Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Umylam sie z lekka i leze zasmarkana,zimno mi co chwila i jeszcze patrze ze poloznej sie pomylilo bo mialam miec wizyte za 2 tyg a ona mnie na 6 maja wpisala,ale podjade z mezem we wtorek i powiem i od razu tetno malego zbadamy...
MAMUSIA trzymamy za Ciebie kciuki....trzymaj sie kochana i daj Nam znać.
MONICZKO super że ktg ok,a co do porodu ja dzis sie dowiedzialam ze jak bedzie tak jk do tej pory to bede sama robic bo nie potrzeba mnie ciac...A boje sie jak cholera...Ale nie my pierwsze,nie ostatnie.

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
fijolek napisał(a):
ja tez sie boje. nie wiem czemu i czego. ale wczoraj zdalam sobie sprawe ze to juz naprawde blisko...

do mnie tez juz powoli dociera...ze w kazdej chwili moze byc akcja..... 🤪
jak sie czujesz?????

a dzieki dobrze. pospalam w dzien wiec teraz pewnie bede buszowac w nocy. ale ogolnie spoko. staram sie lezec..

• Mamusia
fijolek to dobrze,ciesze sie...odpoczywaj....i razem z manki sie rozlozylyscie...oj dziewczynki i mnie dzis przepizdzilo na 4 strony....i tez nie wiem czy czegos nie zlapie bo cos dziwnie sie czuje...jak przed choroba...w okolicach zatok takie dziwne uczucie.... 🤢
ale jestem ciekawa co z nasza Mamusia20.....moze jutro da jakos znac....

• Mamusia
manki napisał(a):
Ja tez się zastanawiam co z Mamusią...musimy byc cierpliwe...Moniczko jeszcze Ty Nam nie zachoruj...
FIJOLKU wypoczywaj...ja dzis tez odpoczywam...

oj manki tfu tfu....rozgrzewam sie jak tylko mozna....herbatka ciepla...jedna za druga...leze se jak dama hehehe z lapkiem,obok herbatka i pod kolderka w grubych skarpetach i polarowej pizamce...hehehehe moze sie nie rozwale...jak pasztetowa na sloncu hehehehe

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
manki napisał(a):
Cicho i pusto...
Jutro majster ma skończyć remont 😁 🙃 😁 😁

no i czas najwyzszy.... 😁
ja mam wrazenie ze strasznie dlugo u ciebie ten remoncik byl....

bardzo długo...od konca pazdziernika...

• Mamusia
manki napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
manki napisał(a):
Cicho i pusto...

łooooooo!!!!!!
tragiedja.....jak ty to wytrzymalas kochana...tyle czasu i prawie cala ciaze....

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
ja dzis sama...na noc.... 😞
a jutro przyjezdza do mnie mamunia i siostra...w koncu...tam mieszkalismy na tym samym osiedlu...wiec mialysmy 5min do siebie....a teraz trza dojezdzac i to z przesiadka....

Ja mam mamuskie i siostrę na dole heh,więc tylko krzyknę i są...choc chwilami wolałabym być daleko od nich,ale to chwilami heh....

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
manki napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
manki napisał(a):
Cicho i pusto...

łooooooo!!!!!!
tragiedja.....jak ty to wytrzymalas kochana...tyle czasu i prawie cala ciaze....

Musiałam...ale za to teraz jaka rdośc kochana.Zrobić z nicZego coś,

• Mamusia
Dołączam wieczornie 😉
Ja już po koncercie flamenco 😉 Było bardzo fajnie, nawet Haneczka tupała razem z tancerkami 😉
A teraz bidna ma czkawkę....
I monia... też mi tak co jakiś czas brzuch twardnieje jak skała i w żadną stronę sie ułożyć nie da....
Leżę teraz tak w pół na plecach, bo pod prawy bok sobie poduszki podłożyłam 🙂

Ale wytrzeszczyłam gały jak przeczytałam post od Mamusi20 😮 🤪
łoooooł......
3mam za nią kciukI!!!

• Mamusia
manki napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
a jutro przyjezdza do mnie mamunia i siostra...w koncu...tam mieszkalismy na tym samym osiedlu...wiec mialysmy 5min do siebie....a teraz trza dojezdzac i to z przesiadka....

Ja mam mamuskie i siostrę na dole heh,więc tylko krzyknę i są...choc chwilami wolałabym być daleko od nich,ale to chwilami heh....

ja teraz tesciow mam za sciana....hehehehe
poki co jest ok....ale to dopiero 2 tygodnie...zobaczymy jak bedzie dalej hehehe...

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
manki napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):

ja teraz tesciow mam za sciana....hehehehe
poki co jest ok....ale to dopiero 2 tygodnie...zobaczymy jak bedzie dalej hehehe...

Monia... ja juz z teściami mieszkam rok.... 🤢 i już marzę żeby był październik.... (czyli jeszcze pół roku przede mną...)
Ja mam fajnych teściów, ale zawsze to nie jesteś u siebie i każdy ma inne reguły w domu... :/

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
Noooo i Manki i Fijolek kurujcie się !!!
Ja własnie skończyłam brać antybiotyk i dzisiaj rano sobie maliny wypiłam od babci.
Ale popołudniu zjadłam lody (McFlurry) bo taaaak mi się chciało... :P

Probujemy...mnie juz wczoraj bralo,a dzis zmoklam,przewialo mnie i choroba gotowa...eh...

• Mamusia
oj martynko powiem ci ze mieszkalismy pol roku u mnie z moja mama i siostra....dluzej nie wytrzymalismy...i zaczelismy wynajmowac...i tak juz 5 lat hehehehe....tu mamy osobne mieszkanko....wiec nie bedzie moze zle....a ze przez sciane....jak bedzie bardzo zle to sie przeniesiemy w inne miejsce..proste..hehehehehe

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
jestem godna podziwu e wytrzymalyscie tak dlugo z tesciami bo ja bym zapewne godziny nie wytrzymala 😮
a ja jadlam cale opakownia lodow a od wczoraj tak mnie gardlo boli, ze masakra 😮

Mnie bol gardla meczyl cala noc wiec odpuscilam dzis sobie lody..,.a mialam ochote...