Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Moniq1984 oraz Moniczek no to Gratuluję córeczek 🙂 Same kobitki się urodzą w sierpniu?? Jak do tej pory to chyba tylko dwóch chłopców się ujawniło 😆 😆 😆

Ja się dzisiaj urobiłam jak dziki osioł 😮 aż mnie plecy bolą. Teraz odpoczynek zasłużony 🙂

I moja dzidzia coś tak leciutko daje znać, dzisiaj też czułam 😁

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moniq1984 napisał(a):
Dzieki 🙂 ale mój mąż ma nadzieje jeszcze, że urodzi sie synek jednak 🙂

To jeszcze może się zdarzyć, bo jakby był siusiak to nie raczej nie byłoby nadziei na córcię 🙂

• Mamusia
moniq1984 napisał(a):
no niby tak 🙂 ale może sie nie zmieni nic 🙂 najważniejsze, że jest zdrowe i oby tak zostało 🙂 🙂

No pewnie 🙂 A jak mąż zobaczy po porodzie swoją malutką księżniczkę to nikomu jej nie odda 😁

Cześć dziewczyny. Dzięki za dobre słowa. Ja cały czas o tym myślę. Jakoś nie umiem przestać. Wierzę, ze mojej niuni nic nie będzie.

Moniq i moniczek gratulacje.

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Cześć dziewczyny. Dzięki za dobre słowa. Ja cały czas o tym myślę. Jakoś nie umiem przestać. Wierzę, ze mojej niuni nic nie będzie.

Wierzę, że myślisz cały czas o tym. Myślę, że każda z nas się czymś martwi i denerwuje, nawet jeżeli o tym nie pisze i każda sobie powtarza, że musi być ok i będzie 🙂

moniq1984 Gratuluje pięknej córeczki, zdjęcia świetne!!! Super pamiątka 🙂

moniczek ale Ci się udało będzie parka!!! SUPER WIEŚCI 🤪 🤪
też tak bym chciała, no ale zobaczymy może w poniedziałek się dowiem.

madalena20 napisał(a):
moniczek ale Ci się udało będzie parka!!! SUPER WIEŚCI 🤪 🤪
też tak bym chciała, no ale zobaczymy może w poniedziałek się dowiem.
Moniczek będzie miała dwie parki hihi 🙂 🙂 🙂

Lydzia a co ty chcesz robic naftą kosmetyczną?

Naczytałam się o tej pępowinie.

Hej dziewczyny a ja ostatnio mam takie dziwne bóle pomiędzy brzuchem a piersiami tak jak by mi dziecko wypychało wszystkie wnętrzności do góry. I długo nie mogę siedzieć bo tak mnie ciągnie skóra i w ogóle tak jakoś dziwnie się czuje. 🥴 🥴

• Mamusia
Inez napisał(a):
moniq1984 napisał(a):
Dzieki 🙂 ale mój mąż ma nadzieje jeszcze, że urodzi sie synek jednak 🙂

To jeszcze może się zdarzyć, bo jakby był siusiak to nie raczej nie byłoby nadziei na córcię 🙂

Witam Wszystkie Mamusie! tak moze byc.mojs kuzynka miala 4 usg i na kazdym byla dziewczynka. dwa tyg przed porodem okazalo sie ze tej dziewczynce "cos" wyroslo 🤪 😁 i tak krystianek przez pierwsze 3 miesiaca na rozowo bywal ubrany, łóżeczko na biegu na niebiesko bylo przemalowywane itp 😁 😁 😁

Witam Mamusie i Brzusie! Nie było mnie parę dni i nie mam szans na nadrobienie zaległości w czytaniu.... wiem, że kolejne córeczki będą więc gratuluję 🙂 Marta-lion, nie martw się, wszystko będzie dobrze. Pamiętasz, niedawno mnie pocieszałaś z ta nieszczęsna mniejszą o 5 dni główką bobasa, a teraz już nawet o tym ie myślę. Więc Ty też daj sobie spokój... skoro lekarz mówił, że jest ok, to jest... my medycyny nie kończyłyśmy.. a tym bardzie j ludzie piszący w necie bzdury i same czarne historie... Nie czytaj nic na ten temat, wtedy będziesz spokojniejsza :P Ja sobie obiecałam, ze poza naszym Brzuszkiem nie będę czytać żadnych forów o ciąży, bo tylko niepotrzebnie się nakręcałam... Tobie radze to samo 🙂 Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam wszystkie mamusie 🙂 A jeszcze pytanko: Czy Was też cały czas boli podbrzusze? Bo nie codziennie, już nawet się do tego powoli przyzwyczajam... Uff ale popisałam 🤪

marta-lion a ja mam do Ciebie takie pytanko a jak lekarz stwierdził tą pępowinę dwu naczyniową, to przez usg widać tak dokładnie wnętrze pępowiny? Bo czytałam gdzieś na necie, że często się też zdarzają pomyłki i że po porodzie okazuje się, że jest jednak trzy naczyniowa. Przepraszam, że Cię zadręczam tymi pytaniami ale trochę mnie to dziwi. Jestem zielona a sama się zaczęłam martwic. 😞 😞

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):
http://demotywatory.pl/866593/--Jeszcze-chwilka-kochanie
nie wpadła bym na to żeby w takim momencie robić fotkę

😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

• Mamusia
Inez napisał(a):
Dziewczyny Wy też chodzicie tak często do toalety?
Miałam tak na początku ciąży, potem spokój a teraz to bije rekordy. Nawet nie muszę dużo pić a latam jak szalona 🤔

czasami biegam częściej, czasami nie- może zależy to od ułożenia bobasa?