Gość
cieszymy się, że jesteście już w domu. W miarę możliwości zaglądaj do nas i opowiadaj jak tam Maciuś.
Z avatarka widzę, że mały przystojniacha z niego - może zostanie moim zięciem? 😁? 😁?
A kłopoty z niedoborem pokarmu ma też kilka forumowych mam, więc możecie się podzielić doświadczeniami i wypróbowanymi sposobami 🙂
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
My już jesteśmy w domu od wczoraj, ale niestety nie wiem czemu nie mam internetu u siebie w domu. Więc wpadłam do mamy żeby napisac.
Ogólnie nocki chyba ok, ja jako tako nie czuje się zmęczona, Kuba natomiast tak 😁
Karmię piersią, jak na razie. Mam taki nawał, że nie wiedziałam co zrobic, ale przychodzi do nas znajoma położna, więc nie ma stresu rozmasowała jak należy i coraz lepiej.
WSZYSTKIM MAMUSIĄ KTÓRE URODZIŁY ŻYCZĘ DUŻO ZDRÓWKA I GRATULUJĘ!!! 😘 😘
Widziałam, że tabelka już pełna 🤪 🤪 A mój Julek największy 😁 Klocuszek 🙂
Ale jest kochaniutki. Ja zaś zeszłam na drugi plan, bo tatuś zakochany w syneczku.
Jak mi się uda wrzucę fotkę. Na razie uciekam zobaczyc co robia chłopcy, jak wychodziłam spali 🙂 🙂
BUZIAKI DLA MALUSZKÓW 😘 😘 😘
Pati123
jo aneczka ja wcinam podobnie do Ciebie rosołek mięso z kurczaka gotowane bądz lekko podsmażone na teflonkowej patelni, makaron z cukrem i śmietaną bułki z dżemem borówkowym, z serem białym, niekiedy z filetem z kurczakaczy indyka, serek waniliowy i jogurty bananowe i jagodowe , banan surowy i jabłko i arbuz i tyle przedwczoraj popełnłam gafę zjadłam jajko na twardo i małą prężyła się po nim 😞 a dziś znów spróbowałąm serek żółty i też pudło mała znów niespokojna 😞 i tak powoli eliminuje co niewskazane...
Daniela mój wałeczek też mnie z równowagi wyprowadza 😞 Dwa tygodnie minęły i widzę,że troszkę się zmniejszył, ale sporo jeszcze do ideału 😞
Inez GRATULUJĘ !!
DZIEWCZYNKI CZY W CZASIE KARMIENIA PIERSIĄ MOŻNA STOSOWAĆ KOSMETYKI ANTYCELULITOWE???
Gość
My od wczoraj jesteśmy już w domku 🙂
Napiszę więcej jak znajdę troszkę czasu 🙂
Ogólnie jest cudownie 🙂
walczymy tylko z karmieniem naturalnym, bo mam za mało pokarmu na razie 😞
Ściskam Was gorąco i gratuluję wszystkim nowym Mamusiom 🙂
Gość
Jo aneczka a jaką dawkę ile kropelek?bo ja i mąż nie znamy niemieckiego i bieda straszna 😞
Pati, 15 kropli. Znalazłam kiedyś w necie tłumaczenie tej ulotki. Jak odnajdę to ci wrzucę link 🙂