Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marinka napisał(a):
Werona napisał(a):
Marinko, a w szpitalu kąpali Józka? Niektórzy mówią, że tylko wycierają... a ja nie wiem czy w szpitalu będzie miało dzidzi kąpiel.. zielona jestem.. ☺️

Nie kąpali Go 🙂 🙂

U mnie też zaraz po porodzie nie kapali ale wieczorem tego samego dnia gdybym chciała to pielęgniarka by go wykapała ja jednak wstrzymałam sie do następnego dnia 🙂

• Mamusia
U nas znów nocka superowa! Tylko karmienie 🙂 😉 😉 😉
Zaraz przyjedzie do mnie teściowa 🙂

Kasiagwiazdka też myślałam , że rodzisz 🙂
Fijolek może Twoja fasolka chce przyjść w terminie??!!
Aneczka mój Piotrek też tak mówił, że na zapas się wyspać przy Anielce 🙂
Gosia dobrze, że zrobiła kupkę 🙂
Martyna podziwiam Cię że oglądasz z mężem mecz , musisz to lubić. My z mężem w ogóle nie oglądamy tv zazwyczaj. Nie mamy jakoś czasu na to wieczorami 🙂 Ja jedynie oglądam mecz szczypiornistów, bo sama trenowałam kiedyś więc mnie to interesuje i siatkę czasami.

• Mamusia
Dzień dobry dziewczynki. Ja tez mam ciężką noc za sobą. Strasznie drą mnie łydki, jak śpię na prawym boku to prawa, jak na lewym to lewa, w nocy po kilkanaście razy przekręcam się z boku na bok. Poza tym budziłam się co godz lub dwie z takim dziwnym uczuciem niepokoju. Jednym słowem noce to porażka 🤢.
Na 13.30 idę do mojego gina na wizytę kontrolną, zobaczymy co powie.
Pozdrawiam i miłego dnia

dzień dobry Niunie.. 🙂
ja też już na nogach...wciągnełam już śniadanko i musze się wziąć za sprzątanie.. 🙃 ale jakos mi się nie chce..
pogoda się poprawiła słoneczko za oknem tylko troszke chłodno..
a my dziś kolejna wizyta i ktg...zobaczymy co gin powie...
miłego dnia.. 😘

• Mamusia
witajcie po wczorajszej az 7 godzinnej sesji o prostu myslałam ze padne ale ze to znajomego siostra wie było miło i na luzie nawet mielismy robione zdjecia takim starodawnym szerokokątnym aparatem jej znajomego fotografa wiec troche długo sie zeszlo ale z tego co widziałam na aparacie to zdjecia super jak tylko bedziemy miec to kilka wam wrzuce 🙂
no i wieczorem pewnie po męczacym dniu tez miałam te kłucie już siedziec sie nie dało no 🥴
a dzisiaj powrót do szarej rzeczywistości pranko nastawione śniadanko wciągnięte i cos trzeba posprzątac chate no i obiad wymyślec i wcale mi sie nie chce gdyby chociaz słoneczko było to co innego buuuuu

• Mamusia
witajcie po wczorajszej az 7 godzinnej sesji o prostu myslałam ze padne ale ze to znajomego siostra wie było miło i na luzie nawet mielismy robione zdjecia takim starodawnym szerokokątnym aparatem jej znajomego fotografa wiec troche długo sie zeszlo ale z tego co widziałam na aparacie to zdjecia super jak tylko bedziemy miec to kilka wam wrzuce 🙂
no i wieczorem pewnie po męczacym dniu tez miałam te kłucie już siedziec sie nie dało no 🥴
a dzisiaj powrót do szarej rzeczywistości pranko nastawione śniadanko wciągnięte i cos trzeba posprzątac chate no i obiad wymyślec i wcale mi sie nie chce gdyby chociaz słoneczko było to co innego buuuuu

• Mamusia
Ja jeszcze chwilkę się kimnełam teraz zjadłam śn iadanie,zaraz ogarnę z lekka siebie i mieszkanie a potem może do sklepu się wybiorę...
Jeszcze muszę pranie wstawić i o obiadku pomyśleć...
Monalissa czekamy z niecierpliwością na fotki?A jak u Was z imieniem dla synka?Wybraliście czy zdecydujecie po porodzie?
Marinko,Kasidełko,Gosiu super że tak dobrze radzicie sobie z Maleństwami...oby tak dalej 🙂
Antenko udanej wizyty...ja mam w piątek popołudniu chyba że coś wcześ niej się wydarzy 😮Ostatnio b yłam 8 kwietnia... 🤢
Aneczka,Fijolek,Kasiagwiazdka,Martynka moze juz rodzicie kochane?
Joasiu znam ten ból...
Anonimosiu,Joma,Jolajcik,Werona,Jamargaretka,Beti gdzie sie podziewacie?
Kasiu witaj...mnie też ostatnio łapia takie bóle...i w brzuchu i w krzyżu 😠
Wismar 🙂

• Mamusia
Witajcie Dziewczyny,
Jak tam wypoczete po majowym weekendzie a przed prododem... 😉hehehe

Ale sie wczoraj uderzylam w klamke w brzuszek, normalnie czuje jabym siniaka miala a sladu zadnego, na szcsecie maluszkowi chyba nic nie jest bo baraszkuje w brzusiu....

Na szczescie jutro wizyta u gine.i znowu zobacze Małego Szkaraba i dowiem sie jaK sie czuje... 😉

Ja narazie zadnych skórczy nie mam, jakas dziwna cisza..... pewnie przyjda nagle i szybko.... 😉hehehe

bzuiole, (biore sie za nadrabianie postow)

martyna_czaro napisał(a):
Antenka222 napisał(a):
a ja ogarnęła kuchnie po śniadaniu, umyłam naczynia i znowu klapnęłam... 😁 jaki ja leń jestem.... 😮 🤪

Ty leń? :P Ja tylko siku zrobiłam i nadal w pióra 😁 Nawet śniadania mi się nie chce zrobić 🤨 🤨 😜 🙂

w sumie to nam jeszcze wolno leniuchować.. 😁 😁

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
Antenka222 napisał(a):
a ja ogarnęła kuchnie po śniadaniu, umyłam naczynia i znowu klapnęłam... 😁 jaki ja leń jestem.... 😮 🤪

Ty leń? :P Ja tylko siku zrobiłam i nadal w pióra 😁 Nawet śniadania mi się nie chce zrobić 🤨 🤨 😜 🙂

Ano!!! 🙂 🙂 no to leniuchujemy 🙂 tylko kto mi śniadanie zrobi???? 😁

Antenka222 napisał(a):
Antenka222 napisał(a):

Ano!!! 🙂 🙂 no to leniuchujemy 🙂 tylko kto mi śniadanie zrobi???? 😁

może jakieś krasnoludki się zlitują i zrobią coś na ząb.. 😁 😁 😁