ja tez mam troszke ciuszkow na 56 ale wiecej bralam na 62, ciekawe jaki nasz brzdac urodzi sie duzy, mam nadzieje ze nie wiecej niz 56 🙃

• Mamusia
witajcie wieczornie!
caly dzionek mnie nie bylo, ale nadrobilam 16 stronek wlasnie 🙃
Fijolek my mamy juz Nianie z monitorem oddechu z firmy Angel Care - nasi znajomi maja- super sprawa! polecam!

no ja wlasnie widzialam te nianie, tyle ze ona jest straaaasznie droga. Moze uda sie kupic jakas uzywana..

Witam. Chciałam się przywitać i dołączyć do majóweczek 🙂 Ja mam termin na 17go.
Również zaczynam zakupy dla maluszka i może ktoś doradzi na co zwracać uwagę kupując wózek, moze polecicie konkretny model!?
pozdrawiam 🙂

• Mamusia
fijolek napisał(a):
witajcie wieczornie!
caly dzionek mnie nie bylo, ale nadrobilam 16 stronek wlasnie 🙃
Fijolek my mamy juz Nianie z monitorem oddechu z firmy Angel Care - nasi znajomi maja- super sprawa! polecam!

no ja wlasnie widzialam te nianie, tyle ze ona jest straaaasznie droga. Moze uda sie kupic jakas uzywana..

cos bylo u mnie nie tak z netem 🤢, bo ze stronka Brzuszki.net chyba wszystko w porzadeczku 🙂

fijolku
no niestety troszke kosztuje ta niania z monitorem oddechu, chyba roznica 200 zl jest od tej bez monitora, poszukaj na allegro- tam kupisz taniej- nowa na allegro kosztuje 430 zl! a w sklepie okolo 600 zl! przyda sie dla drugiej pociechy, a jesli nie to zawsze mozna pozniej odsprzedac 🙂