Skocz do zawartości

O WSZYSTKIM 2010!!!! | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 856
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bry 🙂 a mi sie jakoś te huśtawki nie podobają:PP zrobie w futrynie dziiury haki wpiernicze i taką najzwyklejszą powiesze bo bardziej mi sie podoba 🙂)

dziewczyne na pierwszy raz marcheweczke ugotowac czy dać troszke tego soku jak się ściera? albo w ogóle zrobić sok świerzy? a moze raczej ugotować? czy nie pierniczyć sie i słoiczek kupić i spróbowanie?

• Mamusia
Palibulka napisał(a):
a mi rośnie 8 na dole i boli 😞 łącze sie w bólu z naszymi szkrabami. Franolo niespokojny ale zębów nic a nic nie widać....

marchewa wszamana - ależ zdziwienie na twarzy mega syna jak go karmiłam hehheheheh 🙂
a jadł czy wygladal tak
[URL=http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-12/850b7cf4/zdjęcie0420.jpg.html][IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-12/850b7cf4.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
aniusiuniuniawins napisał(a):
bry 🙂 a mi sie jakoś te huśtawki nie podobają:PP zrobie w futrynie dziiury haki wpiernicze i taką najzwyklejszą powiesze bo bardziej mi sie podoba 🙂)

dziewczyne na pierwszy raz marcheweczke ugotowac czy dać troszke tego soku jak się ściera? albo w ogóle zrobić sok świerzy? a moze raczej ugotować? czy nie pierniczyć sie i słoiczek kupić i spróbowanie?

DAJESZ SŁOICZEK !!! 😘

• Mamusia
aniusiuniuniawins napisał(a):

a mozesz otowac albo zakupic 🙂

• Mamusia
Kornelia87 napisał(a):
haha robie kobity paczke dla kumpeli do szpitaa i wiecie co ja to 2 raz isc rodzic moge 8par majciorow siateczkowych 3 paczki podkladow nawet zestaw do lewatywki 🙂 haha czy wam tez tyle tego zostało?

Mi podkłady zostały... ale pare poszło przy pierwszym okresie..tak sie lało jak po porodzie 😁
majciory siateczkowe 4 pary... nawet pampersy malenkie i te nakładki silikonowe na cycory, ktorych nie uzyłam ani razu 😁

• Mamusia
ja na pierwszy raz starłam i dałam ten soczek jesli o marchewkę chodzi i tak dwa razy, banana też zmiksowałam i dałam ten soczek, a wczoraj słoiczek pierwszy pękł 🙂
te hustawki fajne, ale my mamy takie małe mieszkanie... gdzie ja hustawę zmieszczę? na klatce schodowej stac by musiala 🤪 a futryn też nie mam , bo drzwi żadnych nie mamy, ino wejsciowe do mieszkania 🤪

• Mamusia
Wiojojka napisał(a):
Buziaczka i jak twój małżonek bez okularów? pewnie mu wygodniej

ha ha nawet nie pytaj 😁 najpierw ma je zakładac po 2 godziny dziennie...wczoraj wieczorem próbowalismy wlozyc i ni hu hu... mruzy oczy i koniec. Przesrane...wkurzył sie i schował gdzies soczewki...ale dzwonil do mnie i juz pytał czy mu pomoge dzisiaj 😁

buziaczkaa napisał(a):
Kornelia87 napisał(a):
haha robie kobity paczke dla kumpeli do szpitaa i wiecie co ja to 2 raz isc rodzic moge 8par majciorow siateczkowych 3 paczki podkladow nawet zestaw do lewatywki 🙂 haha czy wam tez tyle tego zostało?

Mi podkłady zostały... ale pare poszło przy pierwszym okresie..tak sie lało jak po porodzie 😁
majciory siateczkowe 4 pary... nawet pampersy malenkie i te nakładki silikonowe na cycory, ktorych nie uzyłam ani razu 😁

mi została tylko paczka podkładów 🤪

Palibulka napisał(a):
a mi rośnie 8 na dole i boli 😞 łącze sie w bólu z naszymi szkrabami. Franolo niespokojny ale zębów nic a nic nie widać....

marchewa wszamana - ależ zdziwienie na twarzy mega syna jak go karmiłam hehheheheh 🙂

moja przy marchewce się krzywi i wypluwa 😁

• Mamusia
buziaczkaa napisał(a):
Wiojojka napisał(a):

ha ha nawet nie pytaj 😁 najpierw ma je zakładac po 2 godziny dziennie...wczoraj wieczorem próbowalismy wlozyc i ni hu hu... mruzy oczy i koniec. Przesrane...wkurzył sie i schował gdzies soczewki...ale dzwonil do mnie i juz pytał czy mu pomoge dzisiaj 😁

początki będą ciężkie, ale z czasem się przyzwyczai i wkładanie soczewek będzie łatwizną 😉

• Mamusia
Wiojojka napisał(a):
buziaczkaa napisał(a):
Wiojojka napisał(a):

początki będą ciężkie, ale z czasem się przyzwyczai i wkładanie soczewek będzie łatwizną 😉

oby...bo przy tytm cierpliwosci trza...duzoooo 🤪

buziaczkaa napisał(a):
http://allegro.pl/hustawka-fisher-price-zen-3w1-nowy-kolyska-i1352563890.html

super ale nie na moją kieszeń ☺️
moja dostała huśtawkę na chrzciny 😁

• Mamusia
malutka90 napisał(a):
Palibulka napisał(a):

moja przy marchewce się krzywi i wypluwa 😁

my dzisiaj wkoncu damy marchewke...bo zwlekam juz tyle czasu..bo ona jabluszko lubiii 🙃