Skocz do zawartości

O WSZYSTKIM 2010!!!! | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 856
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

karulina ja nie wiem,bo pracowałam przez agencje pracy i zostalam bez niczego jak zaszłam w ciążę,a małej nie mam za bardzo z kim zostawić nawet gdybym chciała iść do pracy bo u mnie w domu wszyscy pracują 🥴

• Mamusia
co do wracania do pracy to: mi sie umowa skończyła 12go listopada... teraz zus płaci mi macierzyński do 21 stycznia, później dołącze do UP... i co? no jak to co KUROŃ... :/ do pracy moge wrócic ale nie mam z kim malenstwa zostawić. zresztą myslę o swoim biznesie, ale zobaczymy co i jak wyjdzie... jak coś chwalić się bede mocno:PP

dziecko moje ma dzień konia!!! takich pisków dawno nie słyszałam nerwów... ojj dała popalić...

no i ku mojemu zdziwieniu przyjechała moja mama z MIKOŁAJEM 😁 przywiozła dziecku Bebilon i śliczną grzechotkę, a prababcia rzuciła $... jak mi się miło zrobiło SZOK normalnie 😁 😁

co do "nowo" "starych" kwasów... mnie to tu zaproszono ZA CO BARDZO BARDZO DZIEKUJE 🙂)
wreszcie ktoś mnie zauważa 😁 hie hie
ten wątek został założony po to aby każda z nas nie musiała sie "przecskać z tematem, czy pytaniem..." bo takie coś wyczytałam na sierpniowym.. ze trzeba sie wybić...

wiec jest dobrze tak jak jest ... i ALEPUJE o nie robienie gówna... wiadomo o co chodzi

a mikołaj to UJ... mówię wam...

ja już wcześniej napisałam,że temat skończony,ale jeszcze tylko jedno mi przychodzi na myśl-worek pokutny,sznur na szyje i "MOJA WINA"
CHOLERA BYŁO TU MIŁO I SPOKOJNIE,PISAŁY DZIEWCZYNY KTÓRE CHCIAŁY PISAĆ I ZA CHWILĘ WSZYSCY ZREZYGNUJĄ Z FORUM BO DOROŚLI NIE POTRAFIĄ ODPUŚCIĆ KŁÓTNI??? KTO CHCIAŁ ZOSTAĆ TAM TO ZOSTAŁ I PROSZĘ BARDZO BEZ PRETENSJI DO TYCH KTÓRZY PISZĄ TUTAJ 😮

• Mamusia
Hej hooo
dla mnie te całe kłótnie są dziwne..bo nie po to każda zagląda na forum..
Ja będę postronna..jeśli nie macie nic przeciwko..będę zaglądać i tu i tu..i tak się za dużo nie udzielam..bo często moje posty są nie zauważalne..(ale nie o to chodzi..)
trzeba oczyścić atmosferę..
aaa i odpisuję Wjojojce co do wagi..Szi ma 8klocków..

okaaa napisał(a):
Hej hooo
dla mnie te całe kłótnie są dziwne..bo nie po to każda zagląda na forum..
Ja będę postronna..jeśli nie macie nic przeciwko..będę zaglądać i tu i tu..i tak się za dużo nie udzielam..bo często moje posty są nie zauważalne..(ale nie o to chodzi..)
trzeba oczyścić atmosferę..
aaa i odpisuję Wjojojce co do wagi..Szi ma 8klocków..

jeeeeeeeeeee moja troszkę ponad 6 🤪

• Mamusia
kela: ja daje majuni tak troszke czegoś... piłam sok z marchwi dałam troszke na łyżeczke ... mine zrobiła straszną... popluła sie...

dałam jej nutelki ciupenke wypluła 🙂)

kupiłam herbatkę dzika róza i malina (po 4 mies) nie smakuje jej pluje...

wybredne dziecko mam 🙂) aaa nio i dałam chrupka kukurydzianego takiego malusiego to possała ... ale nie często każdego dnai co innego

kornelia apropo łaskotek to moja ma pełno i chichra sie na całego wtedy,więc Twoja tez na pewno ma 🙂 już widzę tą uśmiechniętą buzie,włoski i chichot 🙃 🙃 🙃 boskie 🙃 🙃 🙃