Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Manki, co do naszych mezow to ja tez nieraz sie smuce, ze tak naprawde tylko niedziele mamy dla siebie, bo od poniedzialku do soboty widujemy sie tylko wieczorami i to tez czasem za duzo nie pogadamy, bo maz padniety i nieraz zasypia przed TV, ale tlumacze sobie to tym, ze inaczej byc nie moze, jezeli chcemy zyc bez zmartwien ze kasy brak!
jak ja pracowalam zawsze bylo wiecej w budzecie naszym i wtedy mogl sobie pozwolic na krotsze godziny pracy i weekendy wolne, a teraz niestety robi wszystko i stara sie, zeby nie zabraklo nam i zeby NAsz Synek mial to, co bysmy chcieli mu zapewnic!
takze nie badz na meza zla, takie juz zycie! a maz napewno robi to dla Ciebie i dla Waszej NIUNI!!! 😘

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
manki ja jestem za tym zebys pogadala z mezem....o tym waszym remoncie...zeby troszke sie tym zajal...mowi praca praca praca...ale ty nie powinnas miec tlumokow na swojej glowie i uzerac sie z nimi w takim stanie...powiedzialabym jasno niech sie tym zajmie...
a mi maly daje czadu...wygina sie strasznie...az sie poloze...bo znow mam mrowienie pod cyckami...eh...i smyra mnie po psioszce...chyba raczkami 🙂 taaaaaki mam brzuch twardy....a jeszcze zaraz kolacje musze zjesc....
😘

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
manki ja jestem za tym zebys pogadala z mezem....o tym waszym remoncie...zeby troszke sie tym zajal...mowi praca praca praca...ale ty nie powinnas miec tlumokow na swojej glowie i uzerac sie z nimi w takim stanie...powiedzialabym jasno niech sie tym zajmie...
a mi maly daje czadu...wygina sie strasznie...az sie poloze...bo znow mam mrowienie pod cyckami...eh...i smyra mnie po psioszce...chyba raczkami 🙂 taaaaaki mam brzuch twardy....a jeszcze zaraz kolacje musze zjesc....
😘

heheh, smyra po psioszce 😁 wyrecza tate! 😁 Monisia ja sie zaraz posikam ze smiechu! 😁

• Mamusia
Kasiugwiazdko masz racje...niemoge i nie powinnam zloscic sie na meza bo wiem ze robi to dla nas...ale tak jakos jak cos nie tak to obwiniam biedaka o to i o tamto...ze on ze mna wytrzymuje...
A co YOU CAN DANCE to bym sobie obejrzala ale bym musiala isc na dol do mamy bo od jakiegos czasu pomieszkuje se w pokoju synusia a nie podlaczyli mi tu tv jeszcze 🤢a w ogole leze se w lozeczku i tak mi dobrze,cieplutko i nie bede wychodzic...poodpoczywam.
Pamietacie ostatnio byl poruszony temat hemoroidow,chwalilam sie ze nie mialam i niemam...juz mnie dopadlo to cholerstwo... ☺️ 😞 ☺️ 😞

• Mamusia
kasiagwiazdka napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
😘

heheh, smyra po psioszce 😁 wyrecza tate! 😁 Monisia ja sie zaraz posikam ze smiechu! 😁

moj maly zboczek hehehehee

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
😘

MONIS!! Ty jestes szalona!!!
moj SYN mnie smyra, ale czesciej po pecherzu, ze latam jak zwariowana siku! az maz sie czasem zastanawia czy wszytsko jest OK 🙃 a ja mam wrazenie jakbym miala zapalenie pecherza!

a wiecie co..... jak juz sie smiejemy to Wam cos smiesznego opowiem jeszcze na noc!
moj maz pracuje z takim Kolega, ktory ma prawie rocznego Syna i wyobrazcie sobie, ze jak ten Maly widzi jakas prezenterke w TV ( nie pamietam teraz nazwiska) to mu fiutek staje!!!! no normalnie nie moglam w to uwierzyc jak mi opowiadal, ale podobno to prawda!!! 😁

• Mamusia
manki napisał(a):
Kasiugwiazdko masz racje...niemoge i nie powinnam zloscic sie na meza bo wiem ze robi to dla nas...ale tak jakos jak cos nie tak to obwiniam biedaka o to i o tamto...ze on ze mna wytrzymuje...
A co YOU CAN DANCE to bym sobie obejrzala ale bym musiala isc na dol do mamy bo od jakiegos czasu pomieszkuje se w pokoju synusia a nie podlaczyli mi tu tv jeszcze 🤢a w ogole leze se w lozeczku i tak mi dobrze,cieplutko i nie bede wychodzic...poodpoczywam.
Pamietacie ostatnio byl poruszony temat hemoroidow,chwalilam sie ze nie mialam i niemam...juz mnie dopadlo to cholerstwo... ☺️ 😞 ☺️ 😞

to jak chcesz odpoczac to odpoczywaj, ale nie smutaj sie bo Maly to czuje! i napewno tez mu smutno jak i mamie!!!
a co do Hemoroidow to wspolczuje! ja tez mam! boli cholerstwo! 🤔

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
😘

MONIS!! Ty jestes szalona!!!
moj SYN mnie smyra, ale czesciej po pecherzu, ze latam jak zwariowana siku! az maz sie czasem zastanawia czy wszytsko jest OK 🙃 a ja mam wrazenie jakbym miala zapalenie pecherza!

a wiecie co..... jak juz sie smiejemy to Wam cos smiesznego opowiem jeszcze na noc!
moj maz pracuje z takim Kolega, ktory ma prawie rocznego Syna i wyobrazcie sobie, ze jak ten Maly widzi jakas prezenterke w TV ( nie pamietam teraz nazwiska) to mu fiutek staje!!!! no normalnie nie moglam w to uwierzyc jak mi opowiadal, ale podobno to prawda!!! 😁

😲 😲 😲 😲 😲 😲
🤪 🤪 🤪 🤪
hahahahahaha

• Mamusia
w przerwie weszlam do was na chwileczke, obrocilam pupe i na tv, koncze juz na dzis bo nie wiem czy komarka miedzy czasie nie pocisne zatem dobrej nocki cioteczki p.s Monia - Elmo jest the best rozbawil mnie do lez 🙂 buziaki

• Mamusia
dzien doberek! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

dzis piekny dzionek u mnie! juz sloneczko zza chmur wychodzi!!!

ja wstalam wczesniej, zeby sie powoli wyszykowac, jade sobie na miasto z kolezanka na sniadanko! az zal siedziec w domu jak tak pieknie! 😜
a jutro mam wizyte!! kompletnie zapomnialam! bo to teraz juz co 2 tygodnie i mi sie cos poknocilo z datami! 😉 ale juz teraz wiem 🙂 jutro na 10 🙂 ciekawe ile urosl Nasz Syn! a napewno, bo to czuje! 😜
MONICZKA Elmo jest poprostu the best!!!! zobaczylam go dzis z rana i normalnie rogal na buzce!!! 😁

milego dzionka Wam zycze! 😘