Skocz do zawartości

O WSZYSTKIM 2010!!!! | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 856
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
buziaczkaa napisał(a):
Kornelia87 napisał(a):
a wlasnie jakie macie plany na sylwestra?

Kurde ja tak bym chciala sie spotkac 🙂

własnie uspałam małą i lece się kąpać 🙂 w nocy otwierałam balkon i wietrzyłam chałupe bo tak duszno bylo ze sie spac nie dalo. 😁
ja mom 25 stopni a kaloryfery powyłączane 🙂

• Mamusia
matko ale Franciszek maruda.....wczoraj zasnąl o 24 a dziś obudził się o 5 rano!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oczy na zapałki - jeszcze ścignąć Mikołaja muszę i prezenty od niego dla Remka i FRanka wyciągnąć 😉 😉 😉

Dużo prezentów dla Waszych bliskich!!!! 😘 😘 😘

Wiojojka: ja z buzią Franolka walcze już od dawna, ma takie policzki wysuszone czerwone ale mamy teraz maść taką witaminową robioną i jest lepiej. Nie jest to jednak zapalenie ani nic takiego , prawdopodobnie ma delikatną buźkę i się szybko wysusza 😮

• Mamusia
Kornelia87 napisał(a):
buziaczkaa napisał(a):
Kornelia87 napisał(a):
a wlasnie jakie macie plany na sylwestra?

Kurde ja tak bym chciala sie spotkac 🙂

własnie uspałam małą i lece się kąpać 🙂 w nocy otwierałam balkon i wietrzyłam chałupe bo tak duszno bylo ze sie spac nie dalo. 😁
ja mom 25 stopni a kaloryfery powyłączane 🙂

ja sie boje zakrecic bo raz na dole jak ojciec zakrecil to rozwaliło kaloryfer a mroz przecie nie wszedl zeby tak sie stało... 🤔

• Mamusia
Palibulka napisał(a):
matko ale Franciszek maruda.....wczoraj zasnąl o 24 a dziś obudził się o 5 rano!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oczy na zapałki - jeszcze ścignąć Mikołaja muszę i prezenty od niego dla Remka i FRanka wyciągnąć 😉 😉 😉

Dużo prezentów dla Waszych bliskich!!!! 😘 😘 😘

Wiojojka: ja z buzią Franolka walcze już od dawna, ma takie policzki wysuszone czerwone ale mamy teraz maść taką witaminową robioną i jest lepiej. Nie jest to jednak zapalenie ani nic takiego , prawdopodobnie ma delikatną buźkę i się szybko wysusza 😮

CO CHLOPCY DOSTANA?? 🙂

• Mamusia
Kurde albo jakas aura albo zabkujemy 😁 u mnie tez widac dwa na dole pod dziaselkiem nawet czuc juz biedno to moje dziecko molestowane nagminnie przez matke 🙂 co do tych czerwonych plamek na polikach(takie rumience troszku szorstkawe) to zadziwiajace jest to ze moga byc objawem zabkowania nie wiem co to ma do tego ale moga 😁

Palibulka napisał(a):
malutka90 napisał(a):
moja ciągle płacze biedaczka 😞 ale widać ząbka pod dziąsełkiem 😜

]bidulka 😞

u Franka właśnie nie widać wiec nie wiem z czego ta maruda 😞

poogladaj dziąsła,moja ma na dole na jedynkach widoczne paski białe,prawy bardziej,lewy mnie,mama jej tam zaglądała i mówiła że ząbki raczej 🥴
no kiedys muszą wyjsć 🥴

Kornelia87 napisał(a):
Kurde albo jakas aura albo zabkujemy 😁 u mnie tez widac dwa na dole pod dziaselkiem nawet czuc juz biedno to moje dziecko molestowane nagminnie przez matke 🙂 co do tych czerwonych plamek na polikach(takie rumience troszku szorstkawe) to zadziwiajace jest to ze moga byc objawem zabkowania nie wiem co to ma do tego ale moga 😁

moja ma szorstki policzek w okolicach nawet uszu!!!

mikołaj mi przyniósł zestaw syoss do pielęgnacji włosów z suszarką w komplecie 😁 tego mi było trzeba,bo wszystko sie mi kończy a suszarki nie miałam a chciałam właśnie kupić 😁
a Klaudia już chyba w piątek albo sobote miała wizyte fiatowskiego mikołaja,zabawki dostała i póki co je je na zmiane z moimi siwymi od gryzienia palcami 😁 😁 😁 a druga paczka to byly słodycze,oczywiście nimi zajęłam sie ja 😁 😁 😁

• Mamusia
Kornelia87 napisał(a):

no własnie chciałam pytac o co ci chodzi kobieto! 😉 mam nadzieje ze to ani nie zapalenie a tym bardziej nie zęby, bo znowy jestem sama z małym do czwartku i jak ja zniosę rozpacz syna??!! 😉

ja to ledwo znosze,najlepiej dać cos do buzi,to na chwilkę mam spokój od płaczu 😲
a smutne jest to,że Klaudii całkiem niedawno pojawiły sie łezki i teraz jak płacze to serce mi pęka 😞

• Mamusia
Wiojojka napisał(a):
Kornelia87 napisał(a):

no własnie chciałam pytac o co ci chodzi kobieto! 😉 mam nadzieje ze to ani nie zapalenie a tym bardziej nie zęby, bo znowy jestem sama z małym do czwartku i jak ja zniosę rozpacz syna??!! 😉
ja daje rade to Ty nie dasz 😁 po prostu dzidzia taka rozbita jest 🙂

mój humor mówi sam za siebie 😜
mam pełno sprzątania,prania itd a sie ciesze ze wszystkiego jak głupia 🤪 🤪 🤪
tak był temat o paznokciach,ja całą ciążę i po miałam ładne,ostatnio obgryzłam i nici z paznokci,pojadę do mamy,to wezmę lampe i strzelę sobie żelówki,bo kiedyś sama sobie robiłam 😜

mama może mnie układać w łóżeczku jak chce a ja i tak zrobie sobie po swojemu jak mi wygodnie!!!
[URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-12/6ea12ad4/sdc11939.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-12/6ea12ad4.jpg[/IMG][/URL]
🤪 🤪 🤪
[URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-12/7960f196/sdc11943.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-12/7960f196.jpg[/IMG][/URL]
ale tu już jestem bardziej grzeczna i chyba troszkę onieśmielona 😁 😁 😁