Skocz do zawartości

O WSZYSTKIM 2010!!!! | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 856
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

okaa wiem,że stan podgorączkowy,ma 38.5 po odliczeniu tych 5 kresek,to równe 38,gorąca okropnie,płaczliwa,zasnęła teraz...
mam ją ciągle na oku i pilnuje,żeby było ok,jak wzrośnie gorączka to trzeba jechać,pki co mam nadzieje,że nie wzrośnie a spadnie 🥴

okaaa napisał(a):
jej;/ to kiepsko..a podałaś coś od temperatury??
Kurcze temperatura też może pojawiać się przy ząbkowaniu..oby temp spadła..

no właśnie nie mam nic na gorączkę,obudziła się znowu,mam nadzieję,że to ząbki 😮

dzięki okaa,łukasza mama też podejrzewa ząbkowanie,Klaudia do tego dużo wymiotuje,mówiła że to też może być przez ząbki,na razie jest spokojna,czasem się uśmiecha 🙂

• Mamusia
wymioty mogą być też spowodowane temperaturą..nie które dzieci tak reagują na temp..ehh miej malutką na oku..podawaj płyny (jeśli chce pić)by bidulka się nie odwodniła..
i może faktycznie to ząbki..o pisałaś że Klaudia marudzi i gryzaki idą w ruch..

okaaa napisał(a):
wymioty mogą być też spowodowane temperaturą..nie które dzieci tak reagują na temp..ehh miej malutką na oku..podawaj płyny (jeśli chce pić)by bidulka się nie odwodniła..
i może faktycznie to ząbki..o pisałaś że Klaudia marudzi i gryzaki idą w ruch..

znowu śpi 🙂 ona już marudzi z tydzień,może dłużej,tylko teraz zaczyna się pod górkę,mój już dzwonił że mamy jechać na pogotowie teraz 😁 ale spanikował 😁 a ja właśnie biore to na spokojnie i z głową,jak wróci z pracy potem,to zmierzymy znowu,damy herbatkę,jak gorączka będzie wyższa to pojedziemy,nasz ośrodek zdrowia ma karetkę,więc pewnie i lekarz tam musi być,podjedzie się,zbadają i podadzą coś może a jutro jak nie bedzie poprawy to do pediatry,na razie niech śpiocha i lepsieje 🙂 🙂

• Mamusia
no dokładnie..wszystkiego dobrego dla Klaudii..biedulka..ehh a że tatuś panikuje nie ma się co dziwić..Ja jak mój młodziach dostał temp to też panikowałam..;/ a lekarze tu stwierdzili że dopiero powyżej 39panikować..co dla mnie głupota..bo to maleńkie dzieci przecież są..;/

okaaa napisał(a):
no dokładnie..wszystkiego dobrego dla Klaudii..biedulka..ehh a że tatuś panikuje nie ma się co dziwić..Ja jak mój młodziach dostał temp to też panikowałam..;/ a lekarze tu stwierdzili że dopiero powyżej 39panikować..co dla mnie głupota..bo to maleńkie dzieci przecież są..;/

dokładnie i nic nie rozumieją dlaczego boli albo dlaczego tak jest 🥴

okaaa napisał(a):
moja ta na baterie jest do 10kg bodajże..młody ma już 8 wiec nie długo pójdzie w kąt..ja jak będę się rozglądać za huśtawką to na pewno taką już na więcej kg..bo kupić znowu na 2/3miesiące to bez sensu..

dokładnie,dlatego ja nie kupowałam leżaczka ani nic z podobnych rzeczy,bo nie dosć,że miejsca nie ma to to tylko na chwilkę jest,ale i tak wszystko prócz leżaczka dostała w prezentach 😁 a na mikołaja mata edukacyjna 😁

Wiojojka napisał(a):
Malutka i jak Klaudia? jeśli wymiotuje biedulka to przystawiaj ją dużo do piersi.

dzieki,narazie śpi,teraz skończyłam prasować,budzi sie co chwilkę,dostała kaszkę,zasrała mi termometr,wyświetlacz zawilgł i nie pokazywał temperatury,teraz dochodzi do siebie i zaczyna działać 😁
będzie dobrze 🙂