Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

O Boshe, Anusia, aż się wierzyć nie chce.
Gratuluję z całego serca 😁 😁 😁
No to teraz tym bardziej będziemy czuć oddech czasu na plecach 😉
Mam nadzieję, że z Marcelkiem wszystko ok i nie zaszkodził mu taki pośpiech.
W miarę możliwości odzywaj się do nas częściej - czekamy na wieści od ciebie i nowonarodzonego.
Buziaki dla ciebie 😘 😘 😘

zaległości doczytałam 🙂
Anusia gratuluje,jak to przeczytałam to sobie pomyslałam,że to juz coraz bliżej 🙂
diviana i daniela pościele zamówiłyscie z mojej miejscowości,ja od tego samego sprzedawcy kupiłam przescieradło i byłam u niego odebrać je osbiscie i widziałam te posciele,moim zdaniem gatunkowo sa dobre i tez bede u niego kupować.
marta co do upławów,to ja czasami mam ich tez wiecej,a płyn do higieny to moge ci polecić plivafem,uzywam go od poczatku ciąży i jestem bardzo zadowolona.

anusia0171 napisał(a):
hej 🙂
pierwsza sierpnioweczka już rozpakowana.....5 tyg. przed terminem

Marcelek ur 26.06.11 2.375 kg

🤪 🤪 🤪
o kurde !!! aż nie moge uwierzyć 🤪 🤪 🤪
GRATULACJE !!!!! 🤪 🤪 🤪

Agnie-szka napisał(a):
Siehankowa ja mam pytanie czy jesteś zadowolona z pieluch tetrowych, ktore kupilaś u tego sprzedawcy z linku, który wcześniej wkleilaś czy to były po 2,10 i rzeczywiście jest gruba, dobrej jakości tetra? bo widzę, że on ma i smoczki,podkłady BellaMama w dobrej cenie i wklady do Fridy

Agnie-szka, na razie jestem bardzo zadowolona 🙂 pieluszki są grube, białe 🙂 wczoraj je prałam w pralce, płukałam 3 razy i nawet wirowałam i nic sie z nimi nie porobiło 🙂 ja kupowałam u niego i biale i kolorowe i te flanelowe tez. W sumie większośc rzeczy kupiłam u tego sprzedawcy - bo i smoczki, butelki, podkłady, fride itp 😉

siehankowa napisał(a):
Agnie-szka napisał(a):
Siehankowa ja mam pytanie czy jesteś zadowolona z pieluch tetrowych, ktore kupilaś u tego sprzedawcy z linku, który wcześniej wkleilaś czy to były po 2,10 i rzeczywiście jest gruba, dobrej jakości tetra? bo widzę, że on ma i smoczki,podkłady BellaMama w dobrej cenie i wklady do Fridy

Agnie-szka, na razie jestem bardzo zadowolona 🙂 pieluszki są grube, białe 🙂 wczoraj je prałam w pralce, płukałam 3 razy i nawet wirowałam i nic sie z nimi nie porobiło 🙂 ja kupowałam u niego i biale i kolorowe i te flanelowe tez. W sumie większośc rzeczy kupiłam u tego sprzedawcy - bo i smoczki, butelki, podkłady, fride itp 😉

Siehankowa, to rzuć no jeszcze raz linkiem. Pieluchy już mam, ale parę drobiazgów by się jeszcze przydało

• Mamusia
Anusia 0171 my sie chyba nie znamy ☺️ ale yez zycze Wam zdrowka i szybkiego powrotu malego do domku 😘 😘 😘

az mi sie lezka w oku zakrecila a mala skakac zaczela, chyba z radosci ze jeden sierpniowy kolega swiat juz przywital 😁 😁od jutra chyba ostro biore sie za pranie prasowanie itp.

• Mamusia
anochi napisał(a):
anusia0171 napisał(a):
hej 🙂
pierwsza sierpnioweczka już rozpakowana.....5 tyg. przed terminem

Marcelek ur 26.06.11 2.375 kg

gratulacje od sierpnióweczek 2010 !!!!!!!!!!
dużo zdrówka dla małego i oby jak najszybciej był z Wami

jasnę,że wszystkiego co najlepsze!!!od sierpnióweczek 2010...ja tez mam Marcelka...

• Mamusia
No to nam koleżanka zrobiła niespodziankę , aż trudno mi w to uwierzyć.... 🙃
Nie spodziewałam się takiego rozwoju sytuacji, teraz wszystkie zaczną prać i prasować, oraz pakować torby do szpitala 🙂
Na prawdę pędzimy pociągiem bez hamulca 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

anusia0171 ....nie dowierzam....gratuluję 🤪
I dużo zdróweczka dla Małego i spokoju dla Ciebie 😘

Napisz nam jak to było...i czy coś podejrzewałaś, że będzie wcześniej?

marta-lion co do zakwaszania ja polecam żurawinę suszoną jako przekąskę,
wodę mineralną z dużą ilością soku z cytryny i wywar z ugotowanej pietruszki 😉
No i ogórki lub kapusta kiszona.

• Mamusia
Czesc dziewczynki 🙂 🙂 🙂
Ja już wróciłam do domku 🙂 ale miałam koszmarną podróż pociągiem, nie dość że to ponad 6 godzin to jeszcze dzisiaj taki skwar na dworze a moi towarzysze z przedziału nie chcieli otworzyć okna bo niby przeciąg 😮 😮 masakra także musiałam jechać w tej duchocie 😠 😠
Ale ciesze się że jesteśmy z maleństwem już w domku. Synuś kopie i wywija fikołki w brzuszku. Ja trochę odpoczęłam nad jeziorkami także jestem zadowolona z wyjazdu 🙂 🙂
Mam strasznie dużo stron do nadrobienia i nie wiem czy dam rade wszystko przeczytać 🥴 🥴
Zdążyłam tylko zobaczyć że jedna z sierpnióweczek już rozpakowana...
Aneczka serdeczne gratulacje i oby maluszek szybko wrócił do domku. Ale Ci zazdroszczę 🙂 🙂 Jestem już dzisiaj dziewczynki padnięta więc pewnie za długo to dzisiaj nie posiedzę a poza tym muszę się nacieszyć mężem w końcu 6 dni go nie widziałam 😁 😁

• Mamusia
Anusia serdecznie gratuluję 🙂
Ale swoją drogą to muszę przyznać, że w szoku jestem, ze się już pierwsza sierpnióweczka rozpakowała 🙂
Poczułam tak naprawdę, że dużo czasu nie zostało 🙂
Chyba też się zabiorę za pakowanie torby 🤪